Douchecabine zwart: badkamerontwerp met industriële charme

Douchecabine zwart: badkamerontwerp met industriële charme. De douche is tegelijk een toevluchtsoord en ontspanningsmogelijkheid. Niet alleen stapt u de douchecabine binnen om uzelf op te frissen, de krachtige douchestraal zorgt voor een verkwikkend gevoel en spoelt de zorgen van alledag van u af. Welke straalsterkte u ook kiest, bij het gebruik van de douche wilt u zich vooral comfortabel en veilig voelen. Naast gebruik van de juiste douchekop en bijhorende accessoires is ook het design van de douchecabine belangrijk. Dat een douchecabine niet altijd wit hoeft te zijn laten we u graag zien.

Zet unieke accenten met een douchecabine zwart

Als u kiest voor donkere contrasten, creëert u accenten in een wit badkamerdesign. Vooral zwarte elementen komen prima tot hun recht in een witte omgeving. Donkere tegels, zwarte badkamerkranen of een zwarte douchecabine geven de badkamer een elegant, maar tegelijk huiselijk karakter. De witte uitstraling verdwijnt en maakt plaats voor elegantie. Wit is niet in elke badkamer de overheersende kleur. Grotere badkamers zijn vaak ingericht met tinten beige, bruin of donkerder. Donkere kleuren hebben het effect dat ze een ruimte kleiner doen lijken. Een zwarte douchecabine past perfect bij donkere en lichte tegels. De combinatie van de glazen wanden en zwart frame benadrukt de elegantie van de badkamer.

Douchecabine zwarte regendouche

Douchecabine met zwart profiel

Zwarte douchecabines combineren transparant glas en de kleur zwart op bijzondere wijze. Voor een bijzonder contrast zijn de elegante glasoppervlakken omlijst met donkere profielen. Op het gebied van vormgeving zijn er vrijwel geen grenzen. Een zwarte douchecabine leent zich voor subtiele vormgeving. Wilt u meer donkere kleuren in de badkamer? Kies voor een douchecabine met een donker rasterpatroon over de douchewanden of voor een model met donkergekleurd glas.

Zwarte douchecabine profielen

Inloopdouche en compleet zwarte douche

Gelijkvloerse inloopdouches zijn populair. Dankzij de barrièrevrije toegang zijn de douches ook geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit, bieden bewegingsvrijheid en zijn een goede investering met het oog op de toekomst. Afhankelijk van de ruimte is het mogelijk de douchecabine te voorzien van een ruimtebesparende schuif-, vouw- of draaideur. U bepaalt zelf hoe de douche er uit komt te zien. Van een douchecabine zwart met douchebak tot complete douches die uw badkamer nog meer elegantie geven. Mooi Tegels en Sanitair levert hoogwaardige kwaliteitsproducten van bekende merken, waardoor u lang plezier heeft van uw nieuwe douche. In ons assortiment zijn zowel ronde, rechthoekige als vierkante douchebakvormen verkrijgbaar. Dankzij de zwarte profielen haalt u industriële charme met een handomdraai in huid. Voor kleinere badkamers zijn er zwarte douchecabines met afmetingen van 80 x 80 en 90 x 90, terwijl ook grotere maten leverbaar zijn.

Gelijkvloerse inloopdouche zwart

Elegante, eigentijdse uitstraling

Om het design van de douchecabine te benadrukken zijn er tal van producten om uit te kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld zwarte armaturen of een naar eigen wens vormgegeven achterwand? Donkere designs zorgen voor een stedelijk karakter. Gelijkvloerse, zwarte douchecabines zijn perfect te accentueren met elegante materialen als hout, metaal en steen. Vooral grijze steendecors vullen de douchecabine aan en versterken de industriële charme. In combinatie met andere elementen geeft u de badkamer een eigentijdse uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een badkuip met zwarte lambrisering of een zwart badkamermeubel? De combinatie van een zwarte wastafelmengkraan en zwart wastafelmeubel zorgen voor elegantie en tijdloosheid in uw badkamer.

Industriële charme zwarte douchecabine

Zwarte douchecabine kiezen

Heeft u (ver)bouw of renovatie plannen voor de badkamer? Bent u benieuwd wat er naast standaard wit sanitair voor mogelijkheden zijn om uw douchecabine te upgraden? Kom voor inspiratie en advies naar onze showroom in Emmen. Niet alleen ziet u gevarieerde badkameropstellingen, u ontdekt bovendien een brede waaier aan stijlen, trends en kleuren. Wit is allang niet meer de enige kleur voor badkamerinrichting. Dat zwarte douchecabines trendy zijn, spreekt niet direct bij iedereen tot de verbeelding. Als u ziet hoe zwarte profielen de badkamer een geweldige uitstraling geven, wordt duidelijk wat een zwarte douchecabine voor effect heeft.

Gelijkvloerse inloopdouche met zwart frame

Douchecabine op maat

Mooi Tegels en Sanitair heeft alles op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en (vloer)verwarming. Bezoek onze winkel en ontdek een breed assortiment sanitair en tegels. Modern design, eigentijdse trends, landelijke kleuren en industriële elementen. Voor elke badkamer en iedere inrichtingswens is een bijpassende kleur of stijl beschikbaar. Heeft u wel een idee, maar weet u niet hoe u uw badkamer inricht? Maak een afspraak bij onze adviseur en stel samen een 3D-ontwerp van uw nieuwe badkamer samen. U vindt ons in Emmen aan de meubelboulevard. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl