Badkamer showroom

Hoe maak ik van mijn badkamer een wellness oase? Hoe tover ik mijn oude badkamer om in een moderne design omgeving? Welke producten zijn ideaal bij een badkamer renovatie? Hoe ziet een duurzame verwarmingsoplossing er voor mijn badkamer uit? Bij het renoveren, bouwen en verbouwen van de badkamer komt veel kijken. In de badkamer showroom van Mooi Tegels en Sanitair in Emmen vindt u antwoorden en oplossingen voor uw droombadkamer.

Badkamer showroom Emmen

Bij de badkamerinrichting spelen verschillende aspecten een rol. Denk hierbij aan de afmetingen van de douchewand of de vorm van de douchebak, het ontwerp van de verlichting of het type toilet. Onze ervaren adviseur weet precies welk badkamermeubel geschikt is voor welke badkamer en geeft deze ervaring door aan u als klant. Om ervoor te zorgen dat u alle mogelijkheden op het gebied van sanitair, badkameraccessoires en badkamertegels tot uw beschikking geeft ziet u in de showroom een breed assortiment stijlen, trends, kleuren en lijnen. Dankzij moderne planningsmogelijkheden stellen we samen een 3D-ontwerp van uw toekomstige badkamer samen. Of u nu een voorkeur heeft voor innovatieve, duurzame systemen, een vrijstaande badkuip of een douchebad combinatie, door het in beeld brengen van de mogelijkheden is het eenvoudiger om uw nieuwe badkamer te ontwerpen.

Badkamer showroom, showroom badkamer, badkamerspecialist Emmen

Badkameradvies, ontwerp, planning en vakwerk

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: het ontwerp van uw badkamer verdient aandacht en planning. Waar moet u rekening mee houden bij een goed badkamerontwerp? Mooi Tegels en Sanitair geeft antwoord op deze en andere vragen. We ondersteunen en adviseren u bij de planning en uitvoering van uw badkamer. We werken samen met merkfabrikanten en leveren producten van hoogwaardige kwaliteit. Gedetailleerd advies uitleg over trends en stijlen helpen u bij het vinden van de juiste lijn voor uw badkamer. Wist u dat we samenwerken met ons eigen bouwbedrijf? Gespecialiseerde, ervaren vakmensen monteren en installeren uw nieuwe badkamer, zodat u zorgeloos geniet van uw aankoop.

Badkamer showroom toilet keuze

Showroom badkamer meubelboulevard

Zoekt u een nieuwe douchecabine? Wilt u uw verouderde badkamer een facelift geven? Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Bezoek dan onze showroom in Emmen. U bent altijd welkom. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseur voldoende tijd heeft voor een adviesgesprek? Plan vooraf uw bezoek en maak een afspraak. Zo bent u zeker van advies op maat. Wat kunt u verwachten van een adviesgesprek in de showroom?

  • We laten u de diverse modellen inloopdouche, badkuipen en combinaties zien;
  • U krijgt onafhankelijk advies over het sanitair dat het beste bij u en uw verwachtingen past;
  • Informatie over prijzen, levertijden, garantie en service;
Badkameraccessoires Clou

Advies op maat

Onze adviseur is een ervaren deskundige. Tijdens het gesprek merkt u passie voor sanitair en ervaring met fabrikanten, modellen en merken. We nemen de tijd voor elk adviesgesprek, luisteren naar de verwachtingen die u heeft en geven advies op maat. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Onze badkamer showroom bevindt zich aan de Cornelis Houtmanstraat 41, op de meubelboulevard van Emmen. De winkel is goed bereikbaar, met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Graag tot ziens!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl