Koopadvies wastafelkranen

Denkt er erover na om uw badkamer een nieuwe uitstraling te geven? Door het kiezen van de juiste wastafelkranen, verandert u de look en het gevoel van de hele ruimte. Mooi Tegels en Sanitair geeft koopadvies wastafelkranen voor elke stijl en ieder budget. We helpen u bij het kiezen van de wastafelkraan die bij uw badkamer past.

Koopadvies wastafelkranen in verschillende stijlen

Voordat u naar afwerkingen en stijlen kijkt, is het belangrijk om te bedenken wat voor soort wastafelkraan het beste past voor uw badkamer. Alle kranen bij Mooi Tegels en Sanitair zijn te gebruiken bij de verschillende huishoudelijke watersystemen. In ons assortiment vindt u de perfecte wastafelkraan.

Pijler wastafelkranen

Wastafels met twee kraangaten, hebben aparte staande kranen nodig. Een voor warm water en een voor koud water. Pijler kranen zijn er in verschillende stijlen, van strak modern design tot de traditionele ‘kruiskoppen’. U vindt zeker iets dat bij uw badkamer en uw smaak past.

Pijler wastafelkraan

Wastafelmengkranen

Met een wastafelmengkraan past u de watertemperatuur eenvoudig aan, om zo de meest aangename temperatuur te bereiken. De ontwerpen van deze kranen variëren van twee grepen aan beide kanten, tot een uitloop met een enkele hendel. Om een kraan goed te laten werken, is het belangrijk om rekening te houden met de waterdruk, voordat u een mengkraan kiest. Wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor gebruik in uiteenlopende types wastafels. Meer informatie en advies over deze kranen ziet en krijgt u in onze showroom.

Wastafelkranen voor aan de muur

Voor een aanrecht of hangende wastafel zijn wand gemonteerde wastafelkranen een prima oplossing. Er zijn een aantal gaten in de muur nodig. Een voor elke handgreep en een voor de montage van de kraan. Aan de wand gemonteerde wastafelkranen zijn ook ideaal als u de ruimte rondom de wastafel optimaal wilt gebruiken. De handgrepen bevinden zich op de muur in plaats van op de rand van de wastafel.

wastafelkraan muurbevestiging

Commerciële wastafelkranen voor bedrijfspanden

Wilt u wastafelkranen plaatsen in uw bedrijfspand? Overweeg het gebruik van sensorische kranen. Dit helpt voorkomen dat water te lang blijft lopen, waardoor u op langere termijn op de kosten bespaard. Er zijn standaard modellen beschikbaar die het meest gebruikt worden en waar u zeker bekend mee bent. Deze kranen zijn geschikt voor enkele koud of voorgemengde watertemperaturen. Handhygiëne staat de afgelopen jaren in de belangstelling. Contactloze kranen hebben populariteit gewonnen en zijn niet meer weg te denken uit moderne bedrijfsgebouwen en commerciële ruimtes. Kranen met een bewegingssensor zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zowel op netstroom als op batterijen.

wastafelkraan met sensor

De ideale wastafelkraan kiezen

Heeft u bepaald of u een pijlerkraan, een mengkraan of een wandkraan nodig heeft? Dan is het tijd om na te denken welke wastafelkraan stijl uw voorkeur heeft. Van traditionele wastafelkranen tot strakke en eigentijdse ontwerpen. Het type dat u kiest, hangt af van uw persoonlijke smaak en de stijl die u de badkamer geeft. De meeste soorten wastafelkranen zijn er in verschillende afwerkingen en stijlen. Dus of u de voorkeur geeft aan traditionele of moderne, chromen, gouden of zwarte kranen, het gevarieerde assortiment van Mooi Tegels en Sanitair bevat de ideale wastafelkraan voor uw badkamer.

NBG

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl