Landelijk sanitair

Wilt u uw badkamer opnieuw inrichten en spreekt landelijk sanitair u aan? We laten zien wat belangrijk is en hoe u dat, ook met een beperkt budget, het beste aanpakt. Ontdek een waaier aan kleuren, materialen, meubilair, accessoires en tegels die passen bij landelijk sanitair. Creëer een charmante, gezellige en warme badkamer waarin u zich thuis voelt.

Badkamer met landelijk sanitair

De landelijke stijl is comfortabel, aards en romantisch met kenmerken zoals natuurlijke materialen die een gezellige sfeer uitstralen. De combinatie van het alledaagse, moderne leven met een vleugje historie en ontspanning is typerend voor een landelijke badkamer. Het ontwerp en de inrichting nemen u mee naar een natuurlijke omgeving, waarbij ‘ouderwetse’ landhuizen een voorbeeld zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om de landelijke stijl in uw nieuwe badkamer te verwerken. Vier aspecten om op te letten:

 • Beige, crème en andere warme en natuurlijke kleuren passen perfect in deze stijl. Gecombineerd met pastel- en accentkleuren ontstaat een fris ogend geheel.
 • Landelijk sanitair legt de nadruk op hout en andere natuurlijke materialen, zoals natuursteen en marmer.
 • Vrijstaande badkuipen, speelse wastafels en traditioneel meubilair passen bij de landelijk stijl.
 • Vintage of retro-elementen als een spiegel combineren met textiel van lichte kleuren en natuurlijke stoffen.
Landelijk sanitair hout en steen

Kleuren en materialen landelijke badkamer

Landelijk sanitair staat in schril contrast met de moderne design badkamers die vrijwel uitsluitend in zwart-wit zijn ontworpen. Kleuren en tinten stellen u in staat om een harmonieuze sfeer te creëren. Combinaties van basiskleuren beige en crème met lichtblauw, mintgroen of donkerder groen passen prachtig bij elkaar en zijn geschikt voor details zoals wandtegels met een patroon of bijzondere accessoires. Verlicht de rustieke sfeer met romantische, frisse tonen. Kijk naar kleuren als oker, bruin en terracotta. Met passende meubelstukken ontstaat een aangename warme, rustieke sfeer. Hout, keramiek en steen zijn populaire materialen, waarmee u de landelijke inrichting op elegante manier benadrukt.

Landelijk sanitair warme, sfeervolle uitstraling

Klassiek sanitair

Heeft u de voorkeur voor een volledige landelijke stijl of spreekt een badkamer landelijk modern en dus een combinatie u aan? De vintage stijl gaat uitstekend samen met een landelijke inrichting, maar u kunt ook moderne elementen in de badkamer integreren. Rustiek badkamermeubilair combineert geweldig met klassiek sanitair. Een landelijke badkamer met inloopdouche laat zien dat verschillende stijlen een comfortabele oplossing zijn. Open planken en gesloten kasten zorgen voor een evenwichtige uitstraling en functionaliteit. Traditionele ontwerpen voor armaturen zijn sierlijk en vaak goudkleurig of koper. Heeft u liever een moderne twist? Verchroomd beslag heeft een prima uitstraling.

Landelijke badkamer inrichten

Wat past bij de gekozen stijl en hoe richt u uw badkamer in? We geven u een aantal tips en ideeën:

 • Wandtegels of behang met een bloemenmotief
 • Spiegel met een houten omlijsting
 • Groene planten
 • Decoratieve fotolijsten
 • Badkamertapijt met accentkleuren
 • Vintage armaturen en/of kranen
 • Zachte verlichtingskleuren
Landelijk badkamer met inloopdouche

Nieuwe badkamer voor elk budget

Een nieuwe badkamerinrichting hoeft niet duur te zijn. Recyclen en hergebruiken is helemaal van deze tijd. Het is niet nodig om een volledig nieuwe inrichting aan te schaffen. Van hippe DIY-accessoires tot frisse, groene planten. We laten u zien wat de mogelijkheden zijn. Kom voor meer inspiratie naar onze winkel in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl