Badkamers kijken

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Plannen voor een verbouwing, renovatie of verandering in huis begint vaak met badkamers kijken. Bezoekt u de meubelboulevard in Emmen? Kom voor badkamer inspiratie langs bij Mooi Tegels en Sanitair. In onze toonaangevende showroom vindt u alles op het gebied van sanitair, tegels, (vloer)verwarming, badkamerstijlen en keukens. We begeleiden u op weg naar uw nieuwe badkamer. Onze adviseur staat aan uw zijde, van het eerste idee tot de uitvoering en oplevering. Badkamers kijken in Emmen en omgeving, begint bij Mooi Tegels en Sanitair.

Badkamers kijken in Emmen

Wilt u uw badkamer opnieuw inrichten of een renovatie uitvoeren? Dan bent u bij Mooi Tegels en Sanitair aan het juiste adres. Ons assortiment bevat een brede keuze aan merken van bekende fabrikanten zoals Duravit, Villeroy & Boch, Grohe, Looox, Geesa, Novellini en vele anderen. Duurzame merken die overtuigen door design, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Badkamermeubel, (inloop)douche, opzetwastafel, dual flush toilet of een vrijstaande badkuip: ons productaanbod is veelzijdig. Of u nu denkt over een ruime familiebadkamer, of een toekomstbestendige, barrièrevrije badkamer, samen vinden we de juiste producten voor u. Wandelend door de winkel doet inspiratie op en ziet u badkamertrends, badkamertips en ontdekt u een breed assortiment merken en producten. Stel samen met onze adviseur een gratis 3D-ontwerp van uw nieuwe badkamer samen.

Badkamers kijken opzet wastafel

Bereidt uw bezoek voor

Om ervoor te zorgen dat badkamers kijken u dichter bij de gewenste badkamer brengt, is het handig om vooraf over een paar praktische zaken na te denken. Om u te helpen bij de voorbereiding op uw bezoek aan onze badkamer winkel, hebben we een tiental vragen voor u op een rijtje gezet die helpen bij het vaststellen van uw wensen en verwachtingen:

  • Wat is de leeftijd van de bestaande badkamer?
  • Gaat het om renovatie of nieuwbouw?
  • Wat zijn de exacte afmetingen van de badkamer?
  • Hoeveel mensen gebruiken de badkamer?
  • Is er een aparte toiletruimte en/of wilt u een toilet in de badkamer?
  • Welke stijl heeft de voorkeur?
  • Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur en/of kleuren combinatie?
  • Wat is de gewenste uitrusting op het gebied van sanitair?
  • Wat mag absoluut niet ontbreken in de badkamer?
  • Welke functie(s) heeft de nieuwe badkamer?
Badkamers kijken voorbeeld badkamer

Badkamerplanning door professionals

Mooi Tegels en Sanitair bestaat uit een team van ervaren en gespecialiseerde vakmensen. Onze adviseur is uw aanspreekpunt voor de offerte en het maken van afspraken voor de (de)montage en installatie van uw nieuwe badkamer. De vakkrachten van ons bouwbedrijf zorgen voor de vakkundige montage van de (vloer)verwarming, het zetten van tegels en het installeren van het sanitair. Gedurende het hele proces staat u in contact met onze medewerkers. Samen werken we naar de oplevering van uw nieuwe droombadkamer toe. Alles begint met een bezoekje aan onze showroom. U vindt ons in Emmen op de meubelboulevard, Cornelis Houtmanstraat 41a. Neem de tijd om uw nieuwe badkamer samen te stellen en zie hoe verschillende kleuren, tinten, stijlen en patronen prima bij elkaar passen. In de winkel ziet u diverse voorbeelden van badkamerontwerpen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl