Easy Drain voor moderne waterafvoer

Easy Drain produceert douchegoten en badkamerafvoeren voor gelijkvloerse douches. Inloop- en barrièrevrije douches hebben gebruiksgemak en bewegingsvrijheid. De badkamersystemen van Easy Drain, bestaande uit badkamerafvoeren, douchegoten en bijbehorende installatieaccessoires, zijn gebruiksvriendelijk en gebaseerd op eenvoudige, veilige technologie. In combinatie met een (frameloze) douchedeur zorgen de douchegoten en badkamerafvoeren voor de perfecte moderne waterafvoer. Aangezien de afdekking op hetzelfde niveau als de tegels wordt geplaatst, stroomt het water altijd in de douchegoot.

Moderne douchegoot voor elke badkamer

Voor elke type en elke stijl badkamer heeft Easy Drain de perfecte inbouwoplossing. Zowel bij renovatie als nieuwbouw heeft deze fabrikant de ideale douchegoot. De douchegoten zijn verkrijgbaar in lengtes van 200 mm tot 2000 mm. Alle goten zijn eenvoudig schoon te maken en zijn vrijwel overal in de douche te installeren: zowel vrij in de doucheruimte, gelijklopend aan de muur of direct bij de douche ingang. De douchegoten en afvoeren voldoen aan hoge eisen en zijn verkrijgbaar in veel varianten, waaronder platte, smalle en nagenoeg onzichtbare waterafvoersystemen. Zo hebben bijvoorbeeld de compacte douchegoten een totale hoogte van slechts 43 mm en zijn daarmee een geweldige probleemoplosser voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Easy Drain doucheputje, plat

Overzicht voordelen

  • 10 Jaar garantie
  • Lengtes variërend van 200 tot 2000 mm
  • In hoogte verstelbaar frame
  • Waterbeschermingssysteem
  • Afneembare, eenvoudig reinigbare sifon
  • Sifonbehuizing is draaibaar en kan zowel aangepast als ingekort worden
  • Inbouwhoogtes vanaf 43 mm
  • EN 1253 certificatie

Elegante oplossing voor waterafvoer in de badkamer

Veel badkamers en douches hebben een nauwelijks merkbare helling in een hoek weg van de deur. Niemand zit te wachten op water dat vanuit de badkamer door de woning stroomt. Met een goede afvoer zorgt u ervoor dat u een barrièrevrije douche met een elegante oplossing voor de waterafvoer. Speciaal voor deze omstandigheden heeft Easy Drain een interessant systeem. Het is vlak en is op bijna elke vloer te installeren. In de regel is een inbouwdiepte van 12 cm voldoende. Door de afvoer op de aanwezige leiding aan te sluiten heeft u de hindernis voor waterafvoer overwonnen.

Waterafvoer Easy Drain compact

Badkamerafvoer of douchegoot?

Een regulier rvs rooster is de makkelijkste oplossing om de afvoer in de badkamer op te lossen. Easy Drain tilt waterafvoer naar een hoger niveau. Elegante oplossingen en variaties zorgen ervoor dat iedereen de ideale waterafvoer vindt. Van het bekende ‘afvoerputje’ tot een stijlvolle douchegoot, het aanbod van Easy Drain is breed. In onze showroom ziet u diverse oplossingen en hoe deze afvoeren in de badkamer verwerkt worden. Een elegante variant is de tegelgoot, waarbij de afvoer niet direct zichtbaar is. De afvoer verstoort het totaalbeeld en de stijl van de badkamer niet. Bij een voorkeur voor dit type afvoer is het nodig om de vloertegels diagonaal te leggen. Voordeel van Easy Drain afvoeren is de eenvoud waarop u deze schoonmaakt. Na het douchen is alleen wisser nodig om de badkamer te drogen. Veel sneller is een badkamer niet schoon te maken.

Onzichtbare waterafvoer Easy Drain

Kom voor inspiratie en advies voor uw badkamer en de afvoer naar Mooi Tegels en Sanitair in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl