Badkamer op maat

Een badkamer op maat: geeft meer levenskwaliteit in iedere levensfase. Moderne badkamers met inloopdouches en goed toegankelijke sanitaire voorzieningen zijn niet alleen een aandachtspunt voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit. Deze badkamers zijn een voordeel voor mensen in iedere levensfase. Ze verbeteren niet alleen de levenskwaliteit, maar dragen bij aan veiligheid in de badkamer en beperken het risico op ongevallen. Een badkamer op maat heeft een geweldig gebruiksgemak en tilt het comfort naar een hoger niveau.

Extra comfort met een badkamer op maat

Heeft u plannen om de badkamer te renoveren? Gaat u verhuizen en wilt u de bestaande badkamer verbouwen? Profiteer van de voordelen die het verbouwen of upgraden van de badkamer heeft. Kies bijvoorbeeld voor een barrièrevrije badkamer met voordelen voor mensen van alle leeftijden en dus het hele gezin. Vrije ruimte en meer ruimte om te bewegen is niet alleen handig voor mensen die gebruikmaken van een rolstoel of een loophulpmiddel, maar ook voor gezinnen met (kleine) kinderen. Ouders weten hoeveel tijd ze in de badkamer doorbrengen met baby’s en jonge kinderen. Ruimte om te bewegen is prettig. Vroege voorzorgsmaatregelen geven u de mogelijkheid uw woning tot op hoge leeftijd zorgeloos en zelfstandig te gebruiken. Een comfortabele, goed toegankelijke badkamer draagt daar aan bij.

Badkamer op maat is op elke leeftijd goed toegankelijk

Een badkamer naar eigen wens en idee

Of u nu kiest voor een moderne badkamerinrichting of een barrièrevrije badkamer: Mooi Tegels en Sanitair is uw aanspreekpunt in Emmen en wijde omgeving. We vervangen het bestaande bad door een inloopdouche, plannen renovaties en verbouwingen. We voeren een complete badkamerrenovatie uit volgens uw wensen en ideeën. In de showroom krijgt u deskundig advies en stellen we een 3D-ontwerp samen voor uw nieuwe badkamer. U vindt bij ons alles op het gebied van badkamers, sanitaire voorzieningen, (vloer)verwarming en tegels. Naast bekende fabrikanten bestaat ons aanbod uit kwaliteitsmerken, waardoor we in staat zijn moderne badkamers te ontwerpen voor elk budget en volledig op maat.

Badkamer op maat in diverse stijlen, kleuren, vormen en afmetingen

Voordelen badkamer op maat

  • Individuele badkamer. Mooi Tegels en Sanitair voert de werkzaamheden die u wenst u en adviseert over de verschillende mogelijkheden, materialen, ontwerp en inrichting.
  • Alles onder een dak. Of het nu gaat om een adviesgesprek, het ontwerpen van uw nieuwe badkamer, het aanschaffen van materialen, het uitvoeren van de werkzaamheden of het monteren en installeren van sanitair: we begeleiden en verzorgen uw project van begin tot eind.
  • Snelle oplossing, snelle implementatie. We zorgen met onze eigen ervaren monteurs en tegelzetters voor een vlotte uitvoering van de werkzaamheden.
Individueel ingerichte badkamer heeft comfort en gebruiksgemak

Niet langer wachten

Waar wacht u op? Bespreek uw plannen, ideeën en wensen voor de nieuwe badkamer met onze adviseur. In de showroom ziet u badkamer opstellingen en stijlen in diverse kleuren, materialen, vormen en afmetingen. Zie hoe tegels de badkamer een eigen uitstraling geven en op welke manier accessoires het uiterlijk benadrukken. Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Realiseer samen met Mooi Tegels en Sanitair uw nieuwe badkamer op maat. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl