Badkamerspecialist Emmen

Zoekt u een badkamerspecialist Emmen? Welkom bij Mooi Tegels en Sanitair, een toonaangevende badkamerspecialist in Emmen en omgeving. Met vele jaren ervaring in badkamer installaties, badkamer renovaties en badkamer verbouwingen bieden we alle soorten badkamermontage, (vloer)verwarming en tegelwerk in de regio. Bezoek onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan. We komen altijd eerst uw badkamer controleren en nameten, voordat we u de exacte prijs voor uw nieuwe badkamer geven.

Ervaren badkamerspecialist Emmen

Mooi Tegels en Sanitair is gespecialiseerd in badkamermontage, installatie, (vloer)verwarming, wand- en vloertegels. In samenwerking met ons eigen bouwbedrijf ligt de focus op het verbouwen, renoveren en plaatsen van badkamers en het betegelen van zowel de badkamer als andere ruimtes in uw woning. Elk groot of klein project begint met het opdoen van inspiratie, plannen en ontwerpen. Bij ons vindt u afwisselende collecties en een breed aanbod badkamer, wand- en vloertegel stijlen. Of u nu een volledige nieuwbouw of een paar kleine veranderingen wilt, onze adviseur staat voor u klaar. Maak een afspraak voor een adviesgesprek en kom naar de showroom in Emmen. Samen komen we tot een passende oplossing.

Badkamerinstallatie Emmen

Kwaliteit, badkamers in diverse stijlen, hoogwaardig sanitair en badkamermeubilair. U ziet voorbeelden van badkameropstellingen in de showroom, maar het is ook mogelijk om ons portfolio in te zien. Het leggen van porseleinen, keramische en natuurstenen tegels behoort tot ons werk en onze ervaren vakmensen zorgen voor het loodgieters- en elektriciteitswerk dat bij de badkamerverbouwing komt kijken. Duurzame verwarmingssystemen en watervoorzieningen zijn minstens zo belangrijk als de badkamer zelf. De badkamer krijgt de uitstraling die u voor ogen heeft. We werken met merken en producten van bekende fabrikanten. Weet u niet welk merk u moet kiezen? Laat ons u helpen bij het creëren van uw nieuwe badkamer.

Badkamer renovatie Emmen

Een oude badkamer renoveren of van een andere stijl voorzien? Mooi Tegels en Sanitair installeert en monteert uw nieuwe badkamer op maat met de kleuren en patronen die u graag ziet. Het aanpassen of opwaarderen van een bestaande badkamer is een uitdaging en niet altijd even eenvoudig. Zonder in te leveren op kwaliteit, halen we samen met u het beste uit de bestaande ruimte. Daarbij besteden we aandacht aan zowel details als duurzaamheid. Tegelwerk is een van onze specialiteiten. In het brede assortiment vindt u vloer- en wandtegels die uw badkamer meerwaarde geven.

Badkamerontwerp van A tot en met Z

U vindt bij Mooi Tegels en Sanitair alles onder een dak, inclusief het gemak van installatie en montage. Verbouw of renoveer uw badkamer in een stijl naar keuze. Onze vakmensen werken niet alleen in Emmen en de directe omgeving, maar ook voor uw badkamerproject in andere plaatsen in Drenthe en Groningen kunt u op ons rekenen. Complete badkamer en tegelservice die veel omvat. Van een op maat gemaakte badkamerstijl tot het vervangen of vernieuwen van armaturen en tegels. Uiteraard ontvangt u eerst een gratis 3D-ontwerp en maken we duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Geen verrassingen achteraf, u weet precies waar u aan toe bent.  

Meerwaarde duurzame badkamer

Uw badkamer ziet er geweldig uit en dankzij het gebruik en/of de installatie van duurzame sanitair oplossingen, geeft dit meerwaarde aan uw woning. De badkamer voldoet aan uw behoeften en u heeft jarenlang plezier van de investering die u doet. Badkamerontwerp op maat doen we met plezier en zorgen voor elk aspect dat bij de renovatie of verbouwing betrokken is. Van de vloer tot het sanitair en van de verlichting tot meubilair. Duurzame verbeteringen of aanpassingen aan de badkamer hebben ook invloed op het energielabel van uw woning. Dit ‘label’ is verplicht bij de verkoop van uw woning. Daar komt bij dat u met LED verlichting of een waterbesparende douchekop de mogelijkheid tot het verlagen van de maandelijkse kosten.

Tegels en sanitair

Bij het kiezen en ontwerpen van een nieuwe badkamer maakt u verschillende keuzes. Van een klassieke, tijdloze stijl tot een design inrichting die helemaal past bij de actuele modetrends. Wat uw voorkeur ook is, let op dat u niet te veel kleuren, patronen en stijlen combineert. Afhankelijk van de grootte van de badkamer, volstaan twee tot drie kleuren en/of patronen. Neutrale kleuren in verschillende tinten geven de ruimte een rustige uitstraling, zonder dat u overweldigd raakt door ‘knalkleuren’ die het idee van verkleining geven. Hetzelfde geldt voor de afmetingen en vorm van de tegels en het sanitair. Een grote tegel is mooi, maar past vaak niet in een kleine kamer. Onze adviseur laat zien welke tegelcombinaties het goed doen in een ruimte met bepaalde afmetingen en hoe u met de kleuren, het sanitair en de inrichting creatief combineert.

Badkamer adviesgesprek

Denkt u na over de verbouwing of verbetering van uw badkamer? Kom voor een adviesgesprek naar de showroom van Mooi Tegels en Sanitair. De tentoongestelde badkameropstellingen geven u een idee van de mogelijkheden. Zie hoe verschillende stijlen, lijnen en patronen samen een geweldige combinatie vormen. Bekijk de tegelcollecties en stel vragen over het installeren en monteren van de badkamer.  In het opgebouwde portfolio ziet u realisaties van uiteenlopende badkamerafmetingen tot vloerverwarmingsinstallaties en van duurzame (warm)watervoorzieningen tot tegelwerk. Plan uw afspraak online of bel ons om uw wensen te bespreken, we zijn bereikbaar op +31591745343.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl