Adviesgesprek badkamerontwerp

Er komt veel kijken bij het ontwerpen van uw nieuwe, perfecte badkamer. Van het kiezen van de juiste armaturen tot het vinden van het ideale kleurenschema: er zijn veel beslissingen te nemen. Het is een spannende tijd, die soms als beangstigend wordt ervaren. Waar begint u met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer? Dat is waar wij, van Mooi Tegels en Sanitair, in beeld komen. Ons team van enthousiaste, ervaren medewerkers staat klaar om u te helpen. Lees hier wat u kunt verwachten van het adviesgesprek in de showroom.

Doel van het adviesgesprek

Het doel van het ontwerpadvies is dat we u en uw ideeën en verwachtingen leren kennen. We vragen naar uw stijlvoorkeuren. Ziet u liever een traditioneel ontwerp of gaat u voor iets moderners? Wat mag niet ontbreken in de nieuwe badkamer en wat staat er op uw verlanglijstje? Wellicht heeft u uw zinnen gezet op een vrijstaand bad of een ruime inloopdouche. We verwerken uw wensen in het ontwerp. Met de informatie die u ons geeft, maken we een 3D ontwerp op maat dat aan al uw behoeften voldoet. Meet voordat u naar de showroom komt de beschikbare ruimte op, alleen dan krijgt u een goed beeld van uw toekomstige badkamer.

Adviesgesprek badkamer ontwerptekening

Budget en tijdlijn

We bespreken het budget en de tijdlijn voor het badkamerproject met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We begrijpen en weten dat iedereen verschillende behoeften, beperkingen en mogelijkheden heeft, dus ontwerpen we een plan dat zowel bij uw budget als planning past. Met het ontwerpadvies beschikt u over de benodigde informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen of u wel of niet met ons verder wilt gaan. Zodra alles rond is, gaan we aan de slag om uw droombadkamer te realiseren!

Badkamerrenovatie passend bij het beschikbare budget

Badkameradvies op maat

We weten dat het in eerste instantie overweldigend is om aan een badkamerrenovatie te beginnen. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Mooi Tegels en Sanitair staat klaar om u bij elke stap van het project te begeleiden, te beginnen met een ontwerpadvies. Kom voor een gratis badkamer adviesgesprek naar de showroom, zodat we inzicht krijgen in uw visie voor de nieuwe badkamer. Tijdens het gesprek komen zaken als stijlvoorkeuren, opbergbehoeften, duurzaamheid en budgetbeperkingen ter sprake. Aan het einde van het gesprek weet u precies wat u van uw nieuwe badkamerrenovatie mag verwachten. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw badkamerproject. Dankzij onze ervaring in de sanitair branche verwezenlijken we uw droombadkamer en geniet u probleemloos van op maat gemaakte functies. We ontwerpen, installeren en monteren badkamers met een blijvende waarde, zodat u jarenlang van uw nieuwe badinrichting kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen.

Adviesgesprek Mooi Tegels en Sanitair

Goed bereikbare showroom

U vindt onze showroom aan de Cornelis Houtmanstraat 41/a, op de Meubelboulevard van Emmen. De winkel is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid meteen voor de deur. Stuur ons een berichtje of neem telefonisch contact met onze vriendelijke medewerkers op, we zijn bereikbaar op +31 591745343.  

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl