Eigentijdse technologie in de badkamer

Woningen worden steeds slimmer en ook eigentijdse technologie in de badkamer heeft zijn intrede gedaan. Zowel op het gebied van duurzaamheid als gebruikersgemak zijn de technologische ontwikkelingen een interessant gegeven. Misschien overweegt u een badkamerrenovatie of zoekt u naar manieren om te besparen op elektra, gas en water. Mooi Tegels en Sanitair laat voorbeelden van eigentijdse technologie in de badkamer zien in de showroom.

Eigentijdse technologie vergroot het gebruikersgemak

Als u van plan bent de badkamer te moderniseren heeft u mogelijkheden op het gebied van zowel meubilair, sanitair, tegels en accessoires. Met een passende stijl, creëert u de perfecte badkamer. We brengen u op ideeën en heten u welkom om inspiratie op te komen doen in de showroom. Los sanitair, maar ook combinatiepakketten zorgen ervoor dat uw badkamer in een functionele ruimte verandert.

Modern toilet

Een toilet is een toilet, toch? Nee, tegenwoordig heeft u op het gebied van toiletten heel wat te kiezen. Van een compact design tot een luxe toilet met brilverwarming en automatische toiletzitting opener, tot softclose wc-brillen. Door te kiezen voor een nieuw toilet met waterbesparing of een toilet zonder spoelrand, brengt u op eenvoudige manier meer luxe in de badkamer.

Digitale douche en badkamer televisie

Het water op de ideale temperatuur, voordat u onder de douche stapt? Met een afstandsbediening regelt u de watertemperatuur. Zonder eerst onder te koud en vervolgens onder te warm water te stappen, geniet u meteen van de gewenste temperatuur. Omdat het water meteen op de juiste temperatuur is, bespaart op het watergebruik. Televisie gevaarlijk in een natte ruimte als de badkamer? Waterdichte televisies die u in luxe hotels vindt, doen ook hun intrede voor de badkamer thuis. Ontspannen tijdens het douchen of ontspannen in bad, terwijl u naar uw favoriete programma of film kijkt? Fabrikanten van duurzame en toonaangevende merken, leveren televisies die geschikt zijn voor gebruik in de badkamer.

Systeembaden

Het dagelijkse leven is druk en gehaast. Om te ontsnappen aan de hectiek van alledag is een speciaal bad ideaal. Hydrotherapie, maar ook een jacuzzi, hebben een ontspannend effect op lichaam en geest. Mooi Tegels en Sanitair heeft een uitgebreid assortiment systeembaden in verschillende stijlen.

Sensorkranen

We bieden een brede keuze sensorkranen, die geweldig staan in iedere badkamer. De kranen zijn voorzien van infraroodtechnologie waardoor ze een groot gebruikersgemak bieden. Van een vaste watertemperatuur tot een vastgestelde waterafgifte. Het is niet langer nodig om de kraan open en dicht te draaien, waardoor het een hygiënische verbetering is. Sensorkranen zijn er voor in de badkamer, maar misstaan ook niet in de keuken.

Advies modern ingerichte badkamer

Zoekt u ideeën om uw badkamer te moderniseren? Wilt u besparen op water- en energieverbruik? Moderne technologische ontwikkelingen dragen bij aan het comfort van uw badkamer en geven u een aangenaam gevoel. Ontdek in de showroom hoe een waterbesparend toilet eruit ziet of hoe een douchebad combinatie uw badkamer naar een hoger niveau tilt. Kom voor advies en inspiratie naar Mooi Tegels en Sanitair in Emmen!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl