Kwaliteit van goed sanitair

De slaapkamer is uw toevluchtsoord. Maar de badkamer is de plek waar u naartoe gaat om uzelf voor te bereiden op een nieuwe dag of om te ontspannen na een lange dag. Op het gebied van persoonlijke ruimte en comfort is uw badkamer een plaats van ontspanning en verdient alleen het beste meubilair en sanitair. Het verbouwen of herinrichten van de badkamer gebeurt niet dagelijks en als het zover is, wilt u weten waarom u zou moeten kiezen voor de kwaliteit van goed sanitair.

Eigenschappen en kwaliteit van goed sanitair

Wat zijn sanitair artikelen en hoe weet u of ze van goede kwaliteit zijn? Wanneer u kijkt naar uw badkamer dan denkt u aan een toilet, wastafel, badkuip, douche of douchebad combinatie, eventueel een bidet en/of urinoir. Andere accessoires zoals meubilair als verlichtingsarmaturen behoren tot de badkamerinrichting. Eigenschappen van goed sanitair van hoge kwaliteit zijn eenvoudig te herkennen:

Kwaliteit sanitair wastafel

Gebruiksgemak

Heeft u geen behoefte aan een ingewikkeld systeem? Kies voor eenvoud. Hoe eenvoudiger de installatie, hoe makkelijker het gebruik meestal is. Bent u voor advies in de showroom? Praat met de adviseur, stel vragen en ontdek welke tips er zijn voor het best mogelijke gebruik van sanitair. Nieuwe, duurzame technieken stellen u weliswaar in de gelegenheid om op de maandelijkse energielasten te besparen, het is belangrijk om te werken met ervaren vakmensen. Mooi Tegels en Sanitair is u hierbij van dienst. Na de installatie nemen we samen met u het gebruiksgemak door en laten zien hoe u op de best mogelijke manier gebruikmaakt van uw nieuwe badkamerinrichting.

Afwerking

Naast het feit dat kleurstellingen, kleurtinten, structuren en texturen de stijl van uw badkamer beïnvloeden, is het belangrijk om te kiezen voor sanitair dat past bij de gekozen stijl. Zoek sanitair met een glad oppervlak en een egale afwerking. Modern sanitair is voorzien van technologische snufjes zoals een softclose deksel of een waterbesparend reservoir. Sanitair producten van bekende fabrikanten voldoen aan de kwaliteitsmaatstaven en verhogen het comfort van uw badkamer.

Duurzaamheid

Sanitair dat op de juiste manier is gemaakt, is minder gevoelig voor beschadiging en breuken. Artikelen met een ISO-label voldoen aan de hoogste industrienormen. Een ander aandachtspunt is de draagkracht. Producten met een hoge draagkracht hebben een betrouwbare constructie en blijven ook bij intensief gebruik duurzaam. Online vindt u informatie over fabrikanten en leest u productrecensies. Het is altijd interessant om te ontdekken wat anderen van een product vinden en hoe het gebruiksgemak wordt ervaren. Mooi Tegels en Sanitair werkt met bekende fabrikanten en merken. We leveren producten van hoogwaardige kwaliteit. Garantie op de installatie en het sanitair is vanzelfsprekend.

Efficiëntie

Tegenwoordig is het in toenemende mate belangrijk om te kijken naar het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Verkeerd gebruik heeft een negatieve invloed op het milieu. Steeds meer sanitair is uitgerust met waterbesparende functies. Een goed voorbeeld zijn de nieuwste toiletten met efficiënte spoelsystemen die minder water gebruiken.

Belangrijkste aandachtspunten

De kwaliteit van sanitair moet goed zijn. U moet kunnen rekenen op betrouwbaarheid. Het ontwerp moet zowel goed zijn als bestendig tegen beschadiging. Naast een glanzende afwerking is ook de eenvoud van onderhoud en reiniging een punt om op te letten. Vindt u het lastig om een nieuwe stijl of passend sanitair te kiezen? Kijk dan eens bij Mooi Tegels en Sanitair in de showroom. We zijn leverancier van bekende merken en hoogwaardig sanitair. Er zijn talloze ontwerpen en afwerkingen om uit te kiezen. Allemaal met dezelfde duurzaamheid en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Zowel voor een nieuwe badkamer, als een renovatie of het opnieuw inrichten van de badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit fabrikanten en merken

Bij Mooi Tegels en Sanitair vindt u producten van onder meer Villeroy & Boch, Duravit, H&R Badmeubelen, Schlüter-Systems en Sphinx tegels. Regelmatig ziet u wisselende voorbeeld opstellingen in onze showroom. Een breed aanbod wand- en vloertegels in variërende maten, kleuren, structuren en vormen sluit perfect aan bij de badkamer die u in gedachten heeft. Heeft u wel een idee over hoe u uw badkamer eruit wilt laten zien, maar is het moeilijk om een idee om te zetten in realiteit? Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Bespreek uw ideeën en verwachtingen met onze adviseur en stel samen een gratis 3D-ontwerp op. Ook voor het monteren en installeren van uw nieuwe badkamer zijn we u van dienst. Onze ervaren vakmensen nemen de planning met u door en leveren uw badkamer volledig afgewerkt op.  Meer weten? We zien u graag in Emmen voor een bezoek aan de showroom.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl