Douchescherm op maat kopen

Wilt u een nieuw douchescherm op maat kopen? Een douchescherm, of douchewand, houdt het water waar het hoort en beschermt de rest van de badkamer tegen spatten. Doucheschermen hebben soms handige functies, zoals handgrepen die het leven net dat beetje makkelijker maken. Mooi Tegels en Sanitair heeft een gevarieerd assortiment douchewanden die passen bij iedere badkamer.

Advies douchescherm op maat kopen

Doucheschermen zijn populair en verkrijgbaar in een breed assortiment. Variaties zijn er zowel in de afmetingen, het uiterlijk, de kleur en de vorm. Als u een douchescherm zoekt, begin dan met het opmeten van de ruimte en het bepalen van het type douchewand. Daarbij heeft u de keuze uit types, zoals:

Enkel scherm

Een van de meest populaire douchescherm stijlen bestaat uit een enkele ruit. De douchewand is met een scharnier bevestigd, heeft een makkelijke toegang en is eenvoudig te onderhouden. Enkelvoudige schermen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waaronder gebogen schermen voor douchebaden en elegante vormen voor een stijlvolle uitstraling.

Dubbel scherm

Dubbele schermen hebben scharnieren in het midden, zodat ze op verschillende manieren geopend kunnen worden. Dit voor een betere toegankelijkheid.

Opvouwbaar scherm

Een opvouwbaar douchescherm, of een schuifscherm, bestaat uit verschillende smalle ruiten die met scharnieren zijn verbouwen. Deze schermen zijn eenvoudig op te vouwen. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen zijn deze douchewanden ideaal, omdat ze eenvoudige toegang geven tijdens het douchen en toch zorgen voor voldoende bescherming tegen spatten en spetteren.

Afscherming boven een bad

Meer complex zijn de schermen die een bad geheel of gedeeltelijk afschermen. De doucheruimte krijgt bescherming en het risico van opspattend water wordt weggenomen.

Glasdikte douchewand

Doucheschermen zijn leverbaar in uiteenlopende glasdiktes, variërend van 3 mm tot 8 mm. Dikkere schermen zijn zwaarder, de keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Dikker glas heeft eerder de neiging om een gevoel van luxe te creëren, maar in vergelijking met dunner glas is de functie hetzelfde.

Extra’s en accessoires

Veel doucheschermen en douchewanden zijn standaard voorzien van handige extra’s zoals handdoekhaakjes, waardoor de functionaliteit toeneemt. Het is mogelijk om het douchescherm van uw voorkeur van extra’s te voorzien. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Advies bij het kopen van een douchescherm

Richt u uw badkamer opnieuw in? Wilt u een douchegordijn vervangen door een douchescherm? Kom voor ideeën en inspiratie naar Mooi Tegels en Sanitair in Emmen. In onze showroom ziet u een breed assortiment doucheschermen en douchewanden. De stijlen, kleuren en vormen zijn divers, voor elke badkamerstijl is een douchescherm beschikbaar. Uiteraard zijn de schermen in verschillende afmetingen en afwerkingen leverbaar. Overweegt u een volledige renovatie of verbouwing van de badkamer? In onze showroom vindt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel gevoel na de renovatie. Van verlichtingsarmaturen tot kranen en van doucheschermen tot vloer- en wandtegels en alles wat daar tussen zit. Kom voor vrijblijvend advies naar Emmen. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. U kunt u een afspraak maken voor een adviesgesprek, we zijn telefonisch bereikbaar op +31591745343.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl