Tegelbedrijf

Mooi Tegels en Sanitair, een tegelbedrijf gevestigd in Emmen, is een competente partner voor het ontwerpen, inrichten, monteren en installeren van alles op het gebied van badkamers en sanitair. Onze vakmensen leggen en zetten tegels professioneel. Individuele sneden, randbewerking en de verwerking van groot formaat tegels behoren tot de dienstverlening. Denkt u na over een nieuwe badkamer of bent u benieuwd hoe terrastegels uw tuin aanvullen? Bezoek de showroom van ons tegelbedrijf voor inspiratie en advies.

Mooi Tegels en Sanitair – innovatief en competent

Een groeiende onderneming en een toenemende vraag naar de installatie van badkamers en het leggen van tegels heeft ons bedrijf gemaakt tot wat het is. Tegenwoordig hebben we een ruime showroom op de meubelboulevard van Emmen en werken we met ervaren medewerkers, tegelzetters en adviseurs. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw project, begeleiden we u en staan we klaar met advies en raad. U vindt bij ons een breed assortiment tegels van bekende merken en topfabrikanten. Kwaliteit en duurzaamheid, maar ook innovatie en advies zijn punten die we hoog in het vaandel hebben.

tegelbedrijf, bedrijfsauto, sanitair, verwarming, tegel

Uw tegelproject in de beste handen

Heeft u wensen en ideeën? Stelt u hoge eisen aan kwaliteit en zoekt u een eerlijke prijs? Mooi Tegels en Sanitair is een partner die samen met u deze ideeën waarmaakt. Naast onze ervaring en vakmanschap werken we met moderne apparatuur. Uw tevredenheid is belangrijk. Mooi woorden alleen zijn niet genoeg. Ontdek de voordelen en diensten die we bieden en neem contact met ons op. We bieden een oplossing op maat.

Design, ontwerp en stijl

In onze showroom ziet en voelt u verschillende tegelsoorten en structuren. Keramiek, porselein maar ook natuursteen en marmer laten zien hoe elk project met de juiste tegel wordt bedekt. U heeft een bepaald idee in gedachten, daarbij is het belangrijk om te zien of dat beeld past bij de uitstraling van de (bad)kamer. Zie hoe de tegels er in het echt uitzien en hoe ze voelen. Zo leert u een tegel kennen voordat u tot koop overgaat.

Tegelbedrijfs showroom

Contact en advies

Zoekt u wand- of vloertegels die passen bij de uitstraling of stijl die u in gedachten heeft? Bent u benieuwd of bepaalde patronen of structuren bij elkaar passen? Mooi Tegels en Sanitair laat zien dat tegels uit verschillende reeksen prima samen gaan. U bent niet aan een bepaalde maat verbonden. De meeste tegels zijn in meerdere maten en zelfs vormen leverbaar. In de showroom ziet u verschillende voorbeeld opstellingen van badkamers. Als u door de showroom loopt komt de inspiratie vanzelf. Kijk in ons portfolio en praat met een adviseur over de wensen die u heeft. U vindt bij ons badkamer sanitair, verwarming, verlichting en tegels. Wand- en vloertegels geven iedere ruimte een eigen uitstraling en voegen vaak net dat beetje meer sfeer toe. Neem contact met ons op, maak een afspraak voor een adviesgesprek of bezoek ons van dinsdag tot en met zaterdag in de winkel. U bent van harte welkom.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl