Onzichtbare wasmachine in de badkamer

De wasmachine is een integraal onderdeel van elk huishouden. In tegenstelling tot veel andere apparaten is het uiterlijk van de wasmachine niet veel veranderd. Natuurlijk zijn wasmachines de voorbije jaren wel duurzamer en energiezuiniger geworden, maar het blijft vooral een onmisbaar apparaat dat vanwege zijn afmeting behoorlijk wat ruimte in beslag neemt. Verrassend vaak staat de wasmachine in de badkamer. Maar wat kunt er aan doen om ervoor te zorgen dat uw wasmachine er in uw modern ingerichte badkamer niet uitziet als een raar of vreemd voorwerp?

Slim wegwerken wasmachine

De eenvoudigste en tegelijk elegantste oplossing voor verbergen van uw wasmachine en/of droger zijn de zogenaamde kast systemen. Er zijn helaas maar weinig fabrikanten die badkamermeubilair aanbieden met ruimte voor witgoed. Een goed alternatief zijn maatwerkoplossingen. Deze scoren niet alleen met een maximale ontwerpvrijheid, maar creëren ook extra opbergruimte voor was- en schoonmaakmiddelen. Net zoals een keukenblad is het ook mogelijk om de wasmachine onder een ‘wastafelblad’ te integreren. In combinatie met een gordijntje of schuifdeur valt de wasmachine niet of nauwelijks op.

wasmachine verbergen achter gordijn

Wasmachine verfraaien

Wilt u de wasmachine niet alleen slim wegwerken, maar ook verfraaien? Plakfolie is een beproefd middel. Binnen een handomdraai en in enkele seconden krijgt de saaie look een makeover en verandert u de wasmachine in een absolute blikvanger. Omdat folie snel, goedkoop en eenvoudig aan te brengen is, is het mogelijk om het uiterlijk van de wasmachine op elk moment te veranderen.

Integreer de wasmachine in de badkamerstijl

Omdat er tegenwoordig veel badkamerstijlen zijn, is er altijd wel een lijn die u aanspreekt. De huidige generatie wasmachines heeft een zuinig energielabel, is duurzaam en prima in de badkamer te integreren. Wit is niet langer de standaard kleur. Mooi Tegels en Sanitair laat zien hoe u de wasmachine op gepaste wijze in de badkamer integreert, zonder dat het apparaat nadrukkelijk aanwezig is. In onze showroom ziet u badkamer opstellingen en oplossingen voor het slim wegwerken van apparatuur. Van een passende kast op maat, tot een nis met extra opbergruimte. Door voor een combinatie met passende wand- en/of vloertegels te kiezen, valt uw wasmachine niet langer op en ervaart u het maximale gebruiksgemak van uw badkamer.

wasmachine verbergen douchecabine

Vraag het onze adviseur

De wasmachine slim wegwerken in de badkamer? Kom naar onze showroom voor inspiratie en advies op maat. Wanneer u zowel de wasmachine aan het zicht wilt onttrekken en tegelijk een stijlverandering in de bestaande badkamer overweegt, stellen we een gratis 3D-ontwerp samen. Meet uw badkamer nauwkeurig op, meten is weten. Geef aan welke stijl uw voorkeur heeft en welke kleurstelling in u gedachten heeft. Vraag om kleuradvies en praat over de indeling van uw badkamer. Misschien heeft u een voorkeur voor een douchebad combinatie of wilt u naast de wasmachine ook de droger in de badkamer integreren. Veel is mogelijk. Een afspraak maken? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op, we zijn bereikbaar op +31591745343. Mooi Tegels en Sanitair is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl