Luxe tegels badkamer

Zoekt u elegante en luxe tegels badkamer? Minimalistisch en bescheiden zijn actuele trends, maar soms gaat uw voorkeur uit naar glamour en luxe. Als een luxe badkamer is waar u naar op zoek bent, bezoek dan onze showroom en ontdek de categorie luxe tegels: grootformaat wand- en vloertegels met onder andere een marmerlook. Deze tegels transformeren niet alleen uw badkamer, maar ook de keuken en woonkamer veranderen in charme, stijlvolle ruimtes. Hoogwaardig porselein of keramiek met een elegante natuursteenlook is toonaangevend! Steeds vaker kiezen we voor het gebruik van vloer- en wandtegels met een luxe uitstraling.

Luxe tegels laten een ruimte stralen

Elegante glanzende tegels met een marmerlook benadrukken exclusief design en gaan tegelijk prima samen met antiek meubilair. Een matte betonlook geeft een ruimte een nonchalante, industriële uitstraling. Glanzende luxe wand- en/of vloertegels transformeren kleinere kamers in luxueuze ruimtes met uitstraling. Een helder witte marmerlook roept herinneringen op aan oude paleizen, maar past net zo goed bij moderne design als bij meubilair uit vervlogen tijden. Tegels voor de keuken, woonkamer en badkamer in een metaallook, stijlvol antraciet of matzwart hebben een luxe uitstraling.

Luxe grootformaat tegels badkamer

Realiseer eenvoudig een luxe stijl in de badkamer

Luxe heeft voor iedereen een andere betekenis. Voor sommigen is het een Chesterfield bank, weelderige kroonluchters of gouden fotolijsten, terwijl het voor anderen een landhuis met bediening is. Maar u hoeft niet groot te denken om van uw badkamer een luxe wellness oase te maken. Een exclusieve tegelwand of elegante vloertegels laten zelfs kleinere badkamers aanvoelen als comfortabele, luxe ruimtes waar u graag gebruik van maakt. In combinatie met een inloopdouche, een vrijstaande badkuip of een praktisch douchebad verhoogt u het gebruiksgemak en het gevoel van luxe in de badkamer. In ons brede assortiment vindt u luxe tegels die uw badkamer een geweldige uitstraling geven.

Image

Luxe tegels bij Mooi Tegels en Sanitair

Houdt u van luxe en houdt er u niet van om compromissen te sluiten als het gaat om de uitstraling en stijl van uw badkamer? Dan vindt u in ons aanbod de juiste tegel voor zowel uw badkamer als voor de woonkamer en keuken. We hebben bekende fabrikanten en exclusieve merken met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Weet u niet zeker of de door u beoogde stijl past in de beschikbare ruimte? Kom gerust eens langs voor een adviesgesprek. Wandelend door de showroom doet u inspiratie op en ziet u hoe verschillende kleuren, afmetingen, stijlen en materialen elkaar aanvullen en benadrukken.

Mooi Tegels en Sanitair heeft luxe tegels voor badkamer, keuken en woonkamer

Hoogwaardige kwaliteit, vlotte levering en afwerking

Heeft u de perfecte tegel gevonden? We zorgen voor een vlotte levering. Het zetten of leggen van tegels doen we in samenwerking met ons eigen bouwbedrijf. Onze ervaren vakmensen weten op welke manier uw luxe tegel de kamer tot leven brengt. Bezoek de winkel, vindt uw nieuwe wand- of vloertegel en praat met onze adviseur over de werkzaamheden. U vindt ons in Emmen, Cornelis Houtmanstraat 41. Maakt u liever vooraf een afspraak? Neem contact met ons op en in overleg plannen we u bezoek.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl