Landelijke tegels

Ontsnap aan de drukte van alledag en creëer thuis een ontspannen toevluchtsoord met landelijke tegels. De rustieke stijl benadrukt landelijke charme binnen de muren van uw eigen woning. Midden in de stad genieten van een stukje buiten leven? De warmte van landelijke vloertegels maakt het mogelijk. Ontdek onze selectie van verschillende kleuren, maten, designs en looks. Dankzij een samenwerking met bekende merkfabrikanten vindt u bij Mooi Tegels en Sanitair landelijke tegels tegen aantrekkelijke prijzen. 

Landelijke tegels voor uw woning

Charmant, modern, oriëntaals of mediterraans, niet alle landelijke stijlen zijn hetzelfde. Al komen veel kenmerken terug. Als het gaat om een landelijke stijl maken we onderscheid tussen bijvoorbeeld Engels, Frans en Italiaans. De moderne landhuisstijl distantieert zich van donkere kleuren en zware meubelstukken. Dankzij de natuurlijke en gezellige uitstraling geeft u uw woning een aangename, ontspannen sfeer. Om deze uitstraling te bereiken, kiest u de vloer- en/of wandtegels op de juiste manier.

Landelijke tegels voor badkamer, keuken, woonkamer en terras

Wonen en leven met rustieke charme

De moderne landelijke stijlen onderscheiden zich door rechte lijnen, beperkte patronen en minder versieringen. Kleuren van het meubilair en textiel zijn gebaseerd op de natuur. Beige, crème en wit maken deel uit van het bekende kleurenpalet en zijn terug te vinden in de accessoires. Andere natuurlijke kleuren en aardtinten zorgen voor variatie. Als het gaat om het kiezen van tegels, biedt de landelijke stijl veel mogelijkheden. Hout- of steenlook tegels zijn een geschikte keuze. Vooral tegels met een houtlook bieden ontelbare mogelijkheden. Denk aan een donkere walnootlook, maar ook de lichtere grenen of berken look geeft een kamer een uniek uiterlijk. Accenten op de muren in de badkamer of keuken creëert u met patchworktegels en vintage patronen.

Landelijke charme badkamer en keuken

Wonen in uw eigen landhuis

Niet alleen tegels zijn kenmerkend voor een landelijke stijl. Natuurlijke materialen als hout, steen, rotan en klei vullen de uitstraling perfect aan. Imperfecte, zelfs versleten voorwerpen of meubelen van bewerkt hout passen perfect in deze rustieke sfeer. Met bijpassende wandtegels en accessoires creëert u eenvoudig landelijke charme en gezelligheid. Als het om landelijke tegels gaat, zijn er diverse kleuren, lijnen en stijlen om uit te kiezen, van een robuuste houtlook tot sfeervolle terracotta kleuren. Er zijn landelijke tegelstijlen voor elke smaak.

Landelijke tegels terracotta

Ontdek een breed assortiment landelijke wand- en vloertegels

Weet u niet zeker welke kleur of vorm landelijke tegels bij uw woning passen? Twijfelt u aan de gekozen stijl voor uw badkamer? Passen mediterraanse wand- en vloertegels binnen uw project? Onze medewerkers adviseren en ondersteunen u graag bij uw keuze. Bezoek onze winkel in Emmen en ontdek een waaier aan landelijke kleuren, stijlen, vormen en tinten. In de showroom vindt u waaier aan sanitair, badkamermeubilair, accessoires, wand- en vloertegels. Raak de tegels aan en oordeel of de structuur past bij de stijl die u in gedachten heeft. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder. Kom voor een adviesgesprek naar de winkel. Bespreek de plannen die u heeft en ontvang advies op maat. Laat u verrassen door een afwisselend assortiment en praktische voorbeeld opstellingen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl