Een must in elke badkamer – het handdoekenrek

Wat zou een badkamer zijn zonder handdoekenrek? Waar laat u de handdoeken die u dagelijks gebruikt? Een ding is zeker: een handdoekenrek hoort thuis in elke badkamer. Bij Mooi Tegels en Sanitair vindt u de juiste accessoires die passen bij uw badkamer. Het brede aanbod bestaat uit handdoekenrekken in verschillende stijlen, kleuren, materialen en bevestigingsmethodes. Er is voor elke badkamer een passende oplossing voor de handdoeken.

Verschillende modellen handdoekrekken

Mooi Tegels en Sanitair heeft een selectie van verschillende modellen handdoekrekken. U heeft de keuze tussen stand-, opbouw- en wandmodellen. Terwijl een vrijstaand model geen montage vereist, zijn de opbouw en wand varianten gemonteerd en niet verplaatsbaar. Vrijstaande modellen kunnen vrij van locatie verplaatst worden en u zet het rek naar behoefte neer. Fabrikanten bieden rekken aan waar meerdere handdoeken in passen. U vindt in onze showroom verschillende uitvoeringen, maten en materialen. Daarnaast heeft u de keuze tussen een of meerdere handdoekarmen, afhankelijk van het rek van uw voorkeur. Wilt u een handdoekenrek dat zich aanpast aan de maat van de handdoek? Geen probleem, er zijn uitschuifbare modellen die de lengte aanpassen aan uw wensen.

Wandmontage handdoekrek

Wandmodel voor een opgeruimde badkamer

Wandmodellen zijn niet bevestigd aan het badkamermeubilair, maar aan de muur en hebben opties als uitschuifbaarheid of meerdere armen. Heeft u liever een haak in plaats van een handdoekenrek? Richt uw badkamer volledig naar eigen smaak en wens in. Liever iets aparters? Een handdoekring is net even anders en heeft de mogelijk tot wand- of opbouwmontage.

Wandbevestiging handdoeken

Handdoekrek voor de douche

Zoekt u naar een speciaal handdoekrek voor de douche? Naast de gewone handdoekrekken voor aan de wand of als opbouwmodel, vindt u bij ons houders die bedoeld zijn voor bevestiging aan de glazen douchewand of deur van uw douchecabine. Voor deze en andere handdoek oplossingen bezoekt u onze winkel in Emmen.

Handdoekrek bevestigt onder wastafel

Mooi Tegels en Sanitair heeft alles op het gebied van badkamers, keukens, sanitair, vloerverwarming en tegels. Kom gerust eens langs! U vindt ons op de meubelboulevard in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl