Eenvoudige badkamer

Heeft u plannen om een eenvoudige badkamer te renoveren? Hier leest u welk budget u voor de gewenste veranderingen reserveert. Modern design, slimme technologie, vloerverwarming, wand- en vloerbedekking hebben invloed op de kosten van een badkamerrenovatie. Een goede planning en een slimme investering betalen zich terug door een lange levensduur en duurzaam badkamergebruik.

Eenvoudige badkamer renovatie

Het (ver)bouwen of renoveren van de badkamer is persoonlijk. Niet iedereen heeft dezelfde smaak of voorkeur. Kosten van de werkzaamheden vooraf worden grof geschat, omdat er tijdens de renovatie gebreken of problemen aan het licht kunnen komen. Houd daarom bij het vaststellen van uw budget of begroting rekening met onvoorziene kosten. Factoren die een rol spelen bij het berekenen van de renovatiekosten zijn:

  • Grootte van de badkamer en omvang van de werkzaamheden
  • Bijkomende kosten voor kabels en materialen
  • Vernieuwing van bestaande leidingen
  • Sanitair en meubilair
  • Verwarming
  • Wand- en/of vloertegels
  • Duurzaamheid van sanitair, meubilair
Eenvoudig compacte badkamer

Grootte badkamer en omvang renovatie

Het ligt voor de hand dat bij een kleine badkamer minder materialen nodig zijn dan wanneer de badkamer een grotere oppervlakte heeft. Prijzen voor tegels tellen mee, maar ook het materiaal waar u voor kiest evenals de kosten voor arbeidsloon. Een bestaande badkamer opknappen zonder tegels verwijderen, pakt voordeliger uit dan wanneer u de badkamer helemaal leeghaalt en uitbreekt om vervolgens alles te vernieuwen. De keuze voor een eenvoudige badkamerinrichting betekent niet dat u inlevert op kwaliteit of duurzaamheid. Mooi Tegels en Sanitair heeft een breed assortiment stijlen en ontwerpen om een badkamer volledig naar wens te ontwerpen.

Eenvoudige badkamer accessoires

Kostenoverzicht badkamer renovatie of verbouwing

Aangezien iedereen eigen ideeën heeft voor het inrichten van een eenvoudige badkamer, lopen de kosten uiteen. Veel hangt af van de prijsklasse van het gewenste sanitair, de keuze voor wand- en vloertegels, eventuele verwarmingssystemen en badkamermeubilair. Eenvoudig is niet hetzelfde als Spartaans. In uw nieuwe badkamer is een inloopdouche met slimme technologie misschien wel een van uw wensen. Door technologie te combineren met duurzaamheid, bespaart u energie en bent u uiteindelijk minder ‘kwijt’ aan de maandelijkse energiekosten. Hoe u uw nieuwe badkamer ook voor u ziet, het is altijd interessant om met ervaren professionals te praten over de mogelijkheden, kosten en besparingen.

Kleine badkamer Villeroy & Boch

Badkamer voorbeelden

Uw badkamer eenvoudig inrichten, maar u weet niet precies hoe? In onze winkel ziet u opstellingen van uiteenlopende badkamer stijlen. Combinaties van kleuren, tinten en materialen laten zien hoe uw badkamer een rustpunt is, in het hectische leven van alledag. Dat u daarbij niet over een enorm budget hoeft te beschikken spreekt voor zich. U vindt bij ons een badkamer voor elk budget, in een groot aantal stijlen en designs. Zo kan een eenvoudige inrichting charmant zijn, maar ook trendy en modern passen binnen de eenvoud van de verwachting die u heeft. Kom voor advies en inspiratie naar onze showroom. Raak de verschillende materialen aan en praat met een adviseur over uw eigen badkamer renovatie. Neem een gratis 3D-ontwerp mee naar huis en geniet binnen afzienbare termijn van uw nieuw ingerichte en/of gerenoveerde badkamer.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl