Sanitair adviseur

Wilt u van uw badkamer iets bijzonders maken en zoekt u een ervaren sanitair adviseur? Zoekt u ideeën voor het (ver)bouwen of renoveren van uw badkamer of gastentoilet? Trends en het combineren van technische mogelijkheden die uw badkamer verduurzamen, komen niet zomaar uit de lucht vallen. Om uw creatieve ideeën te ondersteunen en uw droomkamer te realiseren, heeft Mooi Tegels en Sanitair trends, stijlen en ideeën samengesteld. Laat u inspireren en vind bij ons uw nieuwe badkamer.

Sanitair adviseur met badkamerideeën van A tot Z

Het plannen en voorbereiden van een badkamerverbouwing vergt tijd. Om uw verwachtingen waar te maken, zoekt u online naar informatie. Woon- en trend tijdschriften laten zien wat de nieuwste trends, kleuren en stijlen zijn. In onze winkel vindt u alles op het gebied van badkamers, sanitair, verwarmingssystemen en tegels.

  • Ontdek badkamerontwerpen voor elke smaak en in elke stijl.
  • Duurzame ontwikkelingen en toepassingen voor de moderne badkamer.
  • Badkamerinrichting voor elk budget. Van eenvoudig tot luxueus.
  • Advies en tips voor kleine en grote badkamers, van toilet tot gastenbadkamer.
  • Suggesties en voorbeelden van barrièrevrije, toekomstbestendige badkamers.
  • Voel de verschillende structuren, zie bijzondere patronen.
  • Checklists voor de planning van de verbouwing of renovatie.
  • Actuele trends, nieuws, innovaties en bijzondere ontwerpen.
Sanitair adviseur liprotec duurzaam blauwe verlichting

Bijzondere badkamerideeën

Woonmagazines of een badkamer catalogus laten verschillende voorbeelden van inrichtingsstijlen, kleuren, sanitair en meubilair zien. Om echt te verrassen en een unieke badkamer in te richten, komt u voor inspiratie naar onze showroom. Samen met onze ervaren adviseur ontwerp u uw nieuwe badkamer en kiest u de inrichting die daar bij past. De badkamer is een rustpunt in de drukte van alledag. En juist dat rustpunt is een investering in comfort en ontspanning de moeite waard. Praat over uw ideeën en stel uw favoriete badkamerstijl of ontwerp vast. Experimenteer met accessoires, meubels, materialen en kleuren om een uniek badkameridee te creëren.

Sanitair vloerverwarming Schlüter Bekotec Therm

Inspiratie uit alle richtingen

Onze adviezen en ideeën beperken zich niet alleen maar tot de voorbeeld design opstellingen in de showroom. U ziet bij ons de nieuwste stijlen en trends van badkamermeubels en sanitair. Bekende fabrikanten en kwalitatief hoogwaardige producten voor uw badkamer zijn in het assortiment opgenomen. Laat u verbazen over hoe vorm en functie prachtig samengaan. De beste ideeën en creaties van ontwerpers zijn verwerkt in (on)gebruikelijke en functionele ideeën die niet alleen een verbluffende uitstraling geven, maar zeker ook gebruiksgemak bevatten. Moderne duurzame ideeën in combinatie met een innovatief verlichtingsconcept zorgen voor nog meer variatie.

Liprotec verlichtingsconcept warm wit

Badkamer en sanitair advies

Inspiratie op doen en ideeën ontwikkelen is leuk, maar het is nog leuker om materialen, patronen en structuren aan te raken en te voelen. In de winkel zijn sanitair, meubilair, verlichting en verwarming samengebracht. U ziet en voelt hier hoe uw nieuwe badkamerinrichting is vormgegeven en hoe deze een prima oplossing biedt voor uw verbouwing of renovatie. Kom vrijblijvend eens langs en ontdek een wereld aan stijlen, kleuren, vormen en afmetingen. U vindt ons in Emmen aan de meubelboulevard, met voldoende parkeerruimte direct voor de showroom. Graag tot ziens.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl