Elektrische vloerverwarming voor tegels en natuursteen

Geniet van extra comfort met elektrische vloerverwarming voor tegels en natuursteen. Voel uzelf geweldig, vanaf het moment dat u uit bed stapt, het hele jaar door. Schlüter-DITRA-HEAT-E elektrische vloerverwarming verhoogt het comfort niet alleen in de badkamer, maar in uw hele huis. De installatie is eenvoudig en kostenefficiënt en het gebruiksgemak hoog. Mooi Tegels en Sanitair geeft advies over elektrische vloerverwarming voor tegels en natuursteen.

De voordelen van elektrische vloerverwarming voor tegels en natuursteen

Schlüter-Systems is een bekende fabrikant van onder meer kwalitatief hoogwaardige (vloer)verwarmingsoplossingen. De voordelen van Schlüter-DITRA-HEAT-E zijn:

  • De milde stralingswarmte creëert een aangenaam woonklimaat.
  • Goede temperatuurregeling, mede dankzij een digitale regelaar, in iedere ruimte, die u volgens een tijdschema in kunt stellen. Met de handige app ook op afstand regelbaar.
  • Voordelig in zowel aanschaf, levensduur en onderhoud. Elektrische vloerverwarming slijt niet of nauwelijks. Het systeem is bijna onderhoudsvrij.
  • Ook geschikt voor plaatsing in bestaande badkamers en andere ruimtes.
  • Lage opbouwhoogte. De ontkoppelingsmat inclusief de verwarmingskabels is slechts 5,5 mm dik/hoog.
  • Verkrijgbaar in handige, complete sets met alle benodigde componenten en onderdelen.
  • Geschikt voor mensen die allergie gevoelig zijn. Door de gelijkmatige manier van verwarmen, dwarrelen er geen allergie opwekkende stoffen rond.

Flexibele plaatsing

Het elektrische noppensysteem laat zich eenvoudig installeren. Onze vakmensen leggen de verwarmingskabels samen met de tegellijm in de ontkoppelingsmat. Dit zorgt ervoor dat het systeem de warmte snel aan de ruimte afgeeft. De verschillende installatiemogelijkheden zorgen ervoor dat Schlüter-DITRA-HEAT-E voor verschillende oppervlakken te gebruiken is, het biedt een comfortabele verwarming. Omdat het een ‘dun systeem’ is, is ideaal voor gebruik in bestaande badkamers.

Elektrische vloerverwarming inzetten

De elektrische vloerverwarming, Schlüter-DITRA-HEAT-E, is bedoeld voor wanden en vloeren. Het systeem biedt functies die nodig zijn voor tegel- en natuursteenbekleding van hoge kwaliteit. Zo is uw vloer beschermt tegen binnendringend vocht, scheuren in de ondergrond sijpelen niet door naar de bekleding, de draagkracht en neutraliserende ontkoppeling garanderen een lange levensduur en een zuinig energieverbruik. Door de barst overbruggende eigenschappen van de ontkoppelingsmat is DITRA-HEAT-E geschikt voor ondergronden zoals hout of dekvloeren. Deze vorm van elektrische vloerverwarming is gecertificeerd als afdichting en toegelaten voor natte ruimtes.

Voordelen- en functies

Onze vakmensen lichten de voordelen en functies van elektrische vloerverwarming graag toe tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in de showroom.

Prijsopgave vloerverwarming in Emmen

Zoekt u een energiezuinige manier van verwarmen voor in uw badkamer? Vloerverwarming heeft een hoge mate van comfort. De stralingswarmte verspreidt zich geleidelijk door de ruimte en voelt aangenaam aan. Twijfelt u of vloerverwarming in uw badkamer de juiste keuze is? Vraag advies aan Mooi Tegels en Sanitair. We laten u de opties zien en geven een toelichting op de beschikbare mogelijkheden. Vloerverwarming is leverbaar in verschillende systemen, zodat er zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw een optie beschikbaar is. Welke optie het beste bij uw woonsituatie past, lichten we graag toe. Kom naar de meubelboulevard in Emmen en bezoek onze winkel. U vindt ons aan de Cornelis Houtmanstraat 41A. Telefonisch een afspraak maken? We zijn bereikbaar op +31591745343.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl