Badkamers Drenthe

Zoekt u badkamers Drenthe? Kom naar Mooi Tegels en Sanitair in Emmen. Als badkamer, tegel en sanitair specialist in Drenthe vindt u in onze showroom inspiratie en ideeën voor uw nieuwe badkamer. We leveren, installeren en monteren uw droombadkamer en tegelvloer in de wijde omgeving van Emmen en ver daarbuiten. Een nieuwe badkamer laten installeren heeft voordelen. Bij Mooi Tegels en Sanitair vindt u complete badkamerinstallaties op maat, die passen bij de ideeën die u heeft.

Complete badkamers Drenthe

Een badkamer is een plaats om tot rust te komen. Het is daarmee van de belangrijkste kamers in uw huis. In uw zoektocht naar een nieuwe badkamer in Drenthe maakt u meerdere keuzes. Er is een gevarieerd aanbod sanitair en tegels, maar ook stijlen, merken en duurzaamheid zijn punten van aandacht. U maakt het eenvoudiger door te investeren in een complete badkamer, die bestaat uit zowel sanitair, meubilair, verwarming, wand- en vloertegels. Minder ingrijpend is het laten renoveren van de bestaande badkamer. Met een efficiëntere indeling, het verwisselen van de wastafel en/of de bestaande douchecabine in te wisselen voor een inloopdouche, verandert u vrij eenvoudig het uiterlijk van de badkamer.

 

Kosten badkamer aanschaf, inclusief installatie

Nieuwe badkamers, maar ook renovaties kosten geld. De kosten zijn divers en worden beïnvloed door verschillende factoren:

 • Complete badkamers en accessoires bepalen een groot deel van de kostprijs. Stel van tevoren een budget vast, zodat u achteraf niet teleurgesteld wordt in de totaalprijs.
 • Zoekt u wand- en vloertegels? De prijs is afhankelijk van het soort tegel en de kwaliteit. Natuursteen is aanmerkelijk duurder dan bijvoorbeeld keramische tegels. De benodigde hoeveelheid telt mee in de tegel prijs. Vergelijken loont.
 • Bijkomende kosten, zoals montage. Misschien is het nodig om de bestaande leidingen te verleggen, maar ook de installatie van nieuw sanitair en het leggen van tegels maken deel uit van het totaalpakket.

Bij Mooi Tegels en Sanitair vindt u low budget badkamers, voordelige moderne badkamers en betaalbare badkamers in verschillende stijlen.

Meerwaarde van een nieuwe badkamer

Het compleet vernieuwen van de badkamer heeft om verschillende redenen meerwaarde. Voordelen zijn onder andere:

 • Passende stijl. Stijlelementen die bij elkaar passen, resulteren in een mooie, sprekende badkamer. Bent u fan van modern design of ziet u liever een landelijke stijl? U vindt het bij Mooi Tegels en Sanitair.
 • Verrassend eindresultaat. Als u de verschillende badkameronderdelen tegelijk samenstelt, weet u op voorhand hoe de badkamer eruit ziet. Het meubilair past bij het sanitair en de tegels.
 • Door de badkamer in een keer compleet te vernieuwen, bespaart u tijd. U vindt alles onder een dak en bent niet gedwongen om verschillende winkels te bezoeken. Regelmatig zijn er interessante aanbiedingen, waardoor u uw droombadkamer extra voordelig koopt.
 • Ruim assortiment, brede keuze. Sanitair, tegels en accessoires zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen en afmetingen die passen bij de inrichting die u in gedachten heeft.

Zelf installeren of laten installeren

Zelf uw nieuwe badkamer installeren in Drenthe? Dit is vooral interessant als u handig bent, maar het is ook een manier om op de kosten te besparen. Met de nodige voorbereiding en inspanning installeert en monteert u zelf het sanitair en legt u de tegels. Maak vooraf een plan van de indeling en stel een stappenplan samen. Al vanaf het af- en uitbreken van de huidige badkamer werkt het eenvoudiger om gestructureerd te werk te gaan:

 • Sluit elektra en water af, zet de kranen open.
 • Verwijder eerst de kranen en daarna het sanitair.
 • Sluit de afvoeren af. Zo voorkomt u dat er puin in terecht komt, maar ook dat de typische rioollucht vrijkomt.
 • Verwijder stopcontacten en verlichting.
 • Breek als laatste de tegels uit.
 • Veeg de vloeren en muren af, zodat egale oppervlaktes ontstaan.

Opbouwen gaat in tegenovergestelde richting. Begin met het tegelwerk en rond af met het sanitair.

Genieten zonder zorgen

Niet iedereen heeft de mogelijkheid of handigheid om zelf een complete badkamer uit te breken en opnieuw te installeren. Mooi Tegels en Sanitair heeft een eigen bouwbedrijf waar ervaren vakmensen werken. Zonder zorgen uw nieuwe badkamer laten installeren en monteren? We nemen deze klus graag van u over. Vooraf ontvangt u een offerte voor de installatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Van het leggen van vloerverwarming tot het betegelen van uw nieuwe, ruime inloopdouche en het monteren van een douchebad combinatie. De complete installatie en montage van de badkamer is in vertrouwde handen.

Bekende merken, bewezen fabrikanten

In onze showroom op de meubelboulevard van Emmen, vindt u badkameropstellingen van bekende merken en bewezen fabrikanten. Niet alleen ziet u voorbeelden van moderne badkamerinrichting, u heeft de gelegenheid om te kijken welke tegels bij een bepaalde badkamerstijl passen. De beschikbare collecties zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Denkt u na over het kopen van een nieuwe badkamer? Onze adviseur stelt samen met u een 3D-ontwerp samen.

Badkamerspecialist Drenthe en omgeving

Woont u in Drenthe en denkt u na over het renoveren of verbouwen van de badkamer? Vraag advies en informatie aan een badkamerspecialist. Zo bent u verzekerd van vakkundig advies en weet u zeker dat het ontwerp past bij de afmetingen van uw badkamer. Voordelen van samenwerken met een badkamerspecialist zijn:

 • U maakt gebruik van ervaring waardoor uw badkamerproject in korte tijd rondkomt.
 • U bent verzekerd van kwaliteitsproducten.
 • U heeft de zekerheid dat de installatie van zowel de leidingen, als de elektra en het sanitair op de juiste manier gebeurd.
 • U hoeft zelf geen materialen of gereedschappen aan te schaffen. Onze vakmensen nemen deze mee.

Advies nieuwe badkamer

Denkt u na over het vernieuwen van uw badkamer? Wilt u inspiratie opdoen en zien hoe een badkamer eruit kan zien? Kom voor inspiratie naar de showroom van Mooi Tegels en Sanitair in Emmen. Maak online een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. In de showroom ziet u wisselende badkameropstellingen, douches, badkuipen, armaturen en kranen. Ook wand- en vloertegels zijn in een breed assortiment aanwezig.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl