Populair in de keuken: het keukeneiland

Keukeneilanden zijn ‘in’ en prima te integreren in moderne keukens. Met de keuken als het kloppende hart van uw woning, is het niet moeilijk te begrijpen waar deze populariteit vandaan komt. Keukeneilanden zijn verkrijgbaar in uiteenlopende soorten en maten, eindeloze ontwerpen en een groot aantal werkbladen. Een keukeneiland is een perfecte aanvulling op uw nieuwe projectkeuken van Mooi Tegels en Sanitair.

Keukenrenovatie met keukeneiland

Overweegt u een keukenrenovatie? Ontdek waarom een keukeneiland een geweldige aanvulling is:

Extra opbergruimte

Ontbreekt het in uw huidige keuken aan opbergruimte? Of u nu diepe lades, open planken of kasten wilt, een keukeneiland is aan te passen met alle opbergruimte die u nodig heeft. De indeling is divers en voldoet aan uw persoonlijke smaak en behoeften.

Nolte keukeneiland met opbergruimte

Informeel en gezellig

Met een extra groot werkblad is er voor iedereen voldoende ruimte om comfortabel rond het eiland te zitten voor een informeel diner of een gezellige borrel. Of het nu gaat om ontbijt, een snelle lunch of een diner onderweg, keukeneilanden zijn perfect om samen te komen met het gezin, familie en vrienden.

Extra werkoppervlak

Heeft u regelmatig het gevoel dat u te weinig voorbereidingsruimte in de keuken heeft? Van het snijden van groenten en het uitrollen van deeg tot het opdienen van een maaltijd, een keukeneiland biedt extra werkruimte. Er is voldoende plaats om te werken, terwijl iedereen gezellig bij elkaar is. De persoon die ‘kookt’ is onderdeel van de groep.

Keukeneiland met voldoende werkruimte

Keukenapparatuur opvallend aanwezig

Heeft u een vaste plek nodig voor een espressoapparaat of een sapcentrifuge? De extra ruimte die een keukenland biedt, heeft alle ruimte die u nodig heeft voor uw keukenapparatuur. Of ze nu een vaste plaats hebben of opgeborgen zijn, een keukeneiland maakt het werken met keukenapparatuur prettig. Om deze efficiëntie te maximaliseren, is het praktisch om stopcontacten in het eiland aan te brengen, zodat er geen draden zichtbaar storend aanwezig zijn.

Flexibiliteit

Een keukeneiland is een geweldige plaats voor een kookplaat met ingebouwde afzuiging of afzuigkap. Ook een extra spoelbak, vaatwasser, wijnkoeler, koellade enz. zijn in het eiland te integreren. Daarnaast biedt het werkblad ruimte om met een laptop thuis te werken of om kinderen hun huiswerk aan te laten maken.

Keukeneiland met keukenapparatuur

Opvallend middelpunt

Een goed ontworpen keukeneiland is een genot om te zien! Het brengt het keukenontwerp samen en is een geweldige toevoeging aan uw moderne, nieuwe keuken.

Meerwaarde woning

Naast de verbeterde functionaliteit en uitstraling van uw keuken, verhoogd een keukeneiland de waarde van uw woning. Kopers zoeken moderne keukens die de ruimte optimaal benutten en die het gezin meer flexibiliteit bieden. Dat is precies hetgeen wat keukeneilanden bieden.

Heeft uw keuken een beperkte oppervlakte? Overweeg het integreren van een ‘schiereiland’ in plaats van een volledig vrijstaand keukeneiland. Zo heeft u nagenoeg alle voordelen van een eiland, terwijl er minder ruimte nodig is.

Een keukeneiland is het stralende middelpunt van uw nieuwe keuken

Keukenadvies

Benieuwd naar ons keukenaanbod? Kom voor advies en inspiratie naar onze showroom. U ziet een gevarieerd aanbod projectkeukens met of zonder keukeneiland en dat uiteraard voor betaalbare tarieven. Tot ziens in Emmen!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl