De charme van een donkergroen badkamerontwerp

De charme van een donkergroen badkamerontwerp is de laatste jaren uitgegroeid tot een designtrend. Het ziet er niet naar uit dat het snel aan populariteit zal inboeten. Een van de geweldige eigenschappen en kenmerken van deze kleur is de veelzijdigheid. Donkergroen is in bijna elke ontwerpstijl bruikbaar. Van een traditioneel ontwerp tot moderne trends, donkergroen geeft uw badkamer een geweldige uitstraling. Ontdek de voordelen van de charme van een donkergroen badkamerontwerp en hoe u deze toepast in uw badkamer.

Geschiedenis van de charme van een donkergroen badkamerontwerp

Donkergroen is niet nieuw, ook niet in de wereld van interieur- en badkamerontwerp. Sterker nog, het is een kleur die de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen. Onze voorkeuren verschuiven van wittinten en neutrale kleuren naar levendiger kleuren. Deze verschuiving is een gevolg van de wereldwijde gebeurtenissen van de laatste jaren. De opkomst van rustgevende en geruststellende kleuren, tinten en patronen is iets waar we ons meer op focussen bij het creëren van een comfortabele badkamer. De warme, natuurlijke kwaliteit van donkergroen geeft een zowel een uitnodigende als ontspannende sfeer.

donkergroen badkamer trend

Voordelen van een donkergroen badkamerdesign

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een monochroom kleurenschema. Maar met een opvallende kleur als donkergroen, komt als snel de zorg dat u ‘te gedurfd’ bent. De resultaten zijn de moeite waard, zeker als de werkzaamheden goed worden gedaan. Donkergroen heeft positieve invloeden, ook bij gebruik in de badkamer. Het is een kleur die comfort en ontspanning combineert met vitaliteit en welzijn. Niet alleen roept de kleur beelden op van het buitenleven en de natuur, het brengt ook balans in uw omgeving. Uw nieuwe badkamer is een plaats om te ontspannen en/of voor te bereiden op een nieuwe dag. Diverse tinten donkergroen verminderen angstgevoelens en hebben een kalmerend effect op lichaam en geest.

Integreer donkergroen in uw badkamer

Twijfelt u aan het resultaat van donkergroen in uw badkamerontwerp? Met zijn elegantie en verfijning is donkergroen zowel modern als een knipoog naar lang vervlogen tijden. Een geweldig uitgangspunt bij het toevoegen van donkergroen in uw badkamer is met het meubilair en de inrichting. Wat denkt u van een matgroene onderkast of een bijpassend opbergsysteem? In combinatie met kranen en armaturen van chroom, nikkel of goudkleur ontstaat een badkamer die weelde en luxe uitstraalt. Mooi Tegels en Sanitair heeft een uitgebreide collectie wand- en vloertegels die perfect aansluiten bij de gekozen inrichting en/of kleurstelling.

Ontdek donkergroen en andere kleurstellingen voor uw nieuwe badkamer

Is donkergroen de kleur voor uw nieuwe badkamer? Zijn er bijpassende tegels die uw badkamer de gewenste uitstraling geven? Kom voor een adviesgesprek naar onze showroom in Emmen. Doe inspiratie op en laat u verrassen door afwisselende collecties. Het verbouwen of vernieuwen van uw badkamer is geen dagelijkse bezigheid. Mooi Tegels en Sanitair geeft u meer zekerheid, omdat we zijn aangesloten bij de Nationale Badkamer Garantie. Zo bent u tijdens, maar ook na uw aankoop zeker van waterdichte garanties. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Graag tot ziens!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl