Sanitair Emmen

Zoekt u naar comfortabel sanitair in Emmen? Bijna iedere dag begint en eindigt in uw badkamer. Het gebruik van de badkamer is intensief, zowel voor persoonlijke verzorging als voor ontspanning. Een passende keuze van badkamer meubilair, sanitair en accessoires dragen bij aan het comfort en gemak. Wij bij Mooi Tegels en Sanitair in Emmen, begrijpen dat het moeilijk is om de ideale badkamer artikelen te vinden die passen bij het droomontwerp dat u in gedachten heeft. Strak en stijlvol, landelijk en stoer of juist klassiek. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Emmen of maak een afspraak met onze adviseur.

Kenmerken sanitair Emmen

Sanitair is op een unieke manier ontworpen en gaat verder dan alleen maar het gevoel van comfort, of het gebrek daaraan. Het ontwerp zorgt ervoor dat het sanitair naadloos in de badkamer past. De ideale badkamer ziet er precies goed uit, ongeacht de grootte of indeling. Bij Mooi Tegels en Sanitair vindt u zowel elegant, smaak- als stijlvol sanitair voor een badkamer op maat. Sanitair en tegels zijn verkrijgbaar in monochrome en polychrome kleuren met een glanzende of matte afwerking. Dat monochroom niet somber is, ziet u in onze showroom. Elegantie en stijl zijn origineel en horen thuis in elke badkamer. Met de juiste keuze en professioneel advies verandert uw badkamer in een oase van rust en ontspanning.

Duurzaam sanitair

Het belang van duurzaamheid en waterbesparing is bekend. Met een groeiende bevolking en een veranderend klimaat, blijft het interessant om met behulp van moderne technologieën uw bijdrage te leveren. Modern sanitair is zo ontwikkeld dat u water bespaard en tegelijk geniet van hoogwaardig comfort. Bent u toe aan wat nieuws, maar heeft u (nog) geen idee wat? In onze showroom heeft u de mogelijkheid om verschillende collecties te bekijken. Beschikbare mogelijkheden zijn, onder andere:

Vrij hangende wastafel en toilet

Vrij hangende wastafels en toiletten worden aan de muur gemonteerd, zonder externe ondersteuning en/of pilaar. Hangend sanitair vergroot het ruimtelijke gevoel van uw badkamer en/of toiletruimte en ziet er zowel netjes als verfijnd uit. Het is een ideale oplossing voor kleine of krappe badkamers.

Opzetwastafel

Een opzetwastafel geeft uw badkamer een unieke uitstraling. Ze zien er op een goede manier ‘misplaatst’ uit en trekken de aandacht van iedereen die de badkamer binnenkomt. Deze wastafels zijn een uitstekende oplossing voor grote werkbladen.

Meubelwastafel

Meubelwastafels geven iedere badkamer een elegante uitstraling. Omdat de meubels in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn, passen ze in grote en kleinere badkamers. De extra opbergruimte geeft de badkamer een opgeruimd uiterlijk.

Complete toilet set

Een complete toilet set is praktisch. U heeft een compleet product, waarbij zijn inbegrepen:

  • Zwevende of staande toiletpot;
  • Passende zitting;
  • Bevestigings- en aansluitingsmateriaal;
  • Bedieningsplaat;
  • Stortbak of inbouwreservoir;

Zowel bij complete toilet sets als losse toiletten is het mogelijk om voor een matte of glanzende afwerking te kiezen. Daarbij heeft u de keuze tussen een toilet met en zonder spoelrand.

Waar let u op bij het kiezen van sanitair in Emmen?

Of het nu voor uw nieuwe woning is of omdat u uw bestaande badkamer wilt vervangen; kies voor badkamermeubilair, sanitair en tegels die bij uw inrichting passen en die het geheel een persoonlijk tintje geven. Door vooruit te plannen en te vergelijken, vindt u sanitair dat perfect bij uw behoeften past. Aandachtspunten bij het kopen van het beste sanitair zijn:

Verschil tussen online en ‘live’

Online sanitair kopen is niet praktisch. U moet een inschatting maken of uw badkamer ruim genoeg is voor het gewenste meubilair en de bijhorende accessoires. Let daarbij op de manier van onderhoud en de eenvoud daarvan. Badkamer meubilair moet passen in uw badkamer, zonder dat de ruimte er te vol uitziet. Een goed uitgangspunt is om minimaal een 1/3e deel van de ruimte vrij te houden. In onze showroom ziet u hoe sanitair er ‘in het echt’ uitziet. Dit geeft een ander idee en realistischer beeld dan online beeldmateriaal.

Kleurstelling

Geef uw badkamer een persoonlijk tintje, door de kleur te veranderen. Laat de badkamer aansluiten bij uw interieur. Kies voor badkamermeubilair, sanitair en tegels die qua kleur bij elkaar passen. Monochroom of polychroom, mat of glanzend, de keuze is breed.

Persoonlijke stijl

Verschillende stijlen sanitair passen bij de inrichting en stijl van uw woning. Bij Mooi Tegels en Sanitair vindt u diverse stijlen van landelijk tot modern en van klassiek tot design voor een eigentijdse uitstraling. Verken de stijlen en voeg een persoonlijk tintje aan uw badkamer toe.

Oog op de toekomst

Heeft u plannen om uw badkamer te (laten) verbouwen of bent u toe aan nieuw sanitair? Van kleine badkamerideeën tot de realisatie van een praktische familiebadkamer en meer. Mooi Tegels en Sanitair heeft alles wat u nodig heeft om uw droomkamer te realiseren. Dompel na een lange dag onder in een prachtig nieuw bad, of bereidt u voor op de dag in een comfortabele inloopdouche. Onze uitgebreide badkamer en sanitair collectie biedt opties voor elke behoefte en stijl. Voeg stijlvolle elementen en accessoires toe aan uw bestaande ruimte met badkamerwand- en vloertegels, moderne verlichtingsopties of luxe sanitair. Waar u ook naar op zoek bent, met een badkamer naar wens geniet u jarenlang van innovatieve en duurzame oplossingen.

Van ontwerp tot aflevering en installatie

Een ander uniek kenmerk van Mooi Tegels en Sanitair is de samenwerking met ons eigen bouwbedrijf. Waarom zou u na een lange zoektocht naar de ideale badkamer op zoek gaan naar een installatiebedrijf, terwijl we alles onder een dak bieden? Korte lijnen, voor duidelijke afspraken. In goed overleg plant u samen met ons de plaatsing en installatie van uw nieuwe badkamer. Veel is mogelijk. Heeft u al een idee voor uw nieuwe badkamer, maar bent u niet zeker van de mogelijkheden? Bezoek onze showroom. U vindt ons op de Meubelboulevard in Emmen. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen geopend. Maakt u liever een afspraak? Mooi Tegels en Sanitair is telefonisch bereikbaar op 0591-745343


Sanitair Emmen – FAQ

1. Wat zijn sanitair artikelen en accessoires?

Sanitair voor onder andere de badkamer is gemaakt van duurzame materialen zoals keramiek, roestvrij staal, verchroomd messing en kunststof. De meest elementaire producten zijn kranen, wastafels, toiletten, bidets en sokkels. Bekende accessoires zijn toiletzittingen, zeepbakjes, spiegels en handdoekenrekken.

2. Hoe kies ik sanitair dat bij mijn badkamer past?

Tips die helpen bij het kiezen van sanitair beginnen bij het bepalen van uw budget. Als u dit heeft gedaan, verfijnt u uw zoektocht en vindt u artikelen en accessoires die passen bij uw stijl en budget. Bezoek de showroom en praat met een adviseur, dit geeft een beter beeld dan alleen maar online naar sanitair kijken.

3. Is een douche een sanitair product?

Breed genomen bevat sanitair de producten in uw badkamer of toiletruimte die zijn aangesloten op een waterleiding en afvoer. Zowel een bidet en toilet, maar ook een wastafel, bad en douche zijn sanitair producten.

4. Wat zijn de maten of afmetingen van sanitair?

De afmetingen variëren, zowel van het sanitair zelf als van de bijpassende accessoires. Voor elke badkamer of toiletruimte is passend sanitair verkrijgbaar.

5. Van welk materiaal is sanitair gemaakt?

Sanitair producten zijn traditioneel vervaardigd van porselein en keramiek. Tegenwoordig gebruiken producenten ook materialen als metaal, glas en kunststof.

6. Welke type buis wordt gebruikt voor sanitaire afvoersystemen?

PVC is het meest voorkomende en gebruikte type voor buizen en hulpstukken. Zowel voor het transport van drinkwater als grond- en afvalwater heeft PVC steeds vaker de voorkeur.

7. Kan ik een kleine badkamer op maat laten ontwerpen?

Ja, maak een afspraak voor een gesprek met onze adviseur. Geef aan welke ideeën heeft en samen ontwerpen we uw droombadkamer volledig naar uw wensen.

8. Past nieuw sanitair binnen mijn budget?

Mooi Tegels en Sanitair heeft een uitgebreid aanbod voor elk budget. Zolang u goed naar de mogelijkheden kijkt, hoeft een comfortabele badkamer hoeft niet duur te zijn.

9. Moet ik zelf voor de installatie zorgen?

Nee, bij Mooi Tegels en Sanitair vindt u alles onder een dak. Ons bouwbedrijf voert de werkzaamheden en installatie uit. Uiteraard maken we hier duidelijke afspraken over. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

10. Wat is de beste manier om sanitair schoon te maken?

Sanitair reinigt u het beste met een mild reinigingsproduct dat geen krassen veroorzaakt. Vermijd het gebruik van agressieve stoffen zoals puur chloor, omdat deze op langere termijn schade aan het keramiek kunnen veroorzaken en de glans laag beschadigen. Gebruik liever geen harde schuursponzen, maar werk met een zachte spons of een poetsdoek.

11. Wat is het verschil tussen een handdouche en een hoofddouche?

Een handdouche is een afneembare douchekop of sproeier die u met de hand richt op de verschillende plaatsen van uw lichaam, terwijl een hoofddouche bovenaf is bevestigd en niet afneembaar is.

12. Welke kraan past het beste bij mijn wastafel?

Dit is aan u. Met een beetje onderzoek en het maken van vergelijkingen, kunt u beslissen wat de beste keuze is. In onze showroom laten we u graag verschillende mogelijkheden en voorbeelden zien. Zowel de stijl als kleur van kranen varieert.

 

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl