Bad in Beeld

Per 1 juli sluit 'Mooi Tegels en Sanitair' zich aan bij Bad in Beeld. En dat is heel erg goed nieuws en zijn we uiteraard ongelooflijk trots op. De showroom, gelegen aan de Meubelboulevard in Emmen, is 600m2 groot en kan rekenen op veel aandacht van geïnteresseerden in de mooiste badkamers en/of tegelvloeren.

Eigenaren Sabrina en Mark Meppelink besloten eind 2020 te starten met een showroom in tegels en sanitair, naast hun activiteiten met de bouw- en tegelzetbedrijven. Voor die tijd werd gebruik gemaakt van andere showrooms maar vanuit de overtuiging dat het anders en beter kon gingen ze op zoek naar een mooi pand op een aantrekkelijke locatie. Een bijzonder besluit als je bedenkt dat het vanwege Corona al even niet mogelijk was klanten te ontvangen. Maar het typeert de durf en het doorzettingsvermogen van het ondernemerspaar en samen met de ervaren Patrick Tempel bouwden ze aan 'Mooi Tegels en Sanitair' dat begin 2021 klanten kon gaan ontvangen. Ze werden beloond voor hun inzet en de zaak begon goed te draaien.

Waarom dan toch aansluiten bij Bad in Beeld? Omdat Sabrina, Mark en Patrick de meerwaarde zien in het assortiment, onderdeel uitmaken van het grootste samenwerkingsverband in de branche en zéker de kennis die 125 leden borgen en met elkaar delen. Geen uitdaging zo groot of het is al ooit het hoofd geboden door een van de andere bij IGM aangesloten bedrijven. In de gesprekken die Mike van Reusel in aanloop naar aansluiting voerde werden meerdere kansen benoemd en we kunnen dan ook haast niet wachten deze samen met 'Mooi Tegels en Sanitair' te pakken!

Sabrina, Mark en Patrick dank voor het vertrouwen. We gaan er iets heel ‘MOOIS’ van maken!
#badinbeeld #samenwerken #badkamers #team #showroom

Mark Meppelink, Mike van Reusel

 

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl