Interessante en leuke badkamerfeiten

Ongemerkt brengen we een flink deel van ons leven door in de badkamer. Zelden denken we daar aan de dingen die u hier beleeft en ontdekt! Want hoeveel heeft de meest luxueuze badkamer ter wereld gekost? Wat is er te leren over toiletpapier en wat mag er niet ontbreken in uw droombadkamer? Antwoorden op deze en andere interessante badkamer vragen, leest u hier.

De meest interessante badkamerweetjes

In vergelijking met andere kamers is de badkamer bij ruim 50% van de mensen het meest gebruikt. Voor ongeveer 10% van de bevolking is de badkamer zelfs de allerbelangrijkste kamer in huis. De top drie van dingen waarvan we met z’n allen vinden dat deze niet mogen ontbreken in de badkamer zijn:

  1. Voldoende ruimte, grote badkamers zijn ‘hip’.
  2. Grote spiegel voor een ruimtelijk gevoel.
  3. Een comfortabele douche of douchebad combinatie en een verwarmbaar handdoekenrek.

WC-rol discussie

Minstens een op de vijf toilet bezoekers stoort zich aan de manier waarop de wc-rol hangt. Van de muur af rollend… of juist andersom. Wc-rol discussies laaien regelmatig op en zijn soms aanleiding tot verhitte debatten. En zeg nu zelf… wie heeft er nog nooit op een vreemd toilet de wc-rol omgedraaid?

wc rol ophangen voor- of achterkant

Kwaliteit voor kwantiteit

De belangrijkste koopcriteria bij het verbouwen en/of opnieuw inrichten van de badkamer zijn persoonlijk. Punten die zich onderscheiden zijn:

  • Lange levensduur en duurzaamheid.
  • Modern ontwerp dat past bij de gekozen badkamerstijl.
  • Functionaliteit en gebruiksgemak.

Duur, duurder, duurst

De duurste badkamer is van Lam Sai-Wing in Hongkong. De badkamer bevat 380 kilo puur goud en maar liefst 6200 edelstenen. Productiekosten zijn geschat op € 3.5 miljoen.

gouden wc-pot in badkamer

Irritaties in de badkamer

Ondanks dat we de badkamer als een oase van rust beschouwen, is het niet allemaal leuk en aardig. Zo storen we ons aan grote hoeveelheden haar in het doucheputje en worden we niet vrolijk van niet opgeruimde make-up en/of verzorgingsproducten. De regelmaat van een bezette badkamer zorgt in veel huishoudens voor irritaties.

volle wastafel bording

Wist u dat….?

We allemaal gemiddeld drie jaar van ons leven doorbrengen in de badkamer en/of op het toilet? Bovendien is de badkamer een ruimte om tot rust te komen, te ontspannen en even helemaal niets te moeten.

Badkamer naar wens inrichten

Wilt u meer weten over badkamerstijlen of inspiratie op doen voor uw nieuwe badkamer? Kom naar Mooi Tegels en Sanitair voor een vrijblijvend adviesgesprek of bezoek aan onze showroom. We laten u duurzame badkameroplossingen zien en stellen een gratis 3D-ontwerp samen. Ook voor moderne accessoires en verwarmingsoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt ons op de meubelboulevard, Cornelis Houtmanstraat 41A, in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl