Droomkeuken op maat

Een droomkeuken op maat duur? Of het nu gaat om een vrijstaande woning, een tweekamerappartement, een rijtjeshuis of een boerderij. Hoe en waar u ook woont, elke woning heeft een centrale ruimte die alles en iedereen met elkaar verbindt: de keuken. Van ruime keukens met een kookeiland tot inbouwkeukens met kitchenette: keukens hebben een verbindende functie voor familie en vrienden. De keuken is tegelijk een werk- en ontspanningsruimte en moet daarom aan uw wensen voldoen. U hoeft geen sterren chef te zijn om een droomkeuken te willen kopen. Het enige wat u daarvoor doet, is langskomen bij Mooi Keukens in Emmen. Welke stijl u ook in gedachten heeft: in ons uitgebreide keukenaanbod vindt u een betaalbare droomkeuken op maat.

Droomkeuken plannen met Mooi Keukens

Wilt u een groot keukeneiland midden in de keuken? Hebben we. Heeft u een voorkeur voor brede lades en extra opbergruimte? Hebben we. Niets is voor ons belangrijker dan het vervullen van de ideeën, wensen en verwachtingen van onze klanten. We zouden Mooi Keukens niet zijn als we er niet alles aan doen om uw droomkeuken samen te stellen en in te richten. Een keuken is zoveel meer dan alleen een plaats om te koken. Het gaat om het creëren van de ideale verhouding tussen stijl en functionaliteit die perfect aansluit bij uw woonwensen.

Kies de juiste keukenvorm

Waar staat uw toekomstige keuken? Gaat het om een open of eerder beperkte ruimte? Waar zijn de ramen en deur(en)? De antwoorden op deze vragen beïnvloeden het type keuken dat geschikt is voor uw project.

  • U-vormige keuken: deze keukens hebben drie zijden en bieden veel opbergruimte. Meubels en elektrische kunnen optimaal verdeeld worden. Het grote werkblad is naar wens te gebruiken. Een U-vormige keuken vormt een geweldig geheel met een kookeiland en/of de combinatie met het woongedeelte. Deze keuken verbindt degene in de keuken is met familie en vrienden.
  • L-vormige keuken: deze keukens hebben twee zijden en zijn ook bekend als hoekkeukens. Flexibel in de planning en gemaakt voor nagenoeg elke ruimte. Boven- en onderkasten zijn flexibel ontworpen en bieden voldoende opbergruimte.

Zowel in een U- als L-vormige keuken zijn kook- of keukeneilanden populair en tijdloos. Vooral in open keukens vormt het keukeneiland een ankerpunt en vervult verschillende functies. Met spoelbak, fornuis of oven, maar ook met een verlengd werkblad als tafel vervanger. De mogelijkheden zijn talrijk.

Aandachtspunten droomkeuken kopen

De beslissing om een keuken te kopen is, hoe klein of groot de keuken ook, niet eenvoudig. Mooi Keukens neemt u bij deze beslissing bij de hand. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van droomkeukens. We geven u hier een aantal praktische tips:

  • Vereisten: hoe hoog is de ideale werkoppervlakte? Wel of geen wandkasten? Heeft u behoefte aan opbergruimte of zoekt u ruimte voor keukenapparatuur?
  • Omgeving: waar komt de nieuwe keuken? Vervangt u een bestaande keuken of bouwt u een nieuwe woning? De exacte afmetingen van de ruimte zijn nodig bij het kiezen van uw droomkeuken.
  • Budget: (ver)bouwprojecten hebben grenzen. Vooral wanneer u de woning volledig (ver)bouwt kan het budget voor de nieuwe keuken krap zijn. Probeer een buffer te houden voor speciale verzoeken, die de droom over een perfecte keuken waarmaken.
Planning keuken, meten is weten

Keukenplanning droomkeuken

Een keuken van Mooi Keukens betekent de beste kwaliteit aan gunstige prijzen. Uw nieuwe keuken ziet er exact zo uit als dat u zich voorstelt. Elke woning is anders ontworpen en vereist een individuele oplossing, die zowel functioneel als mooi is. Om de keuken aan uw wensen aan te passen, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden.

Keuze keukenwerkblad

Naast het keukenfront neemt het werkblad de meeste ruimte in beslag. Denk bij het kiezen van een werkblad na over de stijl van de keuken en de functionaliteit waaraan het werkblad aan moet voldoen.

  • Massief hout. Hout staat bekend om de warmte die het uitstraalt en de creatie van een huiselijk gevoel. Houten werkbladen zijn te combineren met materialen als steen en metaal.
  • Roestvrij staal. Rvs geeft een gevoel van kwaliteit en professionaliteit. Deze werkbladen zijn duurzaam en hygiënisch.
  • Keramiek is duurzaam, hitte- en krasbestendig. Het heeft de uitstraling van natuursteen en ziet er daardoor luxe uit.
  • Laminaatpanelen zijn goedkoop en bijzonder populair. Laminaat is eenvoudig te onderhouden en tegelijk duurzaam. Verkrijgbaar in talloze kleuren, ontwerpen en texturen.
Nieuwe keuken, brede keuze uit werkblad materialen

Keuze keukenfront

Het is de combinatie van keukenfront en werkblad die van uw droomkeuken een droomontwerp maakt. Er zijn nagenoeg geen grenzen als het gaat om het kiezen van een front en de bijpassende kleur. Laat u inspireren door onze stijlen en denk na over de richting die uw voorkeur heeft. Landelijk en schoon? Rustiek en ontspannend? Industrieel en robuust? Geef uw keukenfront vorm op klassieke manier, in effen kleuren. Heeft u een relatief kleine keuken? Let bij het kiezen van de kleuren op lichte tinten, deze maken de ruimte groter. Wanneer de voorkeur uitgaat naar warmte en gezelligheid, ligt de keuze voor een houtpatroon voor de hand. Lichte houtkleuren passen bij een eenvoudig, strak ontwerp, terwijl donker hout zowel een klassieke als eigentijdse uitstraling heeft. Unieke ontwerpen ontstaan door te kiezen voor een keukenfront met digitale bedrukking in diverse dessins, vormen en kleuren. Uw keuken krijgt op deze manier een bijzondere en bovendien unieke uitstraling.

Keukenfront metaallook

Uniek keukenontwerp

Bij Mooi Keukens zouden we onszelf niet zijn als we u niet persoonlijk adviseren over keukens. Heeft u vragen of suggesties? Wilt u onze keukenstijlen met eigen ogen zien? Weet u niet waar u moet beginnen met het plannen van uw droomkeuken? Maak een afspraak met onze adviseurs in Emmen. We staan voor u klaar. Plan uw afspraak online, of kom gerust langs zonder afspraak. U vindt onze showroom op de meubelboulevard, Cornelis Houtmanstraat 41, met voldoende parkeerruimte voor de deur. Samen met Mooi Tegels en Sanitair biedt Mooi Keukens een totaaloplossing voor uw keukenproject. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we in op uw individuele verwachtingen en stellen uw droomkeuken volledig op maat samen. Graag tot ziens in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl