Zekerheden Nationale Badkamer Garantie

Bent u benieuwd wat onze aansluiting bij Nationale Badkamer Garantie voor u betekent? Als u de tegels in de badkamer niet meer mooi vindt of als het sanitair aan vervanging toe is, is het de hoogste tijd om de badkamer te renoveren. Dit is een complex project dat tijd, geld en stress kost. Planning en voorbereiding zijn toverwoorden. De NBG, Nationale Badkamer Garantie, staat garant voor een veilige aankoop van uw badkamer. Mooi Tegels en Sanitair biedt extra zekerheden, zodat u zorgeloos geniet van uw nieuwe of gerenoveerde badkamer.

Onafhankelijke stichting, extra zekerheid

Een badkamer kopen doet u niet dagelijks. Het is een behoorlijke investering en u wilt daarbij graag waar voor uw geld hebben. NBG geeft u deze zekerheid in de vorm van vijf unieke garanties, waarmee u zowel tijdens de als na de aankoop van uw badkamer kunt rekenen op zekerheden. Mooi Tegels en Sanitair is als sanitairspecialist aangesloten bij de NBG, omdat we u goede garanties kunnen en willen bieden. Wat betekent dat concreet voor u?

 

NBG erkend sanitairspecialist

Vijf jaar garantie

De garantietermijn op veel geleverde producten is normaal twee jaar. Omdat we zijn aangesloten bij de NBG, bedraagt de garantie op alle producten die we verkopen vijf jaar.

Veilig aanbetalen

De aanbetaling die u doet wordt gegarandeerd door NBG. Mochten we onverhoopt in financiële problemen komen dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.

Gegarandeerde afbouw

Verzorgen onze vakmensen de installatie? U heeft de garantie dat de nieuwe badkamer wordt afgebouwd, ook in geval van ons faillissement.

Zonder verborgen extra’s

Geen onaangename of onverwacht dure verrassingen. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. We overhandigen u een complete offerte waarin alle posten en kosten zijn opgenomen. Eventuele meerkosten die tijdens het project ontstaan, worden vooraf met u besproken.

Onafhankelijke geschillencommissie

Bent u niet tevreden? In dat geval is het mogelijk u te wenden tot de onafhankelijke NBG geschillencommissie. Deze commissie bestaat uit onafhankelijke deskundigen en specialisten die de situatie objectief beoordelen.

Vijf jaar garantie op uw nieuwe badkamer

Zorgeloos en waterdicht genieten

Vanaf het allereerste contact staan we u bij met praktisch advies en handige tips om zo lang als mogelijk van uw nieuwe badkamer te genieten. Mooi Tegels en Sanitair laat u zorgeloos en waterdicht genieten in een badkamer op maat. In onze showroom vindt u een waaier aan kleuren, stijlen en trends. Er is voor iedere woning of appartement een badkamer beschikbaar. We werken samen met bekende merken en betrouwbare fabrikanten. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van tegels, sanitair, badkamers en keukens. Kom gerust eens langs in Emmen. Zie met eigen ogen hoe een landelijke badkamer eruit ziet of bespreek met onze adviseur manieren om uw badkamer een geheel eigen uitstraling te geven. We geven advies op maat en stellen samen een gratis 3D-ontwerp samen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Mooi Tegels en Sanitair is aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl