Droombadkamer Emmen

Zoekt u naar een droombadkamer Emmen? Een badkamerdroom is niet iets waar u elke dag aan denkt. Toch denken veel mensen regelmatig na over de ideale badkamer. We denken allemaal wel eens aan een iets grotere, praktische of luxere badkamer. Een groter bad, een ruime inloopdouche, een marmeren vloer: voorbeelden van uw nieuwe droombadkamer in Emmen vindt u bij Mooi Tegels en Sanitair.

Droombadkamer Emmen binnen handbereik

Het ontwerpen en realiseren van uw droombadkamer hoeft niet bij een droom te blijven. Of u nu een deel van de bestaande badkamer wilt vervangen, de ruimte wilt renoveren of gaat voor een verandering van stijl, wij zijn u daarbij graag van dienst. Bij Mooi Tegels en Sanitair hebben we ervaring met het leveren, installeren en monteren van badkamers voor verschillende budgetten, ontwerpen en stijlen. Het maakt niet uit hoe groot of klein de ruimte is. Van een kleine toiletruimte tot een ruime familiebadkamer en van een praktische doucheruimte tot een spa-achtige omgeving. We helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer.

Droombadkamer ontwerp in een paar eenvoudige stappen

Misschien verwacht u het niet, maar het ontwerpen van uw ideale badkamer hoeft niet ingewikkeld te zijn. Neem de beschikbare ruimte of oppervlakte als uitgangspunt en volg een aantal eenvoudige stappen:

Badkamerstijl

Online heeft u misschien al wat inspiratie opgedaan en heeft u onderzoek gedaan naar badkamer trends en stijlen. Voel u niet meteen ontmoedigd bij het zien van de mogelijkheden. Om te zien wat echt bij uw woning en badkamer past, komt u naar onze showroom in Emmen. Hier vindt u badkameropstellingen in verschillende stijlen en voor elk budget. U vindt bij ons zeker de stijl die bij u past. Van klassiek tot modern en van landelijk tot luxe design.

Badkamermeubilair en sanitair

Onze badkamercollecties bevatten alles van sanitair, meubilair, kranen, armaturen en accessoires tot wand- en vloertegels. U kunt erop vertrouwen dat we producten aanbevelen die er niet alleen geweldig uitzien, maar die ook duurzaam en kwalitatief hoogwaardig zijn. We leveren bekende merken van vertrouwde fabrikanten.

Ontwerp en planning

Om een goed beeld te krijgen van de indeling en het uiterlijk van uw badkamer, ontvangt u een gratis 3D-ontwerp. Zo heeft u de mogelijkheid om uw badkamer volledig op maat en naar wens te laten ontwerpen.

Installatie en montage

Ons eigen bouwbedrijf zorgt voor vakkundige plaatsing, installatie en montage van uw nieuwe badkamer, waarna u kunt ontspannen en genieten in de door u gekozen stijl. Mooi Tegels en Sanitair biedt alles onder een dak. Van ontwerp tot en met de afwerking en oplevering.

Aandachtspunten nieuwe badkamer

Voordat u begint met het plannen en vormgeven van uw nieuwe badkamer, zijn er verschillende aandachtspunten die het overwegen waard zijn:

  • Beschikbare ruimte. Meet de ruimte goed op en na. Let daarbij op de vloerruimte, de muren en bijzonderheden, zoals een laag plafond.
  • Heeft u speciale wensen? Wordt de badkamer gebruikt door het gezin of u laat u het bestaande sanitair aanpassen voor aangepast comfort op latere leeftijd?
  • Meubilair, sanitair en inrichting. Denk niet alleen aan het meubilair en sanitair, maar ook de vloer en muren hebben aandacht nodig.
  • Ontwerp en stijl. In onze showroom ziet u verschillende stijlen en ontwerpen om ideeën op te doen.
  • Vloerverwarming, infraroodpanelen of waterbesparing. U vindt bij ons verschillende duurzame systemen en mogelijkheden die uw badkamerbeleving nog comfortabeler maken.
  • Mooi Tegels en Sanitair heeft sanitair, wand- en vloertegels voor elk budget.

Droombadkamer creëren

Heeft u een grotere badkamerruimte dan heeft u meer ‘bewegingsvrijheid’ in de keuze van meubilair en sanitair dat u in het ontwerp op kunt nemen. Is de ruimte daarnaast vrij licht? Dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken over te donkere kleuren die de ruimte kleiner laten aanvoelen. Met dit in gedachten is het mogelijk kleuren en vormen te combineren. Effen kleuren in verschillende tinten of toch een spel van patronen en lijnen? Wees creatief zonder overdadig te zijn. Een stijlvolle slanke, rechthoekige douchebak in combinatie met een grote kop en extra handset, geeft de badkamer een bijzondere uitstraling.

Bijzondere kenmerken

Wilt u net dat beetje extra luxe? Een opzetwastafel of, als u daar ruimte voor heeft, een vrijstaand bad zijn karaktervolle aanvullingen in uw badkamer. Als aanvulling op de wastafel en/of het bad kiest u kranen die het comfort benadrukken. Mooi vormgegeven mengkranen zorgen voor de perfecte afwerking. Met het oog op duurzaamheid, zijn er waterbesparende systemen die zichzelf terugbetalen en die de waarde van uw badkamer naar een hoger niveau tillen.

Stijlvolle opruimoplossingen

Om uw nieuwe badkamer rommelvrij te houden, is het waard om te investeren in hoogwaardig badkamermeubilair. Naast een praktische spiegelkast, is het fijn om handdoeken en schoonmaakartikelen uit het zicht op te bergen. Uw badkamer blijft zo een ruimte van rust, zonder dat u zich stoort aan een rommelig uiterlijk. Wat denkt u van een hoge wandkast of een verborgen opbergruimte in de wand? In de showroom ziet u voorbeelden van oplossingen en stijlvol weggewerkte ruimtes voor het opbergen van handdoeken.

Vloerverwarming en/of radiatoren?

Warmte en een aangenaam, comfortabel gevoel zijn niet weg te denken uit een moderne badkamerruimte. Vloerverwarming is duurzaam en geeft aangename warmte. Wilt u de ruimte overal warm hebben? De combinatie met een design handdoekradiator geeft de badkamer net dat beetje meer uitstraling. Bovendien heeft u gelijk een plaats waar warme handdoeken voor het pakken zijn bij het verlaten van de douche of het bad. De kleur van de radiator stemt u af op het ontwerp van de badkamer.

Stel uw droombadkamer samen

Mooi Tegels en Sanitair heeft een ruime selectie badkamerontwerpen, wand- en vloertegels en verwarmingssystemen om uit te kiezen. De diverse collecties en voorbeeld opstellingen laten zien wat mogelijk is in zowel grote als kleine ruimtes. Zie hoe de verschillende onderdelen samen een geweldige badkamer vormen. Kom gerust eens naar de showroom in Emmen om inspiratie op te doen of om uw droombadkamer vorm te geven. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 – 17.30 uur. Of maak telefonisch een afspraak, via +31591745343. Bespreek uw ideeën met onze adviseur en ontvang vrijblijvend een offerte met 3D-ontwerp van uw toekomstige droombadkamer.


Droombadkamer Emmen – FAQ

1. Hoe ontwerp ik mijn droombadkamer?

De ideale badkamer helpt u bij het voorbereiden op een nieuwe dag, maar ook om te ontspannen na een lange (werk)dag. Besteed voldoende aandacht aan ontspanning en kies een stijl die u aanspreekt. Meet de beschikbare ruimte zorgvuldig op en breng de lichtinval duidelijk in beeld. Wees voorzichtig met de kleuren en motieven die u gebruikt. Zo voorkomt u dat een beperkte oppervlakte ‘kleiner’ aanvoelt.

2. Wat maakt mijn badkamer uniek?

Iedere badkamer is uniek, u geeft ongemerkt uw eigen voorkeur en smaak aan de inrichting. Frisse kleuren, passende opbergruimte en accessoires geven een unieke uitstraling aan de badkamer.

3. Hoe geef ik mijn badkamer een luxe uitstraling?

Luxe badkamers geven een spa-achtige ervaring en zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, sanitair en systemen. Denk aan vloerverwarming, een vrijstaande badkuip, een inloopdouche met infrarood paneel. Bijpassende wand- en vloertegels van porselein of natuursteen benadrukken de luxe inrichting.

4. Waarom is een mooie badkamer belangrijk?

Een droombadkamer helpt u bij het invullen van de persoonlijke verzorging. In een ontspannende, comfortabel ingerichte badkamer laat u de drukte van alle dag van u afspoelen en bereidt u zich voor op de dag die voor u ligt.

5. Wat kan ik verwachten van een sensorisch vriendelijke badkamer?

Dit type badkamer is ontwikkeld voor hoog sensitieve gebruikers. Specifieke armaturen en fittingen helpen bij het verminderen van angst, spanningen en stress. In het ontwerp is extra aandacht besteed aan zaken die geluid, licht en kou verminderen.

6. Wat is het duurste onderdeel van een nieuwe badkamer?

Het tegel- en loodgieterswerk zijn kostbaar. Ook aanpassingen in de indeling van de ruimte en/of het uitbouwen van de badkamer werken kostenverhogend.

7. Is verlichting belangrijk in een badkamer?

Om rust te creëren zijn zowel natuurlijk licht en aangelegde verlichting belangrijk. Afhankelijk van de keuze van verlichting, creëert u een rustgevende sfeer en ziet u uw gezicht duidelijk als u in de spiegel kijkt.

8. Welke kleur past bij een droombadkamer?

Kies kleuren waar u zich prettig bij voelt, kijk daarbij naar de afmetingen van de badkamer. Kleine ruimtes hebben baat bij lichte kleuren en tinten. In combinatie met een warme ondertoon, geeft u uw badkamer een aangename uitstraling. Pas op met te donkere kleuren, die de ruimte al snel een deprimerend uiterlijk geven.

9. Hoeveel kleuren kan ik combineren?

Ook hierbij geldt dat u rekening houdt met de afmetingen van de badkamer. Te veel kleuren en/of tinten maken een ruimte schreeuwerig. Het is beter om u te beperken tot maximaal drie kleuren. Datzelfde geldt voor patronen en lijnen.

10. Kan een droombadkamer duurzaam zijn?

Ja, er zijn tegenwoordig niet alleen duurzame verwarmingsmogelijkheden. Waterbesparende kranen, verantwoorde tegelmaterialen en energiezuinige apparaten zoals afzuiginstallaties, geven uw droombadkamer een duurzaam tintje.

11. Heb ik garantie op mijn nieuwe droombadkamer?

Mooi Tegels en Sanitair levert en werkt met merken van bekende fabrikanten. Zowel op systemen als materialen en producten heeft u, zoals vermeld in onder andere de offerte, garantie.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl