Nationale Badkamer Garantie

Zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer? U koopt niet iedere dag een badkamer. Het is een investering waar grotere bedragen mee zijn gemoeid. Het is logisch dat u zekerheden zoekt. Mooi Tegels en Sanitair is aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie. Een onafhankelijke stichting waar we als badkamerspecialist in Emmen bij zijn aangesloten om u extra zekerheid te bieden.

Voorbereiding, advies en ontwerp

Vaak is de voorbereiding net zo leuk als het uiteindelijke genieten van uw nieuw geïnstalleerde badkamer. U staat op het punt om een investering te doen in uw woonplezier en welzijn. We begrijpen dat u dat meteen goed aan wilt pakken. In onze showroom krijgt u deskundig advies en is er ruimte om van gedachten en ideeën te wisselen met onze ervaren adviseur. We denken met u mee. Maak gebruik van ons portfolio en onze ervaring, om van uw nieuwe badkamer een blijvend succes te maken.

Zekerheden en garanties

De vijf unieke, waterdichte garanties die u bij Mooi Tegels en Sanitair heeft, stellen u in staat om te genieten van uw nieuwe badkamer op maat. U kunt rekenen op vakwerk, kwaliteit en service. Met de Nationale Badkamer Garantie geven we u vijf extra zekerheden:

  • 5 jaar garantie
  • Veilig aanbetalen
  • Gegarandeerde afbouw
  • Geen verborgen extra kosten
  • Onafhankelijke geschillencommissie

Vijf jaar garantie

Op alle producten die Mooi Tegels en Sanitair verkoopt, krijgt u vijf jaar garantie. De standaard garantietermijn is doorgaans twee jaar. Omdat we aangesloten zijn bij NBG, geniet u van standaard vijf jaar garantie.

Veilig aanbetalen

De aanbetaling die u doet, wordt gegarandeerd door NBG. Mocht Mooi Tegels en Sanitair onverhoopt failliet gaan dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.

Gegarandeerde afbouw

Maakt u zich geen zorgen over een half gemonteerde badkamer door een faillissement. NBG geeft de garantie dat uw badkamer zo snel mogelijk wordt afgebouwd.

Geen verborgen extra kosten

Geen nare verrassingen achteraf. U weet vooraf precies waar u op financieel vlak aan toe bent. U ontvangt van Mooi Tegels en Sanitair een complete offerte waarin alle kosten en posten zijn opgenomen. Eventuele meerkosten tijdens het proces, worden eerst met u overlegd.

Onafhankelijke geschillencommissie

Bent u niet tevreden of heeft u een klacht? De NBG geschillencommissie bestaat uit onafhankelijke deskundigen die uw klacht oppakken en een afhandelingstraject beginnen.  

Advies en ontwerp

Denkt u na over uw nieuwe badkamer? Wilt u een totaal andere stijl? Kom voor advies en inspiratie naar Mooi Tegels en Sanitair. Onze adviseur stelt samen met u een gratis 3D-ontwerp voor en laat de nieuwste trends en stijlen zien. In de showroom ziet u afwisselende collecties badkamer opstellingen, verlichtingsarmaturen, kranen, sanitair, badkamermeubilair, vloer- en wandtegels. Ook voor vloerverwarming in de badkamer bent u bij ons op het juiste adres. Loop gerust eens binnen, of maak een afspraak voor een adviesgesprek. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. U vindt ons op de meubelboulevard van Emmen met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Graag tot ziens!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl