Badkamerzaak Emmen

Bent u op zoek naar een badkamerzaak Emmen, waar u al uw sanitair en tegels kunt bestellen? Een zaak waar u douchecabines, badkuipen, wastafels, toiletten, (bad)kranen, wand- en vloertegels in een gevarieerd assortiment vindt? Dan bent u bij Mooi Tegels en Sanitair aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vrijstaande badkuip, een bijzondere badkamerradiator of een op maat gemaakte douchecabine, met Mooi Tegels en Sanitair verandert uw badkamer in een plaats van rust en ontspanning.

Badkamerzaak Emmen met uitgebreid assortiment

Tijdens een bezoekje aan onze showroom, merkt u dat de mogelijkheden voor het verbouwen en opnieuw inrichten van een badkamer bijna eindeloos zijn. Van klassiek tot modern design of bijzondere tegels en kranen. Tegenwoordig zijn er tal van stijlen en afwerkingen verkrijgbaar. Dit komt tot uiting in de voorbeeldopstellingen in de winkel. Overweegt u een badkamerverbouwing? Besteed aandacht aan de behoeften die u heeft. Hoeveel mensen gebruiken de badkamer? Moet het een veilige omgeving zijn voor jonge kinderen of denkt u toekomstgericht? Hoeveel opbergruimte heeft u nodig? Denkt u na over een badkuip of heeft een douche de voorkeur? Deze en andere factoren neemt u mee bij het plannen van een badkamer waarin u zich helemaal happy voelt. Met bijpassende accessoires die de badkamer net dat beetje extra uitstraling geven, heeft u jarenlang plezier van een nieuwe badkamer.

Klassiek en modern sanitair Emmen

De keuze voor een douche, bad of combinatie is het belangrijkste onderdeel bij het verbouwen van de badkamer. Afhankelijk van de grootte en het gebruik, is creativiteit mogelijk. U heeft de keuze uit talloze modellen en ziet in onze showroom een afwisselend assortiment sanitair, tegels en accessoires. Van de klassieke rechthoekige baden tot meer bijzondere modellen zoals een vrijstaande badkuip of een combinatie van een douche en bad. Maar ook zeshoekige modellen en ruimtebesparende ontwerpen geven uw badkamer een unieke uitstraling.

Slim verwarmen

Met de juiste techniek verwarmt u de badkamer op een energiezuinige manier. Mooi Tegels en Sanitair biedt diverse verwarmingsoplossingen. Van vloerverwarming tot klassieke radiatoren, maar ook bijzondere handdoekradiatoren zijn een aanwinst voor uw badkamer. In de showroom geven we u advies over de badkamerverwarming en de montage daarvan. Afhankelijk van uw behoeften is het niet ondenkbaar dat bestaande leidingen verplaatst moeten worden om zo tot de gewenste oplossing te komen.

De ideale douche voor uw nieuwe badkamer

Voor iedereen die liever een douche neemt dan ontspant in bad, ziet u in onze showroom een ruime keuze aan inloopdouches en douchecabines. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de vorm die u in gedachten heeft, vindt u diverse modellen. Heeft u de voorkeur voor een inbouwdouche? Mooi Tegels en Sanitair levert varianten van bekende fabrikanten als Villeroy & Boch, Duravit en Clou. Inloopdouches met een betegelde vloer geven een geweldige uitstraling. Kies voor een regendouche of een waterbesparende douchekop die uw douche afmaakt.

Aantrekkelijk uitziend toilet

Plaatst u in uw nieuwe badkamer een toilet? Kies voor eenvoudige elegantie en creëer een sfeervol totaalbeeld. In ons assortiment vindt u verschillende spoelrandloze toiletten, zowel in de gebruikelijke ronde als in de meer bijzondere vierkante vorm. Heeft u beperkte ruimte? Een korter toilet is dan een oplossing. Deze neemt niet zoveel ruimte in als standaard toiletten, maar heeft toch hetzelfde zitcomfort.

Badkamer toebehoren en accessoires

Maak uw nieuwe badkamerinrichting compleet met geweldige accessoires. In het assortiment vindt u zowel kranen voor wastafels en douches, als badkranen. Creëer een unieke look met passende armaturen en geef uw badkamer de uitstraling die u in gedachten heeft. Als het gaat om accessoires, maakt aandacht voor detail het verschil. Stem de handdoekhouder, zeepdispenser of de opbergmogelijkheden op elkaar af. In de showroom ziet u voorbeelden van douchemanden, toiletaccessoires, verlichting en andere toebehoren.

Mooi Tegels en Sanitair, de vertrouwde badkamerspecialist in Emmen

Het verbouwen, renoveren of opnieuw inrichten van een badkamer is complex. Onze adviseur en vakmensen begeleiden u stap voor stap. Een groot, gevarieerd assortiment wacht erop om ontdekt te worden in onze ruime showroom in Emmen. Van vloerwarmingstechniek tot tegelwerk, de badkamer wordt door onze ervaren vakkrachten deskundig geïnstalleerd en gemonteerd. Komt u voor een adviesgesprek naar de showroom? Onze deskundige adviseur staat voor u klaar en helpt u bij het vinden van een individuele badkameroplossing op maat. Met het gratis 3D-ontwerp ziet u hoe uw toekomstige badkamer eruit kan zien.

Badkamerwinkel open op zondag

Onze showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meubelboulevard Emmen organiseert regelmatige koopzondagen. Ook op deze zondagen is Mooi Tegels en Sanitair geopend. Wilt u meer weten over sanitair en tegels? Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Kom gerust eens langs bij ons in Emmen. Vooraf een afspraak maken? We zijn bereikbaar op +31591745343 of vul het contactformulier in.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl