Zwarte wandtegels badkamer

Passen zwarte wandtegels in de badkamer? Zwart is een donkere kleur, die bij vakkundig gebruik een stijlvol onderdeel is van het ontwerp en/of de inrichting. Zwarte tegels hebben iets exotisch en zijn zowel als wand- en vloertegel populair. Zeker in contrast met warme, maar ook witte tinten, in uw woning zorgen zwarte tegels voor een gevarieerde en tegelijk rustgevende sfeer. Zwarte wandtegels badkamer geven de ruimte een bijzondere expressie. De tegelstructuur is duidelijk zichtbaar, maar toch blijft de uitstraling elegant. Afhankelijk van de kleur van de voeg is er een mooi verband in kleuren en tinten mogelijk.

Moderne, zwarte wandtegels badkamer

Waar zwarte vloertegels een klassieker zijn, is dat bij wandtegels (nog) niet het geval. Meer en meer badkamer stijlen en designs laten zien dat zwarte wandtegels de badkamer een fantastische uitstraling geven. Door te spelen met stijl, formaat en structuur is een zwarte tegel ongekend veelzijdig. In ons assortiment ziet u moderne texturen en klassieke vormen op het tegeloppervlak. Het elegante, dynamische uiterlijk, maakt zwart een prima kleur in de badkamer. Interessant is dat zwarte wandtegels met bijna elke badkamerstijl te combineren zijn.

Zwarte wandtegels badkamer mozaïek

Badkamer met tijdloze uitstraling

De eigenschap van zwarte wandtegels maakt ze geschikt voor gebruik in de badkamer en andere ruimtes in de woning. In een natte ruimte, als de badkamer, hebben ze als voordeel dat de wateropname minimaal is. Water tast de kleur of het tegelmateriaal niet aan, waardoor u zeker bent van een lange gebruiksduur.

Kenmerken zwarte wandtegels

Niet alleen op het gebied van uitstraling scoren zwarte wandtegels. Ook de technische eigenschappen zijn uitstekend te noemen. Zowel robuust als minder gevoelig voor krassen en slijtage zijn de tegels duurzaam. De tegels gaan lang mee en zien er zelfs tientallen jaren later nog prachtig uit. Bij regelmatig onderhoud en normaal gebruik geeft een zwarte tegel uw badkamer een modern uiterlijk. De kleur is uv-bestendig en ongevoelig voor verkleuringen door het zonlicht.

Zwarte wandtegels in grijstint

Voordelen zwarte badkamertegels

Misschien heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur tegel. Vaak gaat de voorkeur uit naar een ‘neutrale’ en tijdloze kleur. Kijk eens naar de voordelen van zwarte tegels:

  • Past bij bijna elke inrichting en interieur.
  • Eenvoudige reiniging en makkelijk schoon te maken.
  • Duurzaam en robuust.
  • Uv-bestendig.
  • Leverbaar in diverse maten en vormen.
Zwarte wandtegel met structuur

Zwarte wandtegels voor elke badkamer

Twijfelt u of zwart de meest geschikte kleur is om de wanden van uw badkamer te betegelen? Kom voor advies en inspiratie naar onze winkel in Emmen. U ziet hier voorbeelden van diverse wand- en vloertegels in zwart en andere kleuren. Kijk naar de structuren, voel het oppervlak en zie hoe sanitair en meubilair de tegels op een mooie manier benadrukken. Bent u bang dat een zwarte badkamer te donker is? Met moderne verlichtingsoplossingen is dat niet nodig. In de showroom ziet u badkameropstellingen in verschillende kleuren, waaronder zwart. Praat met de adviseur over een complete badkamerinrichting en ontvang een gratis 3D-ontwerp. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Klik hier voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl