Voordelen van elektrische handdoekrekken

Niet veel mensen stappen graag uit de douche of het bad met koude, klamme handdoeken. Een elektrisch handdoekrek is een geweldige oplossing! Als het gaat om het droog en warm houden van uw handdoeken, is een elektrische handdoekradiator niet alleen een praktische verwarmingsoplossing voor uw badkamer, maar biedt deze bijkomende voordelen voor het verbeteren van uw badkamerervaring.

Optimaal gebruiken maken van de ruimte

Veel woningen en appartementen zijn voorzien van relatief kleine badkamers. Dit vormt op verschillende vlakken een uitdaging, met name als het gaat om een functionele inrichting. Een elektrisch handdoekrek is dan een ideale oplossing. Met een compact ontwerp neemt een handdoekrek minimale ruimte in beslag, terwijl de functionaliteit maximaal is. Het installeren van een elektrische handdoekradiator in een kleine badkamer bespaart niet alleen ruimte, maar voegt zeker ook een vleugje comfort en luxe toe. Stel u voor dat u uit de douche stap in een aangenaam warme badkamer, waar een verwarmde handdoek op u wacht. Het zijn de kleine dingen die het gebruiksgemak van de badkamer vergroten.

Elektrisch handdoekrek modern en comfortabel

Werking elektrisch handdoekrek

Een elektrisch handdoekrek is te vergelijken met een verwarmde ‘rails’ die is aangesloten op het elektrische systeem in huis. Ze werken door elektrische energie om te zetten in warmte. De rails bevatten verwarmingselementen die opwarmen als er elektriciteit wordt geleverd. Een elektrisch handdoekrek werkt op het een eenvoudig verwarmingsprincipe bekend als convectie. Wanneer u het handdoekrek inschakelt, begint het verwarmingselement op te warmen. Deze warmte wordt overgebracht op de staven van het rek. De warme lucht stijgt op, waardoor een convectiestroom ontstaat die de warmte door het handdoekrek circuleert. Alle handdoeken die op het rek hangen krijgen gelijkmatige warmte.

Elektrisch handdoekrek aanwinst voor elke badkamer

Duurzaam en energiezuinig

Duurzaam en energiezuinig zijn hete hangijzers. Energie-efficiëntie is voor veel huiseigenaren en huurders topprioriteit. Elektrische radiatoren zijn ontworpen met laagspanningsmogelijkheden, waardoor ze een energiezuinige optie zijn voor gebruik in de badkamer. In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen verbruiken ze minder stroom, wat resulteert in een lagere energierekening. Door te kiezen voor een elektrische handdoekradiator geniet u van aangename warmte zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de eindafrekening van de energiemaatschappij. Bovendien wordt de huidige generatie elektrische handdoekrekken geleverd met programmeerbare timers en thermostaten, zodat het energieverbruik nog verder geminimaliseerd wordt.

Elektrisch handdoekrek met thermostaat

Verwarmen zonder water

Elektrische handdoekrekken hebben geen water nodig om te werken, dit in tegenstelling tot traditionele radiatoren die afhankelijk zijn van water om warmte te produceren. Het zijn op zichzelf ‘staande’ units die warmte genereren met behulp van elektriciteit. U hoeft zich geen zorgen te maken over het aansluiten van het verwarmingselement op een waterbron of over waterschade en mogelijke lekkages.

Elektrisch handdoekrek stijl

Badkamer upgraden

Handdoekradiatoren zijn niet alleen praktisch, ze zijn een stijlvolle aanvulling op uw badkamerinrichting. Elektrische radiatoren zijn verkrijgbaar in een breed assortiment strakke ontwerpen die bij elke badkamerstijl of kleurenschema passen. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne uitstraling of een klassiek, elegant design, er is altijd een elektrisch handdoekrek dat bij uw smaak past. Als badkamerspecialist helpen we u bij Mooi Tegels en Sanitair met het realiseren van uw droombadkamer.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl