Kranen als design accent voor badkamer en keuken

Hoe kiest u een kraan voor de badkamer of keuken? Kranen zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer en keuken. Ze zorgen voor een goede watervoorziening en zijn combineerbaar met een wastafel of gootsteen om het water op te vangen en af te voeren. Een kraan is onmisbaar bij terugkerende dagelijkse gewoonten, zoals tandenpoetsen of het handen wassen. Kranen zijn een geweldig design accent voor badkamer en keuken. Mooi Tegels en Sanitair heeft een uitgebreid productaanbod. Vindt bij ons uw nieuwe badkamer- en/of keukenkraan.

Mengkraan of eengreepsmengkraan?

Standaard mengkranen hebben twee aparte hendels of knoppen: een voor koud en een voor warm water. Door de hendels of knoppen verder open of dicht te doen bereikt u de gewenste temperatuur. Een eengreepsmengkraan heeft alleen maar een hendel om zowel de temperatuur als sterkte van de waterstroom te regelen. In veel gevallen is de eengreepsmengkraan uitgevoerd met een stop, zodat u uzelf niet verbrandt.

Kranen design regn wastafel

Welk type kraan past het beste?

Kies een kraan die het doel van het gebruik dient. Verschillende producten zijn geschikt voor een badkamer of keuken. Afhankelijk van het gebruik stemt u een kraan af op het dagelijks gebruik. In een keuken heeft een eengreepsmengkraan vaak de voorkeur. Of u nu de afwas doet of uw handen wast, het is vervelend om elke keer beide hendels of knoppen open te moeten draaien. U besteedt (te) veel tijd aan het vinden van de juiste instelling, waardoor onnodig veel water verloren gaat. In ons brede assortiment vindt u veel eengreepsmengkranen. Deze kranen zijn veelzijdig, stijlvol en duurzaam. U bespaart op het waterverbruik, waardoor zowel de waterrekening als de rekening voor elektraverbruik verminderen.

Kranen design voor accent in de keuken

Materiaal en extra’s

De eengreepsmengkraan voor in de badkamer is vooral gemaakt van messing en eenvoudig schoon te maken. De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en stijlen. Er is een passende kraan voor elk interieur en elke stijl. Dit maakt de kraan ideaal voor gebruik in de meeste badkamerstijlen, zowel klassiek als modern. Eigentijdse kranen zijn verkrijgbaar met verschillende extra’s waaronder led verlichting die van kleur verandert afhankelijk van de temperatuur. Al deze opties verhogen het gebruiksgemak en het comfort. Wilt u een persoonlijk tintje aan uw badkamer of keuken toevoegen? Een originele kraan is een goed idee!

Kranen design accent in verschillende kleuren

Kranen voor elk budget

Mooi Tegels en Sanitair heeft een mooi en gevarieerd assortiment kranen voor in de badkamer en keuken. Merken als Regn, Duravit, Geberit en Grohe zijn van hoge kwaliteit en ontwerpen kranen die uw badkamer of keuken naar een hoger niveau tillen. Een kraan is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een instrument om water te tappen. In onze winkel ziet u kranen in diverse uitvoeringen, maten en stijlen. Kom voor inspiratie eens langs. Bent u benieuwd welke kraan bij uw badkamer of keuken past, plan een gesprek met onze adviseur. Samen kijken we naar uw verwachtingen en de stijl waarin uw badkamer of keuken is ingericht. U vindt bij ons kranen voor elk budget.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl