Tegelwerken

Tegelwerken – Of het nu gaat om vloer- of wandbedekking, tegels zijn uniek en veelzijdig. Mooi Tegels en Sanitair biedt diverse ontwerpideeën voor uw badkamerrenovatie, uw keuken of woonkamer en/of het terras. Samen ontwikkelen we uw project op maat, inclusief creatief en technisch advies. Als het gaat om de realisatie van uw droombadkamer nemen we de montage en installatie op ons, zodat u tijd bespaart en er van op aan kunt dat de tegelwerken professioneel gebeuren. Naast volledige renovaties of nieuwbouw bieden we ook deelrenovaties aan om bijvoorbeeld een barrièrevrije badkamer te installeren of uw terras van een prachtige tegelvloer te voorzien.

Tegelwerken in Emmen en omgeving

Tegels zijn populair, zowel in commerciële als particuliere ruimtes. Tegels geven elk terras en elke kamer een nieuwe dimensie, zijn tijdloos elegant en imponeren door hun unieke uitstraling. Daarnaast zijn tegels eenvoudig schoon te maken, gaan lang mee en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een betaalbare oplossing als wand- en/of vloerbedekking. Mooi Tegels en Sanitair biedt een afwisselend assortiment tegels van diverse materialen en in uiteenlopende stijlen aan. Bekende merken van kwaliteitsfabrikanten. Tegels zijn verkrijgbaar in klassieke ontwerpen, moderne designs en een scala aan afmetingen.

Vloer- en wandtegels voor binnen en buiten

Passende tegels bij de juiste ondergrond

Het kiezen van de juiste tegel is belangrijk. Zo is niet elke tegel geschikt voor elk type ondergrond. Onjuiste combinaties leggen fouten bloot naarmate de werkzaamheden vorderen. Laat u vooraf adviseren bij het aanschaffen van wand- of vloertegels. Het is beter om vragen te stellen aan een professional dan halverwege de verbouwing of renovatie te ontdekken dat u de verkeerde keuze heeft gemaakt. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw vloer en/of de wanden zijn voorbereid op het plaatsen van de tegels. Is reparatie vooraf nodig? Scheuren, breuken of lekkages worden zorgvuldig gerepareerd voor het leggen of zetten van de tegels. Ook materialen als tegellijm en voegmortel zijn afgestemd op de tegels.

Wand- en vloertegels voor elke ondergrond

Toepassingsmogelijkheden tegels

Tegels zijn veelzijdig in gebruik. Zowel binnens- als buitenshuis geven tegels iedere ruimte een passende uitstraling. In combinatie met vloerverwarming ontstaat een aangename binnentemperatuur die uw woonkamer, keuken of badkamer duurzaam verwarmt. In vergelijking met andere materialen zijn tegels slijtvast en eenvoudig in onderhoud. Er zijn zowel keramische als porseleinen tegels, maar ook natuursteen en marmer zijn gekende tegel materialen. Voor elke behoefte en elke smaak is er een passende tegel. Hier komt advies weer om de hoek kijken: laat u adviseren door een specialist die naar uw persoonlijke wensen luistert en die laat zien welke tegels bij uw ideeën passen.

Badkamer tegels bij de badkamerspecialist van Emmen

Tegeladvies op maat

Bij Mooi Tegels en Sanitair bent u in goede handen. We kijken uit naar uw bezoek aan de showroom en bieden op betrouwbare wijze complete dienstverlening aan. Bovendien zijn we aangesloten bij NBG, Nationale Badkamer Garantie. In de winkel vindt u alles op het gebied van badkamers, sanitair, vloerverwarming en tegels. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, ziet u diverse proefopstellingen van complete badkamers met sanitair, armaturen en tegels. Omdat iedere badkamer uniek is, is bijna niets onmogelijk. Zowel voor de kleinste badkamer als de grotere ruimtes is een formaat en stijl tegel te vinden die de sfeer aanvult. Graag tot ziens in Emmen!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl