Voordelen van badkamerrenovatie

Badkamerrenovaties en -verbouwingen horen tot de meest voorkomende (ver)bouwprojecten die huiseigenaren in Nederland overwegen. De badkamer is een van de meest gebruikte kamers in uw woning. Zelfs wanneer u een comfortabele badkamer heeft, is het belangrijk om regelmatig onderhoud toe te passen. In deze blog leest u alle voordelen van badkamerrenovatie. Van stijlvol sanitaire voorzieningen zoals een bad en douche tot eigentijdse kleuren en prachtige wand- en vloertegels. U heeft jarenlang plezier van een badkamerrenovatie en creëert de mogelijkheid om bij een eventuele verkoop de woning voor een hogere prijs te verkopen.

Badkamer aanpassen aan individuele behoeften

Soms is het nodig om een bestaande badkamer aan te passen aan de behoeften van uzelf of een gezinslid. Misschien wilt u de badkamer rolstoeltoegankelijk maken, of heeft u interesse in een inloopdouche of instap bad. Groeit uw gezin of denkt u na over het plaatsen of verwijderen van een bad? Badkamerrenovatie is uitdagend en met de innovatieve moderne mogelijkheden heeft u wat te kiezen. Voor zowel het renoveren, als verbouwen en volledig vernieuwen van uw badkamer bent u bij Mooi Tegels en Sanitair aan het juiste adres.

Ruimte voor ontspanning

Kent u dat gevoel van een te volle badkamer en ruimtegebrek? Overweeg een renovatie of verbouwing om de badkamer uit te breiden. Maak samen met ons een passend badkamerrenovatie plan en zie hoe u met een paar aanpassingen meer ruimte krijgt. Met een goed ontwerp, passende armaturen, meubilair en sanitair ontstaat uw eigen droombadkamer. Of u nu kiest voor opbergruimte op onverwachte plaatsen of klassiek inruilt voor design, bezoek onze showroom om inspiratie op te doen. Zorg er bij het creëren van ruimte voor dat uw badkamer functioneel blijft. Laat een oude bad/douche combinatie vervangen door een fijne jacuzzi, of kies voor een ruime inloopdouche met verschillende douchekoppen voor een ontspannende douche ervaring.

Duurzame badkamerverbouwing

De badkamer en keuken zijn aspecten van een woning die meerwaarde geven bij eventuele verkoop. Het verbeteren van de uitstraling draagt hier aan bij. Maar u hoeft natuurlijk uw woning niet te verkopen om uw badkamer te verbouwen. Het zijn dure tijden en we zoeken allemaal naar manieren om de maandelijkse kosten te verlagen. Energiezuinige en duurzame opties voor uw badkamer zijn onder andere vloerverwarming, waterbesparende toiletreservoirs en douchekoppen. Heeft u zorgen over de waterdruk? Er is geen verschil tussen de nieuwe energiezuinige producten en de oude. Kies bij het verbouwen of renoveren van de badkamer, gelijk voor energiezuinige verlichting. Op het oog kleine aanpassingen, verminderen uw energieverbruik wat helpt bij het besparen op de maandelijks kosten.

Aantrekkelijke uitstraling

Na de renovatie geniet u weer van een comfortabele badkamer waar u de dag ontspannen voorbereidt en afsluit. De vernieuwde functionaliteit geeft een aangenaam, trots gevoel. Kies een stijl die bij u past en waar u zich goed bij voelt. Door het maken van de juiste keuzes heeft u jarenlang plezier van de nieuwe badkamer.

Badkameradvies op maat

Welke badkamer ideeën, plannen of wensen u ook heeft, bij Mooi Tegels en Sanitair bent u aan het juiste adres. Maak een afspraak met onze adviseur of kom naar de showroom en ontdek de verschillende collecties, stijlen en materialen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl