Complete badkamer

Weet u niet waar u moet beginnen bij het renoveren of verbouwen van de badkamer? Een complete badkamer is misschien wel het antwoord. Deze handige badkamer pakketdeals bevatten verschillende armaturen in dezelfde stijl. U geeft uw badkamer op eenvoudige manier een uniforme uitstraling. Complete badkamers bestaan meestal uit een wastafel, een toilet, een douche en/of een bad, maar soms zijn ook andere badkamerartikelen onderdeel van het pakket. Ons assortiment bevat een uitgebreide reeks opties die een startpunt zijn voor uw nieuwe, complete badkamer. Vaak is een pakketdeal voordeliger dan het kopen van afzonderlijke artikelen. Zo blijft uw nieuwe badkamer binnen het budget.

Complete badkamer voor elke stijl

Mooi Tegels en Sanitair heeft badkameroplossingen voor iedere stijl en elke grootte. Ontwerpen en designs die variëren van traditioneel en klassiek tot eigentijdse en moderne badkameroplossingen. Ook zijn er duurzame opties beschikbaar, allemaal met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Het is mogelijk om bestaande badkamer pakketten aan te passen aan uw behoeften. Bezoek onze showroom en praat met onze adviseur. We regelen dit graag voor u.

Moderniseren of volledig transformeren

Of u nu de bestaande badkamer wilt moderniseren of een familiebadkamer volledig wilt veranderen, u vindt bij Mooi Tegels en Sanitair een ruim assortiment badkamer stijlen voor elke woning. Bekijk het assortiment en vindt bijpassende badkamerproducten zoals sanitair, meubilair, accessoires, wand- en vloertegels. Onze moderne badkamers bieden veel keuze. Bent u op zoek naar strak design of subtiele vormgeving? Een badkamer op maat vormt een aanvulling op uw interieur. Maak het verschil met een comfortabele badkamer in uw eigen woning. Onze complete badkamers zijn leverbaar in diverse afmetingen, zodat u de ruimte inricht volgens uw eigen gemak en comfort. Combineer eigentijds ontwerp met tijdloze elegantie. Neem de stress van verbouwen of renoveren weg en ontdek hoe een complete badkamer perfect aansluit bij de wensen die u heeft.

Badkamer met garantie

Om u van kwaliteit te verzekeren, leveren we onze badkamers met garantie. De duur van de garantie verschilt van pakket tot pakket en van fabrikant tot fabrikant. Het is goed om te weten dat individuele artikelen binnen uw badkamer verschillende garanties kunnen hebben. Controleer voor de zekerheid altijd de productbeschrijving en bewaar de rekening(en). Om u nog meer zekerheid te geven, is Mooi Tegels en Sanitair aangesloten bij de Nationale Badkamer Garantie. De afbouw van uw nieuwe badkamer is gegarandeerd!

Mooi Tegels en Sanitair is aangesloten bij de Nationale Badkamer Garantie

Bestelling, levering en installatie onder een dak

Mooi Tegels en Sanitair werkt samen met het eigen bouwbedrijf, zo houden we het hele traject onder een dak. Na het bestellen van uw nieuwe badkamer, maken we een afspraak voor de levering en installatie. Uiteraard is zelf installatie mogelijk. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte montage en installeren uw badkamer vakkundig. Heeft u vragen? Denkt u na over een badkamer en bent u op zoek naar inspiratie? Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Graag tot ziens in Emmen!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl