Wij houden van keukens

Bij Mooi Keukens koopt u niet alleen een keuken, maar een nieuw middelpunt voor uw woning, een ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Een ruimte waar iedereen samenkomt, zich welkom voelt en met plezier woont. Ons enthousiaste team plant keukens waarin u zich goed voelt. Meubilair in de juiste stijl en een indeling die koken echt leuk maakt. Kom voor inspiratie en advies voor uw nieuwe keuken naar Mooi Keukens.

Moderne keuken oplossingen

We nemen uw keuken persoonlijk. Om u de beste en modernste oplossingen voor keukens te bieden, hechten we bij de planning van uw nieuwe keuken belang aan moderne trends en innovaties op het gebied van keukenmeubilair, elektrische apparaten en bijpassende accessoires. Beter, duurzamer en leuker. Stel samen met Mooi Keukens uw droomkeuken samen. We werken met bewezen fabrikanten, merken en leveranciers. Profiteer van onze service! Van inspiratie en individuele keukenplanning tot de montage en installatie: we bieden u de service die u nodig heeft voor uw nieuwe keukens.

Mooi Keukens hoogwaardige kwaliteit inbouwkeukens

Keukenchecklist en planner

Plan uw keuken met onze handige keukenchecklist. Laat u inspireren in onze showroom in Emmen. Kies keukenfronten en keukenapparatuur zoals een vaatwasser en/of oven direct bij ons. Ontdek samen met Mooi Keukens het comfort van uw nieuwe keuken. Met greeploze kasten, ingebouwde led verlichting, ergonomische werkhoogte en een grote variatie aan materialen vindt u bij ons de keuken van uw dromen. Naast moderne keukens bieden we een ruim assortiment andere stijlen. Een klassieker, in de ware zin van het woord, is bijvoorbeeld de klassieke keuken, maar ook de tijdloze landhuiskeuken en de moderne designkeuken zijn in ons aanbod opgenomen. In onze showroom ziet u een verscheidenheid aan actuele keukens.

Van ontwerp tot oplevering

Mooi Keukens is onze aanvulling op Mooi Tegels en Sanitair. In onze showroom vindt u alles voor uw nieuwe keuken en/of badkamer. Van sanitair tot vloerverwarming en van uw nieuwe keuken tot bijpassende tegels. Droomt u van een nieuwe keuken en zoekt u een oplossing die past bij de bestaande vloer- en/of wandtegels? Praat met onze adviseur over de mogelijkheden die we te bieden hebben. Afhankelijk van de stijl van de tegels en de verwachtingen die u van uw nieuwe keuken heeft, is bijna niets onmogelijk. Van ontwerp en planning tot de montage en installatie, we bieden u alles onder een dak.

Nieuwe droomkeuken op maat

Keukenspecialist in Emmen

Welke keukenstijl uw voorkeur heeft en welke trend u kiest: Mooi Keukens is uw specialist voor hoogwaardige inbouwkeukens en meer! Ontdek ons keukenaanbod en profiteer van ervaren professionals en hoogwaardige kwaliteit. Neem gerust contact met ons op, loop eens binnen in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek! We zijn gevestigd aan de Cornelis Houtmanstraat 41, op de meubelboulevard in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl