Badkamers Emmen

Hoge kwaliteit tegels, sanitair en badkamers Emmen vindt u bij Mooi Tegels en Sanitair! Onze showroom van ruim 600 m2 bevindt zich centraal op de meubelboulevard. Neem de tijd om onze modelbadkamers, armaturen, badkamermeubels, sanitair, badkamermerken, accessoires, vloer- en wandtegels te bekijken. Onze adviseur beantwoordt uw vragen en geeft uitleg over de voorbeeld modellen. Ook bij de inrichting van uw badkamer adviseren we u graag.

Mooi badkamers Emmen

In onze showroom presenteren we eigentijdse oplossingen voor uw nieuwe badkamer. U ziet realistisch vormgegeven bad- en doucheopstellingen die laten zien hoe uw badkamer er uit kan zien. Of het nu gaat om een kleine badkamer, een ensuite badkamer of om een spa-achtige inrichting met een comfortabel vrijstaande badkuip met whirlpool en sauna of een veilige gezinsbadkamer, bijna niets is onmogelijk. Design inrichting of een traditioneel tijdloos uiterlijk. Mooi Tegels en Sanitair heeft een breed assortiment sanitair producten die kwaliteit en uiterlijk combineren voor een duurzame, moderne badkamer. Met aandacht voor creativiteit, details, ervaring en vakkennis ontwerpen we samen uw droombadkamer op maat. In samenwerking met merken en producten van bekende fabrikanten, zoals Clou, Sphinx, Geberit en Duravit geniet u jarenlang van een comfortabele badkamer.

badkamers emmen 

Mooi Tegels en Sanitair voor uw nieuwe badkamer in Emmen

Of u nu plannen heeft voor een badkamer renovatie of nieuwbouw, een ruime inloopdouche, een douchebad combinatie of een nieuwe badkuip, samen geven we de inrichting van uw nieuwe badkamer vorm. Onze vakmensen adviseren u in een ontspannen sfeer in de badkamershowroom in Emmen. Vanaf het allereerste gesprek staan we naast u en realiseren we uw badkamer. Over de montage en installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Mooi Tegels en Sanitair werken we met ons eigen bouwbedrijf.  

Badkamer bouwen Emmen

Bij de inrichting van uw nieuwe badkamer spelen veel aspecten een rol. Zo gaat het om de exacte afmetingen van de douchewand of de vorm van de douchebak, het uiterlijk van de kranen of het type toilet. Met een gratis 3D-ontwerp ziet u precies welk meubilair en sanitair geschikt is voor de ruimte die u beschikbaar heeft. Ervaren vakmensen houden de installatie en montage in de gaten. Om ervoor te zorgen dat u echt alle opties voor uw nieuwe droombadkamer in Emmen tot uw beschikking heeft, zijn bij het adviesgesprek verschillende varianten getoond. Zo ziet u hoe een badkamerontwerp eruit kan zien, zonder dat u meteen tot bestelling overgaat. Dankzij nauwkeurige planning neemt u een beslissing waar u lang plezier van heeft.

Kenmerken badkamer installateur Emmen

Mooi Tegels en Sanitair heeft kwaliteitsmerken in de showroom van bekende fabrikanten. Niet alleen voor badkameradvies, badkamerontwerp, badkamermontage en -installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Andere kenmerken waar we trots op zijn, zijn:

  • Toonaangevende leverancier van badkameraccessoires, sanitair en (vloer)verwarming.
  • Moderne showroom met badkameropstellingen voor inspirerende ontwerpen.
  • Breed assortimenten en goede klantenservice.
  • Beschikbaar portfolio van geleverde en geïnstalleerde badkamers.
  • Adviseur met bewezen ervaring en kennis van zaken.
  • Speciaalzaak met goede verbindingen met fabrikanten en toeleveranciers.

Welkom bij Mooi Tegels en Sanitair in Emmen

Kom naar onze showroom in Emmen en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. We ondersteunen u op het gebied van sanitair, meubilair, verlichting, verwarming en waterbesparing. Duurzaam verbouwen spaart energie en draagt bij aan het verlagen van de maandelijkse energiekosten. Onze adviseur wijst u de weg naar het realiseren van uw plannen. Van nieuwbouw tot renovatie en van het vervangen van de armaturen tot de installatie van nieuw sanitair. Maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek, dit kan online of door telefonisch contact op te nemen met +31591745343. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl