Thuis contactloos handen wassen

U kent het wel in openbare gelegenheden, maar ook in restaurants en uitgaansgelegenheden: contactloos uw handen wassen. Slimme kranen zorgen contactloos voor hygiëne. Deze combinatie van design en duurzaamheid wint ook bij consumenten aan populariteit. Thuis contactloos handen wassen neemt snel toe en bij het plannen van een nieuwe badkamer en/of verbouwplannen kijken we steeds vaker naar duurzame oplossingen.

Thuis contactloos handen wassen hygiënisch en duurzaam

Sinds de Covid-pandemie is handen wassen een thema. Ondanks het grondig wassen van de handen blijft het mogelijk om virussen en bacteriën over te dragen door het aanraken van de kranen. Contactloze sensorkranen met ingebouwde infraroodtechnologie bieden hierin een intelligente oplossing. We kennen dit type kraan vooral uit openbare toiletten, in bedrijven, restaurants en hotels. Maar wist u dat deze slimme kranen ook voor het thuistoilet of privébadkamer een aanwinst zijn? Contactloze kranen zijn schoner, maar ook comfortabel en duurzamer dan de standaardkranen met hendels en/of knoppen.

Thuis contactloos handen, duurzame oplossing en gebruiksvriendelijk

Praktische infraroodtechnologie

Contactloze kranen zijn bovenal praktisch en comfortabel. U hoeft alleen maar uw handen onder de kraan te houden en het water stroomt! Vooraf stelt u de gewenste temperatuur in en de tijdsduur van de waterstroom via de app. Dit gebruiksgemak is handig voor iedereen in uw gezin, maar ook voor bezoekers en gasten werkt contactloos handen wassen. De mogelijkheid om de temperatuur in te stellen, stelt kinderen in staat zelfstandig de handen te wassen zonder dat u zich zorgen maakt over water dat te warm is.

Contactloos handen wassen met vooraf in te stellen temperatuur

Design en ontwerp

Naast de praktische functie van contactloze kranen, zijn ook het design en ontwerp de moeite waard. De elegante, minimalistische uitstraling, zonder hendels of andere bedieningselementen, laten de kraan in zijn totaliteit stralen. Fabrikanten en merken zoals Grohe, Geberit en Schell hebben diverse contactloze kranen ontwikkeld die uw badkamer, toilet of keuken een geweldige uitstraling geven. Eigentijds, maar tegelijk duurzaam en hygiënisch.

Contactloze wastafel kraan

Duurzaam en zuinig

Contactloze kranen geven slechts zoveel water af als daadwerkelijk nodig is, wat geld bespaart. Bij het tandenpoetsen is het niet langer nodig om de kraan uit en weer aan te zetten: de slimme kraan reageert op de werkelijke behoefte. Daarnaast heeft u minder tijd nodig om schoon te maken en dus ook minder schoonmaakmiddelen. De kranen worden niet voortdurend blootgesteld aan contact met handen en blijven daardoor langer schoon.

Contactloos handen wassen stijlvol design

Eenvoudige installatie en snelle instelling

De kranen zijn eenvoudig te installeren en met bijvoorbeeld een app op uw smartphone in te stellen en/of aan te passen. Het onderhoud gebeurt eveneens via de app. Contactloze kranen werken op batterijen, maar steeds vaker zijn ze op het elektriciteitsnet aan te sluiten. Bent u nieuwsgierig naar deze en andere voordelen van contactloos handen wassen? Bezoek onze showroom en ontdek het actuele aanbod contactloze kranen. Praat met onze adviseur over integratie van deze slimme technologie in uw eigen badkamer en hoe de kranen veilig geïnstalleerd kunnen worden. Onze ervaren vakmensen kunnen de kranen in uw badkamer, toilet of keuken installeren. Meer weten? U vindt Mooi Tegels en Sanitair op de meubelboulevard in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl