Tegels van over de hele wereld

Italiaanse, Marokkaanse, Spaanse of Portugese tegels, maar ook natuursteentegels en tegels met een houtlook. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, Mooi Tegels en Sanitair biedt bijzondere tegels van over de hele wereld. We verkopen een breed assortiment wand- en vloertegels. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe tegels en adviseren u graag over uw nieuwe tegelvloer of wandbetegeling. Tegels van over de hele wereld zijn verkrijgbaar in een breed assortiment en in diverse afmetingen.

Tegel inspiratie

Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen. Gevoel, kleur en vorm zijn vanaf een website niet in te schatten. Profiteer van ons deskundig advies en raak de tegels aan. Onze hele collectie ziet u in Emmen. De diverse modellen laten zien hoe een bepaalde tegel uw badkamervloer of keukenwand afmaakt. We helpen u bij het plannen en uitvoeren van uw project. Zowel voor nieuwbouw als verbouwingen en renovaties vindt u bij ons ideeën en mogelijkheden voor een geweldige uitstraling. Kies een kamer en laat u inspireren.

Wereldtegels blauw

Design of vintage?

Bent u op zoek naar stijlvolle design tegels voor uw badkamer? Dan is onze collectie tegels met een beton-, metaal- of houtlook een perfecte oplossing. Prachtige wand- en vloertegels in verschillende formaten met een uitstraling die niet van echt te onderscheiden is. Duurzaam, eenvoudig in onderhoud en ideaal in combinatie met vloerverwarming. Ook als u een liefhebber bent van vintage inrichtingsstijlen, vormen, kleuren of patronen vindt u bij ons de tegels die u zoekt.

Wereldtegels vintage kiezelpatroon

Klein of groot

Tegels zijn verkrijgbaar in talloze afmetingen. Van klein tot XXL groot. Wist u dat het formaat tegel invloed heeft op de uitstraling en ruimtelijkheid van de kamer waar u deze gebruikt? Kleinere badkamers of keukens krijgen een ruimtelijkere uitstraling door de keuze voor grootformaat tegels. Met behulp van een gratis 3D ontwerp ziet u de mogelijkheden en is het eenvoudiger een keuze te maken.

Duurzame oplossing

Het betegelen van wanden en vloeren is een duurzame oplossing. Als u de tegels door ervaren vakmensen laat zetten of leggen, heeft u jarenlang plezier van de investering. Juist omdat tegels prima passen bij verschillende ontwerp- en inrichtingsstijlen is het prima mogelijk om meubilair, decoraties en accessoires te combineren. In elke kamer een andere stijl? Geen probleem, tegels zijn divers.

Wereldtegels mediterraans

Ruime tegel keuze

Denkt u na over het opnieuw betegelen van uw woning? Wilt u de uitstraling van de badkamer veranderen? Heeft u een nieuwe keuken op het oog? Ontdek in onze showroom hoe tegels een geweldige aanvulling zijn op uw (ver)bouwplannen. Tegels met patronen, stijlen, kleuren, tinten en van klein mozaïek tot XXL groot. Mooi Tegels en Sanitair laat een waaier aan wereldse stijlen zien. Onze ervaren tegelzetters toveren uw project binnen een handomdraai om in een badkamer, keuken of woonkamer met een eigentijds uiterlijk en perfect passende tegels. Loop gerust eens binnen in de winkel. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Graag tot ziens.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl