Sanitairwinkel Emmen

Zoekt u een gespecialiseerde sanitairwinkel Emmen? Als het om sanitair en badkamerbenodigdheden gaat, bent u bij Mooi Tegels en Sanitair aan het juiste adres. Van toiletten tot wastafels, van kranen tot accessoires, van (inloop)douches tot badkuipen. Alle producten in de showroom zijn afkomstig van bekende fabrikanten en merken als Clou, Duravit, Geberit, Sphinx tegels, H&R badmeubelen of Villeroy & Boch. Hoogwaardige kwaliteit en uiteenlopende stijlen. Bezoek onze sanitairwinkel in Emmen en stel uw nieuwe droombadkamer samen.

Complete badkamer

Complete badkamer

Weet u niet waar u moet beginnen bij het renoveren of verbouwen van de badkamer? Een complete badkamer is misschien wel het antwoord. Deze handige badkamer pakketdeals bevatten verschillende armaturen in dezelfde stijl. U geeft uw badkamer op eenvoudige manier een uniforme uitstraling. Complete badkamers bestaan meestal uit een wastafel, een toilet, een douche en/of een bad, maar soms zijn ook andere badkamerartikelen onderdeel van het pakket. 

Kiest u voor keramische of porseleinen tegels?

Keramische of porseleinen tegels geven muren en vloeren een elegante uitstraling. Tegels zijn te vinden in badkamers, keukens en woonkamers. Het is een veelgebruikte wand- en vloerbedekking, verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment. Uiteenlopende kleuren, stijlen en designs sluiten aan bij de inrichting van uw badkamer. Voordat u een stijl of tegel kiest, is het interessant om de verschillen tussen keramische en porseleinen tegels te kennen.

Badkamer renovatie Emmen

Badkamer renoveren Emmen

Vertoont uw badkamer tekenen van slijtage? Badkamer renoveren Emmen verdient een goede planning. Ontwerp en planning zijn essentieel bij het inrichten van een badkamer die volledig aan uw wensen voldoet. Mooi Tegels en Sanitair heeft een aantal praktische badkamerrenovatie tips samengesteld.

Warmwatervloerverwarming

Warmwatervloerverwarming is een geweldige manier om vloeren te verwarmen. Het systeem is plaatsbaar onder de meeste soorten vloeren. Warmwater- of natte vloerverwarming is over algemeen minder populair dan elektrische vloerverwarming, omdat het ingewikkelder is om te installeren en de kosten vooraf hoger zijn. De gebruikskosten voor het verwarmen van de badkamer zijn opvallend genoeg en vaak lager dan die van de elektrische variant. Mooi Tegels en Sanitair werkt met Schlüter-BEKOTEC-THERM als warmwatervloerwarming. We laten u zien hoe dit systeem werkt.

Elektrische vloerverwarming voor tegels en natuursteen

Geniet van extra comfort met elektrische vloerverwarming voor tegels en natuursteen. Voel uzelf geweldig, vanaf het moment dat u uit bed stapt, het hele jaar door. Schlüter-DITRA-HEAT-E elektrische vloerverwarming verhoogt het comfort niet alleen in de badkamer, maar in uw hele huis. De installatie is eenvoudig en kostenefficiënt en het gebruiksgemak hoog. Mooi Tegels en Sanitair geeft advies over elektrische vloerverwarming voor tegels en natuursteen.

Badkamer kasten praktisch

Mooi en praktisch: kasten voor de badkamer

Badkamerkasten zijn mooi en praktisch. Ze zijn een ideale opbergruimte voor handdoeken, haardrogers, cosmetica en verzorgingsproducten. Badkamerkasten voorkomen dat uw badkamer een rommelige indruk maakt en dat uw gebruiksvoorwerpen in aanraking komen met de heersende luchtvochtigheid. Kasten voor de badkamer doen meer: ze zijn medebepalend voor de indeling en uitstraling van de ruimte.

Interessante en leuke badkamerfeiten

Ongemerkt brengen we een flink deel van ons leven door in de badkamer. Zelden denken we daar aan de dingen die u hier beleeft en ontdekt! Want hoeveel heeft de meest luxueuze badkamer ter wereld gekost? Wat is er te leren over toiletpapier en wat mag er niet ontbreken in uw droombadkamer? Antwoorden op deze en andere interessante badkamer vragen, leest u hier.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl