Mooie tegels badkamer

Inspiratie voor mooie tegels badkamer. Een badkamerontwerp op maat was niet eerder zo eenvoudig. Met tegels in elke stijl tovert u uw badkamer om tot uw persoonlijke wellness oase. Of u nu houdt van modern en minimalistisch, van een industriële stijl of van een tijdloze landelijke look met hout- en natuurtinten. Mooie badkamer tegels zijn een uiting van smaak. Tegels zijn belangrijk als decoratief element in de badkamer. Het is niet verwonderlijk dat de keuze aan vormen, stijlen en kleuren nagenoeg onbeperkt lijkt. Mooi Tegels en Sanitair laat zien welke mooie tegels bij uw badkamer passen.

Mooi tegels badkamer groot en klein

De badkamer is over het algemeen niet de grootste ruimte in huis, maar speelt een belangrijke rol in het leven van alledag. Van het begin van de dag tot het tot rust komen in de avond: de badkamer is een plek van ontspanning. Voor elke ruimte hebben we de beste ideeën hoe u met mooie tegels de juiste sfeer creëert voor aangenaam badkamer gebruik. Met de juiste tegels zet u op het oog zwakke punten, zoals een schuine muur of een smalle ruimte, om in sterke punten. Grote tegels zijn zoveel meer dan alleen maar trendy, ze geven kleine badkamers optisch meer ruimte en geven uw badkamer een luxe uitstraling.

Mooie tegels badkamer wandopstelling

Extravagantie op zijn best

Spreekt een elegante, extravagante sfeer aan? Vloertegels met een marmerlook geven de badkamer een uniek uiterlijk. Met een kleurenpalet dat varieert van lichte, briljante tinten tot donker grijs en zelfs zwart. Heeft donker badkamermeubilair uw voorkeur? Kies dan voor een combinatie met witte (marmeren) tegels voor een uitgesproken luxe uitstraling. Marmer straalt een glinsterende glans uit en is een klasse apart. Neem de tijd om onze tegelcollecties te zien en de charme van marmer te ontdekken.

Mooie badkamer tegels grijs en wit tinten

Wandtegels als blikvanger in de badkamer

Badkamertegels gaat niet alleen maar over het kiezen van de best passende vloerbedekking. Als wandtegels vormen ze een hoogtepunt dat uw badkamer mooier maakt. Eenvoudige wandtegels in grijstinten staan gelijk aan moderne elegantie. Kies voor aantrekkelijke accenten in de badkamer met kleurrijke wandtegels met een patroon. Van bloemig vormgegevens tegels tot mozaïektegels en alles wat daartussen zit: laat u inspireren door onze tegelideeën voor de badkamer en ontwerp uw persoonlijke toevluchtsoord met mooie tegels.

Mooie tegels vormen en kleuren

Vloer- en wandtegel showroom

Vloer- en wandtegels zijn allesbehalve saai. Er is weinig zo divers als badkamertegels. Mooi Tegels en Sanitair werkt met bekende merken en levert tegels van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment is breed en beslaat een breed spectrum aan kleuren, tinten, vormen en afmetingen. Kom gerust naar onze showroom en ontdek een gevarieerd tegel aanbod. Kijk welke tegels bij de badkamerstijl van uw voorkeur passen en zie hoe opvallende kleuren uw badkamer een boost geven. We laten u graag zien hoe de verschillende tegelformaten uw badkamer benadrukken. U vindt bij ons tegels voor kleine en grote badkamers. Ook voor marmer en natuursteen bent u bij Mooi Tegels en Sanitair aan het juiste adres. Graag tot ziens in Emmen. Vooraf een afspraak maken voor een adviesgesprek is mogelijk!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl