Design badkamer met een beperkt budget

Een design badkamer met een beperkt budget te duur? Vaak leeft heeft idee dat comfortabele design badkamers dure (ver)bouwprojecten zijn. Het budget is een doorslaggevend onderdeel van het gewenste ontwerp en is een van de belangrijkste overwegingen bij uw uiteindelijke keuze. Een duurzaam design badkamerontwerp is ook met een beperkt budget te realiseren. Kies voor een strategische selectie van materialen, sanitair en andere factoren om ervoor te zorgen dat alles binnen de mogelijkheden wordt afgesteld. Tips voor een design badkamer met een beperkt budget.

Schilderbeurt design badkamer met een beperkt budget

Niet zelden geven restjes oude verf een ietwat vieze, rommelige uitstraling. Vergane verf toont de noodzaak van renovatie of tenminste een opknapbeurt. Het is de moeite om een schilderbeurt te plannen. Begin met het opruimen van andere rommel en repareer eventuele kleine beschadigingen aan de muren en/of het plafond. Een nieuw laagje verf is een budgetvriendelijke, opvallende makeover oplossing. Een verfbeurt volstaat als er geen andere schade is, zoals gebroken tegels of sanitair.

Het gemak van een douchecabine

Veel badkamers hebben een aparte doucheruimte om de overige delen van de ruimte vochtvrij te houden. Om niet te veel ruimte te verspillen is het een glazen behuizing voor uw douchecabine een geweldige oplossing. Deze onderdelen zijn apart van elkaar verkrijgbaar, maar u heeft ook de keuze om een complete douchecabine te (laten) installeren. Een douchecabine geeft uw badkamer een ruimere, luxere uitstraling, is eenvoudig in onderhoud en betaalbaar. Vermijd het gebruik van een douchegordijn, omdat deze moeilijk schoon te maken zijn en het water zich relatief eenvoudig door de badkamer verspreid.

De juiste keuze installatiematerialen

Bepaalde materialen, bijvoorbeeld marmer, geven uw badkamer weliswaar een luxueuze uitstraling, maar is duur in aanschaf en moeilijk te onderhouden. Porseleinen of keramische glanzende vloertegels zijn duurzaam en bestendig tegen de invloed van schoonmaakmiddelen. Bovendien zijn deze materialen goedkoper dan marmer en/of natuursteen. In onze showroom laten we u wand- en vloertegels zien uit verschillende collecties in een breed assortiment en passend bij elk budget.

Douchecabine buget badkamer

Voordeel met aanbiedingen

Dankzij seizoensuitverkopen, restpartijen, einde van collecties van materialen en sanitair is het mogelijk om goederen tegen aantrekkelijke kortingen te kopen. Koop tegels of sanitair niet blind, maar neem altijd eerst een kijkje om te zien of het aanbod past bij de badkamerstijl die u voor ogen heeft.

Betaalbaar wastafelmeubilair

Onvoldoende opbergruimte is een probleem voor het comfort en de uitstraling van uw badkamer. Er zijn tal van mogelijkheden om een wastafel en bijpassend meubilair te installeren. Kasten, maar ook rekken en planchetten geven uw badkamer een opgeruimde, stijlvolle uitstraling.

Bijpassende accessoires

Menig badkamer heeft een overvloed aan accessoires. Om het uiterlijk te verbeteren is het praktisch om een lijstje te maken met daarop de nodige en overbodige items. Gebruik accessoires die bij de stijl van de inrichting passen en die eenvoudig zijn schoon te maken.

Werk samen met vakmensen

Doe-het-zelfprojecten lijken op het eerste gezicht eenvoudig, maar op langere termijn ontstaat soms ongewilde schade, waardoor de kosten toenemen. Onze professionele vakmensen ondersteunen u bij het installeren, monteren en inrichten van uw badkamer. Afhankelijk van uw budget zijn er tal van opties die leiden tot een badkamer op maat. Inspiratie op doen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar onze showroom.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl