Badkamerspiegel

Dagelijkse schoonheids- en verzorgingsbehandelingen maken een badkamerspiegel onmisbaar. Naast het feit dat een spiegel essentieel is in het dagelijks leven, zijn ze ook van invloed op het inrichten van de badkamer. Een badkamerspiegel geeft een gevoel van ruimte. Door een strategische plaatsing lijkt een kleine badkamer opeens groter en is een modern vormgegeven spiegel een opvallend en kenmerkend onderdeel van de gekozen stijl.

Soorten badkamerspiegels

Het kiezen van een spiegel voor de badkamer maakt het verschil op het gebied van stijl en functionaliteit. Spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en vormen, zodat u uw badkamer naar smaak kunt inrichten:

Ronde spiegels

Ronde spiegels zijn een elegante, praktische keuze voor elke badkamer. De zachte vorm geeft de ruimte harmonie en verfijning. Ronde spiegels zijn ideaal voor moderne, minimalistische badkamers. Met een ronde spiegel heeft u een blikvanger die past bij elke stijl.

Ovaalronde spiegels

Ovaalronde spiegels zijn een klassieke keuze. De langwerpige, zachte vorm geeft uw badkamer een stukje elegantie. Heeft u een vintage of klassiek ingerichte badkamer? Verfijn deze met een ovaalronde spiegel.

Vierkante spiegels

De keuze voor een vierkante spiegel is praktisch en modern. Deze spiegels zijn ideaal voor een badkamer in een industriële en/of minimalistische stijl. De vorm geeft een vleugje avant-garde aan de ruimte, terwijl de eenvoud wordt benadrukt.

Rechthoekige spiegels

Praktisch en klassiek zijn de rechthoekige spiegels. De vorm past zich eenvoudig aan verschillende badkamerstijlen en groottes aan. Rechthoekige spiegels geven de badkamer een nette, harmonieuze uitstraling. Of u nu voor een horizontale of verticale bevestiging kiest: functionaliteit en stijl zijn gegarandeerd.

Onregelmatig gevormde spiegels

Bent u op zoek naar een creatieve en originele stijl? Onregelmatig gevormde spiegels zijn een gedurfde, maar goed passende oplossing. Breek met klassieke normen en voeg originaliteit toe aan de inrichting van uw badkamer. Asymmetrische vormen en originele ontwerpen maken van een spiegel een waar kunstwerk dat opvalt.

Verschillende designs en ontwerpen

De afwerking van een badkamerspiegel is belangrijk als het gaat om stijl en persoonlijkheid. Mooi Tegels en Sanitair biedt een ruime keuze aan afwerkingen om uw nieuwe badkamer de perfecte afwerking te geven.

Spiegel houtlook

Misschien ietwat ongebruikelijk, maar de ideale keuze als u zoekt naar een gezellige, warme stijl. Spiegels met een houtlook voegen warmte en natuurlijkheid toe aan de badkamer en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Zwart omrande spiegel

Spiegels met een zwarte omlijsting zijn geliefd en passen in vrijwel elke badkamer. De spiegel zorgt voor contrast met andere elementen. Deze afwerking is ideaal voor iedereen die zoekt naar een moderne, maar ook klassieke stijl.

Bijzondere badkamerspiegels

Binnen ons assortiment zijn er spiegels van bekende fabrikanten in diverse stijlen, vormen, maten en soorten. Naast een brede keuze aan spiegels zonder verlichting, geeft u uw badkamer net dat beetje extra door te kiezen voor een spiegel met ingebouwde led-verlichting. Deze nieuwe generatie spiegels bevat helder licht dat uw dagelijkse verzorgingsroutine vereenvoudigt. Bent u op zoek naar comfort en functionaliteit? Steeds vaker hebben badkamerspiegels ingebouwde technische snufjes die het gebruiksgemak van de badkamer vergroten. Ontdek de mogelijkheden in de showroom.

Een spiegel voor elke badkamer

Bij een nieuwe badkamer horen accessoires en een spiegel mag daarbij niet ontbreken. Bekende merken en fabrikanten zoals Duravit, Geberit, Looox, Geesa en Clou vervaardigen spiegels in alle vormen, stijlen en maten. Wel of niet met ingebouwde verlichting en praktische toepassingsmogelijkheden. Vindt de badkamerspiegel die bij uw badkamer past en til het dagelijks badkamer gebruik naar een hoger niveau. We zijn u graag van dienst.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl