Aanleggen en installeren vloerverwarming badkamer

Badkamer met montage

Wilt u uw badkamer verbouwen en vraagt u zich af of een badkamer met montage haalbaar is? Hier leest u meer over het installeren en monteren van een nieuwe badkamer. Uniek design, slimme technologie en exclusieve vloer- en wandbedekking verhogen de kosten van de aanschaf en de montage. Deze investeringen betalen zichzelf terug door een verhoogde mate van comfort en gebruiksgemak.

Thuis jacuzzi

Thuis jacuzzi – een plek voor ontspanning en massage

Ontspannen in bad stimuleert de doorbloeding en heeft een positief effect op vermoeide spieren. Nog meer ontspannen doet u in een bad met whirlpoolfunctie. Met een jacuzzi geniet u eenvoudig binnen uw eigen vier muren van een weldadige hydromassage en heeft uw badkamer een heerlijke wellness functie. Een thuis jacuzzi is een ware plek voor ontspanning en massage.

Wij houden van keukens

Bij Mooi Keukens koopt u niet alleen een keuken, maar een nieuw middelpunt voor uw woning, een ontmoetingsplaats voor het hele gezien. Een ruimte waar iedereen samenkomt, zich welkom voelt en met plezier woont. Ons enthousiaste team plant keukens waarin u zich goed voelt. Meubilair in de juiste stijl en een indeling die koken echt leuk maakt. Kom voor inspiratie en advies voor uw nieuwe keuken naar Mooi Keukens.

Douchecabine zwart profiel

Douchecabine zwart: badkamerontwerp met industriële charme

Douchecabine zwart: badkamerontwerp met industriële charme. De douche is tegelijk een toevluchtsoord en ontspanningsmogelijkheid. Niet alleen stapt u de douchecabine binnen om uzelf op te frissen, de krachtige douchestraal zorgt voor een verkwikkend gevoel en spoelt de zorgen van alledag van u af. Welke straalsterkte u ook kiest, bij het gebruik van de douche wilt u zich vooral comfortabel en veilig voelen. Naast gebruik van de juiste douchekop en bijhorende accessoires is ook het design van de douchecabine belangrijk. Dat een douchecabine niet altijd wit hoeft te zijn laten we u graag zien.

Easy Drain waterafvoer badkamer

Easy Drain voor moderne waterafvoer

Easy Drain produceert douchegoten en badkamerafvoeren voor gelijkvloerse douches. Inloop- en barrièrevrije douchen hebben gebruiksgemak en bewegingsvrijheid. De badkamersystemen van Easy Drain, bestaande uit badkamerafvoeren, douchegoten en bijbehorende installatieaccessoires, zijn gebruiksvriendelijk en gebaseerd op eenvoudige, veilige technologie. In combinatie met een (frameloze) douchedeur zorgen de douchegoten en badkamerafvoeren voor de perfecte moderne waterafvoer. Aangezien de afdekking op hetzelfde niveau als de tegels wordt geplaatst, stroomt het water altijd in de douchegoot.

Onderhoudsvrije badkamer link

Tips voor een onderhoudsvriendelijke badkamer

Altijd een schone badkamer met een minimale schoonmaakinspanning? Lees onze tips voor een onderhoudsvriendelijke badkamer. De wens voor een schone badkamer lijkt moeilijk te vervullen. Vooral als veel mensen dagelijks gebruikmaken van de badkamer, zijn er discussies over wie, het wat en wanneer van schoonmaken. Mooi Tegels en Sanitair deelt praktische oplossingen om de badkamer langer schoon te houden.

Douchecabine als alternatief voor douchegordijn

Is een douchecabine een alternatief voor een douchegordijn? Wanneer u uw oude douchegordijn wilt vervangen en op zoek bent naar iets anders, is een douchecabine zowel een duurzame als praktische oplossing. Douchecabines zijn verkrijgbaar is verschillende vormen, maten en kleuren. We laten u zien hoe een douchecabine als alternatief voor een douchegordijn past bij de badkamer.

Vergroot een kleine badkamer door te renoveren

Het ontwerpen en inrichten van een kleine badkamer is uitdagend, maar niet iets om u zorgen over te maken. Met een paar handige tips en trucs geeft u een kleine badkamer een groter ruimtelijk gevoel zonder ingrijpende breek- of sloopwerkzaamheden. Maak tijdens het renoveren de juiste keuzes voor onder andere kleur, spiegels en verlichting waardoor uw kleine badkamer groter lijkt.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl