Douchebak en badkamerkasten van hoge kwaliteit

In een complete, moderne badkamer mogen naast de wastafel, onder- en spiegelkast een hoogwaardige douchebak of douchecabine en een handdoekenrek niet ontbreken. Zelfs als de douchebak een onopvallend onderdeel van uw badkamer is, mogen functionaliteit en kwaliteit niet minderwaardig zijn. Daarom zijn onze producten veelzijdig, duurzaam en van hoge kwaliteit. Mooi Tegels en Sanitair levert producten en merken van bekende kwaliteitsfabrikanten.

Maximale veiligheid en design

Het kiezen van de ideale douchebak voor uw badkamer hangt van veel factoren af: pasvorm, uitstraling en veiligheid. De douchebakken die u in ons aanbod ziet, voldoen niet alleen aan de hoogste designnormen, maar zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Bijvoorbeeld in een rechthoekige of vierkante vorm, maar ook in een kwart of halve cirkel vorm. Gelijkvloerse, maar ook barrièrevrije varianten geven uw badkamer een unieke uitstraling. Onze douchebakken, vervaardigd volgens moderne processen, bieden maximale veiligheid. De massieve en gecoate materialen zorgen voor extra duurzaamheid en zijn onderhoudsvriendelijk. Een antislip laag voorkomt uitglijden bij het betreden of verlaten van de douchebak.

Complete badkamerinrichting

Design kasten in de badkamer

Een hoge kast of zogenaamde hangende kast is een aantrekkelijke manier om een royale opbergruimte te combineren met stijl en elegantie. Dankzij diverse ontwerpen is het mogelijk om de kasten naar wens in de badkamer te monteren. Zo is er maximale ontwerpvrijheid dankzij de vele verschillende designkleuren en de keuze tussen handgrepen van chroom en aluminium, maar ook de diversiteit maten en uitvoering spelen hierin mee. Ons aanbod badkamerkasten overtuigd niet alleen door het uiterlijk, maar ook door de hoogwaardige afwerking, waardoor onze kasten zowel duurzaam als robuust als vochtbestendig zijn.

Opbergruimte badkamer

Moderne handdoekenrekken voor uw designbadkamer

Handdoekrekken zijn vooral praktisch, maar benadrukken op eigen manier de uitstraling van uw badkamer. Het aanbod is verrassend breed en gevarieerd. Handdoekbeugels, maar ook een wastafelconsole of een handdoekhaak. Handdoekhouders overtuigen niet alleen maar door hun uiterlijk, maar zeker ook door de functionaliteit. Een handdoekhouder geeft handdoeken de kans om beter te drogen dan wanneer u gebruikmaakt van een handdoekhaakje. De handdoekoplossingen zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en bestand tegen vocht en beschadigingen. Handdoekrekken zijn verre van saai.

Alles voor de badkamer handdoekhouder Duravit

Badkamerinrichting op maat

Denkt u na over een badkamer makeover? Gaat u binnenkort verbouwen of wilt u gewoon een nieuwe badkamerinrichting? Loop eens binnen in onze showroom. Voorbeeldopstellingen, badkamermeubilair, sanitair, wand- en vloertegels, maar ook praktische zaken als handdoekrekken en opbergruimtes zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen, afmetingen en prijsklassen. Kom voor inspiratie naar de meubelboulevard in Emmen en praat met onze adviseur over de mogelijkheden. Ontdek hoe u uw badkamer een passende uitstraling geeft en dat duurzaamheid in de badkamer helemaal hip is. U vindt bij ons alles op gebied van sanitair, tegels, badkamers en keukens. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag, alsook op koopzondagen geopend. Graag tot ziens in Emmen!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl