Vrijstaande badkuip in een kleine badkamer

Vrijstaande badkuip in een kleine badkamer

Ontspannen in een vrijstaand bad is een geweldig manier om een lange dag af te sluiten. Maar werkt deze luxe ook in een kleine badkamer? Vrijstaande badkuipen geven een zeker gevoel van luxe en wellness. Maar wat als de ruimte in uw badkamer beperkt is. Verandert een vrijstaand bad uw kleine badkamer in wellness omgeving of wordt het een in de weg staande bron van ergernis?

Kleuren in de badkamer

Kleur in de badkamer

Blauw, grijs, wit, zwart – welke kleuren passen bij de badkamer? Gaat u voor zacht of fris, gedurfd of neutraal? Als het moeilijk is om de juiste kleuren voor uw badkamer te bepalen, hebben we een oplossing: kom kijken naar onze modelbadkamers. In onze showroom ziet u voorbeeld badkamers met uiteenlopende kleurcombinaties. Spelen of variëren met kleur geeft uw badkamer een unieke uitstraling en zo ontstaat een kamer waarin u zich thuis voelt.

Ventileren in de badkamer: zo werkt het!

Na het douchen en baden goed ventileren in de badkamer: zo werkt het! Douchen, baden, tandenpoetsen en toiletbezoek. De badkamer is een kamer die dagelijks gebruikt wordt. Om ervoor te zorgen dat de badkamer ook op lange termijn mooi en hygiënisch blijft, is ventileren noodzakelijk. Aangezien slechte lucht en vocht ideale omstandigheden zijn voor schimmels. Schimmel is niet alleen vervelend om naar te kijken, op langere termijn is het ook schadelijk voor de gezondheid. Mooi Tegels en Sanitair laat zien hoe u schimmel voorkomt, door goed te ventileren na het gebruik van de badkamer.

Porseleinen tegels voor binnen en buiten

Porseleinen tegels

Porseleinen tegels – de juiste woonsfeer bereikt u met ultramoderne en onderhoudsvriendelijke tegels van porselein. Porseleinen tegels bewijzen hun sterkte en combineren een hoge slijtvastheid met een lage wateropname en zijn daarom ideaal voor druk gebruikte ruimtes. Tegels van porselein zijn populair en ideaal voor badkamer, keukens, balkons, terrassen en woonkamers. Ontdek bij Mooi Tegels en Sanitair een breed aanbod wand- en vloertegels voor in en om het huis.

Minimalistische tegels voor binnen en buiten

Minimalistische tegels in een moderne woning

De minimalistische inrichtingsstijl is gebaseerd op het principe van “Less is more”, of minder is meer. Het is niet de bedoeling om in een kaal, koud huis te komen, maar om de inrichting te beperken tot de essentie. In de huidige tijd is er altijd drukte om ons heen. Juist dan is een minimalistische inrichting geschikt om rust en harmonie in het dagelijkse leven te brengen. Een rustig, opgeruimde sfeer is een prima manier om een stressvolle dag achter u te laten. De minimalistische stijl is zeker niet kil, en kenmerkt zich door gedempte kleuren en tijdloze designs. Minimalistische tegels in een moderne woning laten uw inrichting stralen.

En suite badkamer

En suite badkamer

Klinkt een en suite badkamer als combinatie met de slaapkamer u als muziek in de oren? Met een eigen badkamer die verbonden is met de slaapkamer creëert u een stukje luxe in het leven van alledag. Een en suite badkamer heeft twee varianten, waarbij de badkamer meteen grenst aan de slaapkamer of waar de slaap- en badkamer zich in een en dezelfde ruimte bevinden. Vaak zijn het hotels of grotere woningen waar eigen badkamers standaard zijn. Heeft u nog wat vierkante meters over en spreekt het en suite idee u aan? Mooi Tegels en Sanitair laat zien wat de mogelijkheden zijn.

Wereldtegels van Villeroy & Boch

Tegels van over de hele wereld

Italiaanse, Marokkaanse, Spaanse of Portugese tegels, maar ook natuursteentegels en tegels met een houtlook. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, Mooi Tegels en Sanitair biedt bijzondere tegels van over de hele wereld. We verkopen een breed assortiment wand- en vloertegels. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe tegels en adviseren u graag over uw nieuwe tegelvloer of wandbetegeling. Tegels van over de hele wereld zijn verkrijgbaar in een breed assortiment en in diverse afmetingen.

Design tegels bij Mooi Tegels en Sanitair

Design tegels bij Mooi Tegels en Sanitair

Ongebruikelijke vormen, bijzondere looks, reliëfs …. Design tegels bij Mooi Tegels en Sanitair transformeren vloeren en wanden in ultramoderne woonruimtes met een vleugje extravagantie. De tijd dat tegels praktisch en saai waren, ligt ver achter ons. Om een exclusieve sfeer te creëren bent u niet langer aangewezen op designmeubilair of bijzondere accessoires. Tegels zijn helemaal trendy. De tegels van tegenwoordig zijn verkrijgbaar in alle denkbare formaten en uitstraling. Design tegels bij Mooi Tegels en Sanitair zijn onderdeel van moderne woninginrichting.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl