Mooie badkamers Emmen

Zoekt u mooie badkamers Emmen? Een droombadkamer is een mooie badkamer waar u blij mee bent. Naast mooi is een droombadkamer zoveel meer. Het is een ruimte waarvan de indeling, functies en accessoires optimaal zijn afgestemd op uw wensen en gewoonten. Naast voorbeeld badkamers bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuwe badkamer in 3D-weergave te bekijken. Er is een ruime keuze aan badkuipen, wastafels, douchecabines, douchebad combinaties en ander sanitair. Een mooie badkamer in Emmen vindt u bij Mooi Tegels en Sanitair.

Idee en planning mooie badkamer Emmen

Vanaf het eerste idee tot de professionele (installatie)planning en van de montage en oplevering. Onze vakmensen begeleiden u in het hele project, waarbij we uiteraard aandacht besteden aan het integreren van duurzame sanitair oplossingen. Voor elk budget vinden we de oplossing die past bij uw wensen. Mooi Tegels en Sanitair verzorgt alles wat met uw badkamerproject te maken heeft. Vanaf het uitbreken van de bestaande badkamer tot en met het opleveren van uw nieuwe, mooie badkamer. Kom naar de showroom voor inspiratie en praat met onze adviseur over uw ideeën. Als badkamerspecialist verzorgen we graag de concrete planning en uitvoering van uw badkamer.

Mooie badkamer compact ingericht

Droombadkamer in een handomdraai

Om uw badkamer ook op langere termijn functioneel te houden, heeft u te maken met zaken als een praktische inrichting, comfortabel sanitair en het verwarmingssysteem. Het is belangrijk om vandaag al stil te staan bij toekomstige vereisten, zo creëert u een gevoel van welzijn en houdt u de financiële kosten voor latere renovaties laag. Samen met u hebben we oog voor de toekomst:

  • Duurzame concepten voor energieverbruik en (vloer)verwarming;
  • Toekomstgericht badkamerontwerp;
  • Professionele calculatie en planning;
  • Snelle en betrouwbare uitvoering en oplevering;
  • Aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie;

Tips voor mooie badkamer inrichting

Een mooie badkamer kenmerkt zich door een optimale benutting van de ruimte. Kies voor wand- en vloerbedekking die past bij de afmetingen. Grote vloer- en wandtegels zijn modern en uitermate geschikt voor gebruik in uw nieuwe badkamer. Met de juiste verlichting en kleurstelling haalt u nog meer uit uw badkamer en ontstaat de gewenste sfeer. U geeft de ruimte een spannend accent door verlichting in een gelijkvloerse doucheruimte aan te brengen. Verlichting creëert een ruimtelijk gevoel. Kies meubilair dat is ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes. Hout is stijlvol, maar let op dat u kiest voor hout dat is bewerkt zodat het bestand is tegen een hoge luchtvochtigheid. Met de juiste inrichting geeft u zelfs een kleine badkamer een verfijnde stijl.

Mooie badkamers hout design en hout accenten

Mooie badkamers van Mooi Tegels en Sanitair

Het maakt niet uit welke badkamerstijl u in gedachten heeft. Of het nu een design badkamer is of een barrièrevrije inrichting met of zonder badkuip, met een douchecombinatie of een wellness oase, Mooi Tegels en Sanitair biedt een uitgebreid assortiment. We werken met kwaliteitsproducten van bekende fabrikanten en merken. In onze showroom vindt u een ruime keuze aan sanitair, meubilair, wand- en vloertegels en verwarmingssystemen. Met het juiste ontwerp maakt u van uw nieuwe badkamer een waardevolle en comfortabele ruimte waar u dagelijks met plezier gebruik van maakt. Er zijn honderden manieren om een mooie badkamer te ontwerpen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte, kleurstellingen en stijl, zijn geen twee badkamers hetzelfde. Doe inspiratie op, laat de trends bezinken en verzamel ideeën voor uw badkamer. Of het nu gaat om renovatie van een bestaande badkamer of het inrichten van een nieuwe badkamer: samen plannen we uw droombadkamer.

Modern in de breedste zin van het woord

Modern is een breed begrip. Het is iets dat actueel is. Bij het inrichten van de badkamer, verwijst modern niet alleen naar het design, de stijl of de uitstraling. Het gaat ook over moderne technologie, duurzaamheid en functionaliteit. Een moderne badkamer gaat niet alleen mee met de trend, maar vooral met de techniek. Zo is modern een prima uitgangspunt bij het plannen van een mooie, toekomstbestendige badkamer.

Mooie badkamers Villeroy & Boch, wand- en vloertegels

Prijsopgave nieuwe badkamer

Om inspiratie op te doen, hoeft u de deur niet uit. Online vindt u een eindeloze hoeveelheid voorbeelden en ideeën. We weten allemaal dat een foto een vertekenend beeld geeft. Wilt u in het echt zien hoe een bepaalde tegel eruit ziet? Zoekt u een duurzame sanitair oplossing? Bezoek onze showroom en zie voorbeeldopstellingen van uiteenlopende stijlen. Sanitair, meubilair maar ook wand- en vloertegels in uiteenlopende maten en kleuren. Mooi Tegels en Sanitair biedt een totaaloplossing voor uw badkamer.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl