Tegels en sanitair

Tegels en sanitair zijn onlosmakelijk verbonden met een comfortabele badkamer ervaring. Wist u dat we tijdens ons leven ruim een jaar aan tijd in de badkamer doorbrengen? Goed onderhouden sanitair en bijpassende tegels zijn een cruciale factor bij het inrichten van uw appartement of woning. Veel licht en kleur versterken de unieke sfeer. Combineert u dat met een hoogwaardige badkamerinrichting, dan ontstaat uw eigen wellness omgeving. Laat het assortiment van Mooi Tegels en Sanitair u overtuigen. Tegels staan niet alleen maar mooi in uw badkamer. Wilt u tegels leggen of vernieuwen in de woonkamer, keuken of buiten op het terras? Mooi Tegels en Sanitair heeft de juiste tegels voor uw project, ongeacht binnen- of buitengebruik.

Tegels en sanitair voor elk binnen en buiten project

Tegels en sanitair zijn verfrissend creatief

Of het nu elegant, klassiek, modern, pompeus, vrolijk of stijlvol is, tegels zijn bijzonder. Het ontwerp volgt de nieuwste trends, maar is tegelijk aan een zekere tijdloosheid verbonden. In onze showroom ziet u talloze mogelijkheden voor het gebruik van tegels in sanitair, woon- en buitenruimtes. Ons assortiment is breed en varieert van goedkope oplossingen voor alle dag tot luxe designporselein. Binnenhuis zijn de badkamer en keuken de ruimtes waar tegels het vaakst als vloer- en wandbedekking dienen. Onderhoudsvriendelijke en robuuste tegels hebben steeds vaker de voorkeur als het gaat om de vloerbedekking van terrassen en woonkamers. Twijfelt u aan de keuze voor tegels? In de winkel ziet u voorbeeld opstellingen van uiteenlopend sanitair met tegels. Een tegeloplossing is visueel aantrekkelijk en maakt indruk door de bruikbaarheid en het onderhoudsgemak.

Praktisch in gebruik

Een bijzonder gewilde oplossing in moderne badkamers is een ruime inloopdouche met een gelijkvloers oppervlak. Niet alleen als het gaat om barrièrevrije badkamerinrichting, maar ook op het gebied van design is dit ontwerp populair. Het biedt ongeëvenaard comfort tijdens het douchen en geeft uw badkamer een geweldige uitstraling. Onze adviseur geeft tips over het praktische gebruik van tegels en sanitair.

Badkamer inrichting diverse stijlen en trends

Maatwerkoplossing voor tegels en sanitair

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tegels en sanitair zijn we u graag van dienst. Met dagelijkse inzet en passie vinden we een passende oplossing voor uw (ver)bouwproject. Vanaf het eerste contact en adviesgesprek tot de oplevering van uw project. Mooi Tegels en Sanitair begeleidt u gedurende het (ver)bouwproces. Heeft u bijzondere materialen in gedachten of denkt u na over een unieke droombadkamer? We ondersteunen u graag bij het vinden van de ideale oplossing voor uw vraagstuk. Of u nu gewoon rond wilt kijken om inspiratie op te doen of uitgebreid advies wilt: we verwelkomen u graag in de winkel. Met bekende merken en kwaliteitsfabrikanten komen uw woon- en badkamerdromen tot leven.

Ervaren vakmensen geven uw badkamer een unieke uitstraling

Gratis 3D-ontwerp

Onze ruime showroom bevindt zich aan de Cornelis Houtmanstraat 41, op de meubelboulevard van Emmen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Maak vooraf een afspraak of kom gewoon eens langs. Samen stellen we in 3D uw ideale badkamer samen en krijgt u advies op maat. Graag tot ziens!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl