Tegeltips voor een renovatie

Tegeltips voordat u begint met renoveren

Bent u bezig met nieuwbouw of denkt u na over een renovatie om uw woning een makeover te geven? Er zijn veel dingen om rekening mee te houden, zoals tijd, kosten en inspanningen. Een belangrijk ding om over na te denken zijn tegels. Aangezien de verscheidenheid aan tegels groot is, is het een ontmoedigende taak om de perfecte tegel te kiezen. Voelt u zich gestrest door de renovatieplannen die u heeft? Mooi Tegels en Sanitair is er om u te helpen. Laten we enkele tegeltips belichten, voordat u begint met renoveren.

Vloertegels in aardetinten

Vloertegels in aardetinten

Tegelkleuren in aardetinten zijn een tijdloze en elegante keuze voor vloeren, waarbij de schoonheid van de natuur naadloos wordt gecombineerd met interieurdesign. Tegels in aardetinten zijn geïnspireerd door de natuur met de nadruk op de warme en rijke tinten van de wereld om ons heen. Gevoelens van kalmte, vrede en warmte staan synoniem aan moeder natuur. Hoe integreert u deze raadselachtige aantrekkingskracht in uw woning?

Duurzame tegels in bedrijfsomgeving

Duurzame en elegante tegels voor uw commerciële omgeving

Elke bedrijfsruimte is een plaats waar creativiteit, verfijning en motivatie meer aanspreken dan alleen maar een ‘saaie’ plek waar werknemers na acht uur werken weer vertrekken. Of u nu een hotel, bedrijfskantoor of schoonheidssalon heeft, het upgraden van een bedrijfsruimte met duurzame en elegante tegels spreekt werknemers en klanten aan. Tegels worden gebruikt om de inrichting van een ruimte langdurig naar een hoger niveau te tillen. Breng een bezoek aan Mooi Tegels en Sanitair en ontdek een breed aanbod commerciële tegels die moeiteloos in uw bedrijfsomgeving zijn te integreren voor een moderne en strakke inrichting.

Tegels voor de keukenachterwand

Van klassiek tot chic: de keukenachterwand

De ideale tegel voor de keukenachterwand is veel meer dan alleen maar ‘een tegel’. Deze tegels laten uw keuken er beter uitzien en beschermen de muren tegen de onvermijdelijke spetters en rommelvorming die bij het koken horen. Tegels dienen als barrière tegen lekkages en spatten, bovendien versterken ze de uitstraling en aantrekkingskracht van de keuken. Ontdek moderne en praktische manieren om uw keuken te beschermen tegen het dagelijks gebruik en het uiterlijk te vergroten.

Tegelbeschadiging voorkomen

Beschadigde tegels: oorzaken en manieren om dit te voorkomen

Tegels zijn nog altijd een favoriete keuze bij het inrichten, renoveren en verbouwen van woningen. Het onderhoudsgemak, de visuele aantrekkingskracht en de prijs-kwaliteitverhouding maken tegels tot een ideale en veelzijdige optie voor diverse toepassingen op vloeren en muren. Verschillende problemen beschadigen de tegels en hebben een negatieve invloed op de uitstraling van het betegelde oppervlak. Knappende tegels is een veelvoorkomend fenomeen dat een overvloed aan redenen heeft. Hier leest u de oorzaken van tegelbeschadigingen en wat u kunt doen om dit te repareren en te voorkomen.

Moderne keukengootsteen

Moderne ontwerpen en ideeën voor het aanrecht

Elke keuken heeft een gootsteen, aangezien deze wordt gebruikt voor schoonmaken, (af)wassen, ontdooien, watertappen en nog veel meer. Maar waarom zouden een gootsteen en aanrecht alleen functioneel moeten zijn, terwijl er zoveel bijzondere ontwerpen beschikbaar zijn? Ja, om de keuken schoon te houden en het koken te vereenvoudigen, is een gootsteen nodig. Bij het inrichten van de keuken ligt de focus op het functionele aspect en minder op het uiterlijk. Eigentijdse spoelbakken zijn divers en in sommige keukens een statement. Of u nu kiest voor een eenvoudig, complex of kant-en-klaar spoelbakontwerp, een goed ontworpen keukenspoelbak tilt de uitstraling van de keuken naar een hoger niveau. Lees hier meer over moderne ontwerpen en ideeën voor het aanrecht.

Badkamerkasten project zonder nieuwkoop

Nieuwe badkamerkasten zonder aankoop

Ogen uw badkamerkasten de laatste tijd wat vermoeid? Het bijwerken van de kasten in uw badkamer geeft de ruimte een nieuw uiterlijk zonder het prijskaartje van een complete verbouwing. Van een medicijnkastje tot een wastafelmeubel: er zijn talloze kosteneffectieve manieren om het middelpunt van de badkamer op te frissen en nieuw leven in te blazen. Geef uw badkamerkastjes een makeover en creëer een nieuwe badkamer uitstraling.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl