Klassieke badkamer in een modern jasje

Klassieke, retro of vintage stijlen zijn helemaal trendy in de hedendaagse woninginrichting. De klassieke badkamer vindt zijn weg terug. Retro lijnen en vintage sanitair, maar dan wel in een modern jasje. De stijl is weliswaar klassiek, aan comfort ontbreekt het niet. Heldere geometrie heeft een aantrekkelijk contrast met de traditionele richting. Het originele karakter van een houtlook komt elegant tot uiting in badkamers met lichte wanden en plafonds, terwijl een vrijstaande badkuip op pootjes de retro badkamerstijl benadrukt.

Klassieke badkamer in een modern jasje met hedendaagse techniek

Houdt u van moderne, zelfs strakke lijnen en laat klassiek badkamerontwerp uw hart sneller slaan? Een klassiek vormgegeven badkamer komt tot leven door een uniek samenspel van kleuren, lijnen, patronen en vormen. In combinatie met traditioneel meubilair en comfortabel sanitair geniet u van het comfort van de hedendaagse mogelijkheden. Zuiver witte muren, betegeld met grijs- of pasteltinten vormen een oogstrelend contrast met de warme houtlook op de vloer. Vergeet de speelse decoratieve elementen, in zachte kleurnuances niet. Een nostalgische flair is wat uw badkamerontwerp klassiek maakt. Wist u dat klassiek, traditioneel prima samengaat met wellness? Een vrijstaand bad of een klassiek gevormde opzetwastafel zijn hier mooie voorbeelden van. De gelijkvloerse (inloop)doucheruimte zorgt voor alledaags gemak en ontspanning.

Klassieke badkamer in een modern jasje wit met goud

Gemak en comfort in de klassieke badkamer

Met sierlijke vormgeving zijn de Regn kranen in ons assortiment de ideale oplossing voor een modern, klassieke badkamer. Deze mooi vormgegeven kranen bevatten hedendaagse techniek voor het efficiënt gebruik van water. De keuze voor een vrijstaande badkuip, al dan niet met jetstreams of het integreren van een tijdloos waterbesparend toilet gaat prima samen met een klassieke vormgeving. Moderne ontwerpen vormen verrassend genoeg een uitstekende aanvulling op een vintage stijl. Het ontbreekt niet aan comfort en het beginnen en/of afsluiten van de dag was niet eerder zo ontspannend.

Modern comfort in de klassieke badkamer

Klassieke vormen en kleuren

Zoekt u inspiratie voor een badkamer met een nostalgisch gevoel? Laat u leiden door een traditioneel gevoel voor stijl. Zo ontwerpt u een badkamer in klassieke stijl mét comfort. Speel met de natuurlijke lichtinval, integreer modern gemak zoals een stoomcabine of douchebad combinatie en geniet van een exclusief vormgegeven badkamer. De ingetogen elegantie van wit badkamerkeramiek is de perfecte achtergrond voor klassieke accessoires, accenten en details. Is de badkamer ruim van opzet? Antieke zitmeubelen, vintage bijzettafels of retro ladekasten zijn geweldig decoratieve elementen die de gekozen badkamerstijl benadrukken.

Vintage meubilair past bij een klassiek badkamerontwerp

Inspiratie klassiek badkamerontwerp

Benadruk de klassiek ingerichte badkamer met gouden accenten, de harmonie van hout, het robuuste van natuursteen of het stoere van glanzend chroom. Richt uw nieuwe badkamer in, zoals u dat voor ogen heeft. Vind inspiratie in onze showroom en ontdek hoe de klassieke stijl uw nieuwe badkamer vorm geeft. Van tegels tot sanitair en van duurzame vloerverwarming tot de nieuwste technologische snufjes die het leven van alledag comfortabel maken. Loop gerust eens binnen, bespreek uw ideeën met onze adviseur en stel gratis een 3D-ontwerp van uw nieuwe klassiek vormgegeven badkamer samen. We laten u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl