Sjieke badkamer

Maak uw droom van een sjieke badkamer project waar. De weg van het eerste idee tot en met de realisatie en afwerking van een nieuwe badkamer kan lang zijn, vooral als u niet zeker bent over de juiste aanpak. Hoe groter de renovatie, hoe moeilijker het project lijkt. Wij helpen u graag bij het plannen en realiseren van uw nieuwe sjieke badkamer en geven ideeën, tips en advies om uw droom waar te maken.

Luxe, sjieke badkamer ontwerpen

Om uw nieuwe droombadkamer werkelijkheid te laten worden, zijn er overwegingen die u maakt om ervoor te zorgen dat de luxe badkamer die u in gedachten heeft binnen handbereik ligt. Een van de eerste vragen die een antwoord nodig heeft, is die van het budget. Maak duidelijk wat de omvang van uw badkamer project is. Onze adviseur helpt u met de berekeningen en planning. Neem gerust contact op of kom voor inspiratie naar de winkel.  

Badkamer gebruik en gewoontes

Denkt u na over een nieuwe badkamer, een luxe badkamer met inloopdouche of hebben design badkamers uw voorkeur? Begin met het samenstellen met een overzicht van de voor- en nadelen die uw bestaande badkamer heeft. Welke functies wilt u veranderen en waar zijn geen veranderingen nodig? Misschien heeft u een badkuip die niemand gebruikt en spreekt een ruime inloopdouche u aan. Het wegnemen van de badkuip creëert meer ruimte en geeft de mogelijkheid om een bijzondere wastafeloplossing te zoeken of om meer kastruimte te installeren. Hoe meer informatie u meeneemt naar het adviesgesprek, hoe eenvoudiger het plannen van uw nieuwe badkamer is. In de showroom ziet u alle badkamerstijlen, maar ook de aanwezige technische snufjes op het gebied van sanitair en verwarmingsoplossingen zullen u verrassen.

Sjieke badkamer verwarming, vloerverwarming

Wastafelmeubel, opbergruimte of een combinatie?

Nu u de beschikbare ruimte en afmetingen kent, beslist u hoe u de badkamer wilt gebruiken en indelen. Het kiezen van nieuw meubilair en sanitair is uitdagend. Kiest u voor een ruimer werkblad bij de wastafel, dan is er wellicht minder ruimte voor kasten en bergruimte. Een alternatief is een hoger wastafelmeubel, waarbij er opbergruimte is onder de wastafel. Richt u een kleinere badkamer in? Geef prioriteit aan de vloerruimte en werk met een smaller wastafelmeubel. In dat geval is het niet nodig om de oppervlakte van het werkblad op te offeren. Combinaties zijn een veel gekozen oplossing die bovendien uw badkamer een geweldige uitstraling geven. Denk daarom goed na over de spullen die u in de badkamer wilt hebben en neem dit als uitgangspunt bij het inrichten.

Sjieke badkamer zwevende wastafelkast

Badkamer met dakhelling

Dakspanten hoeven geen belemmering te vormen voor uw nieuwe, chique badkamer. Het gebeurt regelmatig dat een badkamer zich op de bovenverdieping bevindt en u te maken heeft met een dakhelling en/of zichtbare dakspanten. Dit heeft invloed op de beschikbare ruimte, maar hoeft geen probleem te zijn voor de gekozen luxe stijl. We laten u zien hoe we met behulp van afdekplaten, asymmetrische wastafels, ronde spiegels en/of zwevende opbergruimte de ruime volledig benutten.

Sjieke badkamer dakspanten

Nieuwe sanitaire installaties en muren verplaatsen

Bij het renoveren of (ver)bouwen van een badkamer kan het nodig zijn om bestaande installaties aan te passen of nieuwe leidingen te leggen. Afhankelijk van uw plannen is het mogelijk om een muur te verplaatsen. In de winkel ontvangt u een gratis 3D-ontwerp van uw nieuwe badkamer. Hiermee brengen we de veranderingen duidelijk in beeld en ziet u hoe u de ruimte op best mogelijke manier indeelt en gebruikt.

Sjieke badkamer 3D-ontwerp

Sjiek, luxe of landelijk. Welke badkamerstijl kiest u?

Nadat u de praktische kant heeft uitgezocht, is het tijd om de inrichting te kiezen en de stijl te bepalen. Een sjieke badkamer kan zowel luxe als romantisch zijn, maar ook design, landelijk en modern zijn bekende badkamerstijlen die elk een unieke uitstraling hebben. Inspiratie vindt u online, in tijdschriften of brochures en door een badkamerspecialist te bezoeken. In de showroom van Mooi Tegels en Sanitair ziet u badkameroplossingen in uiteenlopende stijlen. We hebben ideeën over het vinden of bepalen van uw persoonlijke stijl en inspireren u graag. Dit doen we onder andere door voorbeeld badkamers compleet met sanitair, meubilair en tegels te laten zien. Omdat het assortiment breed en veelzijdig is, is nagenoeg niets onmogelijk.

Sjieke badkamer stijlen

Ontdek een wereld aan stijlen

Het samenstellen, ontwerpen en inrichten van uw nieuwe badkamer is niet alleen een uitdaging, het is vooral ook toekomstgericht denken. Een barrièrevrije inrichting klinkt nu als verre toekomstmuziek, maar we weten allemaal dat deze toekomst zich sneller aandient dan verwacht. Door daar nu al rekening mee te houden, heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe badkamer en geniet u optimaal van het gekozen comfort. Hetzelfde geldt voor duurzaamheid en technologie. Water besparen doet u bijvoorbeeld met moderne toiletsystemen en onze innovatieve vloerverwarming helpt u bij het verminderen van de energiekosten. Mooi Tegels en Sanitair werkt met bekende merken en kwaliteitsproducten van bewezen fabrikanten.

Sjieke badkamer innovaties

Zelf verbouwen of uitbesteden?

Afhankelijk van de werkzaamheden en de omvang van de renovatie die u voor ogen heeft, zijn er wellicht stappen die u zelf uitvoert of beslist u om de verbouwing uit te besteden. Het voordeel van samenwerken met professionele vakmensen is dat alles uit een hand komt. U heeft een contactpersoon die u gedurende het project begeleidt en waar u terecht kunt met vragen. Mooi Tegels en Sanitair werkt nauw samen met het eigen bouwbedrijf voor het installeren, monteren en afwerken van badkamerprojecten. We zorgen voor een vlotte opeenvolging van de werkzaamheden, zodat u op korte termijn van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

Afspraak nieuwe badkamer

We hopen dat u inspiratie heeft gevonden om uw badkamerproject aan te pakken en vorm te geven. Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe sanitair, badkamermeubilair, wand- en vloertegels uw ideeën vorm geven. Bezoek onze showroom en ervaar hoe comfortabel sanitair aanvoelt. Ontdek verschillende structuren, vormen en afmetingen van tegels. Praat over duurzame installaties en hoe uw verwarmingswensen daarin passen. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. U vindt ons op de meubelboulevard in Emmen, parkeerruimte voor de deur. Graag tot ziens!

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl